arkadaşlar bu motor üretilmiyor mu artık?
arkadaşlar bu motor üretilmiyor mu artık?
merhaba far degişimi nasıl yapılıyor evo 250i de sis farını ve normal falrlarını degiştirecegim drenajımı sökmem gerekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
başkasının aklına uyup bakmassan drenajın altına böyle sacma soru sormak zorunda kalırım hallettim
ne zamandır sym sitesine bakıyorum gts evo ile alakalı hiçbir güncelleme yok aylar oldu hatta yıl geçti durum böyle aslında benimde beğendiğim bir motordu almak istiyordum madem yerine joymax var onunda tipi hoşuma gitmiyor aynaları berbat mesela bunuda elemiş olduk böylece
kendi sorumu kendim cevaplıyayım. Ben klavuzu buldum belki başkasına da yardımı olur, buyrun link'i
https://drive.google.com/file/d/0B8e...VtN1JIdUk/view
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
arkadaşlar motorumu satıyorum , linkte ilanı görebilirsiniz ,
2011 model , 14.000 km de ,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-gts-250i-evo-13-bin-km-takasli-318274463/detay/
merhabalar bende bu motoru düşünüyorum 2011 model 23 binde buldum bir tane alınırmı sizce ? birde 2014 model pcx 150 var oda 25 binde hangisini tercih etmeliyim istanbulda yaşıyorum şehir içi kullanıcam ilerdede izmire gidip gelmek istiyorum .
sym joymax yada evo
Bende satıp sıfır 2015 modeller i var bitek sanırım dahada yok. yuro4 uyumlu çıkacak sene sonunda belki o yüzden gelmiyor artık ama az yakması süper 1 depo ile 330 km gidiyor şehir içi . Sıfırı 12500 e alabilirim bunu satarsam. Nasip bakalım ortalama 8500 isterim. Pazarlık olabilir. İlana bırakmadım. Motorsuz kalmak iyi değil çünkü )) iletişim; sıfır beşyüz otuz sekiz yediyüz doksan dokuz kırk yedi kırk yedi
Merhaba aranizda yeniyim. İs arkadasimdan 2011 model 17000km de cok temiz 250i evo aldim. Bayadir konuya msj atilmamis hem konu canlansin hem de bir sorum olacak. Sogutma sivisinda biraz eksilme var komple antifrizmi ekleyim yoksa su ile karistirayimmi?
antifiriz ekle kırmızı
Tesekkur ederim.
selamlar
2011 model gts aldım 43 bınde servis bakımlı bunun motor ömrü nekadar daha devam eder? ne zaman motor yeniler?
güle güle kullan,
95.000 km de sattım.
bakımlarını titiz yaptım,
bir ere konjektör müdür nedir o müdürden,
bir kez elektrik sistemindeki basit bir parçadan,
iki kez kilit takımından yolda kaldım.
ne zaman motor yapılacağı kendini belli eder.
motorunun ne olduğunu bilir,
ona göre kullanırsan sorun çıkarmaz,
teşekkürler bişi daha sorcam devir çalışınca 1 de oluyor motor öksürür gibi çalışıor servisde bilgisayardan ayarlama varmı 2 ye çıkarırsa normale döner.
dün itibari ile bende GTS 250İ EVO sahibi oldum, 1-2 küçük sorunum var 1. si arka frenlerim cok zayıf diskte bayağı bi aşınma ve dalgalanma var sanırım ondan dolayıdır, 2. si sol arka yolcu basamağım kırık, disk ve basamağı bulabilecem yerler var ise yardımcı olmanızı bekliyorum.
Motopit'ten sipariş verebilirsiniz.
arkadaşlar tekrardan herkese selma, bilginize ihitıyaç duyduğum 1-2 sorum var, arka fren balatası alacağım 4-5 çeşit balata markası mevcut sizin kullanıp memnun olduğunuz balata hangisidir, motor yağ değişiminde ne kadar yağ koyuyorsunuz? güveni ssürüşler dilerim.
internette servis manuel diye aratırsan bu makinelerin servis kitapçığını bulabilirsin,
yanlış hatırlamıyorsam yağ değişimlerinde 1.2 lt yağ konuluyor,
fren balatası konusunda genelde orijinalini kullanıyorum,
farklı bir iki marka kullandım abartı bir değişiklik görmedim.
hava filtresi için yan sanayi kullanıyorum, (35 liradan aldım en son, evvelden çok dah ucuzdu, 10 liradan aldığımı bilirim)
zararını görmedim,
varyatör jcosta kullanıyorum,
epey faydasını gördüm.
gts250 ve joymax kullandım,
evo kullanmadım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)