birGarip..
arkadaşlar hafta sonu 12.000 km bakımını yaptırdım. 440 tl tuttu..
buji, yağ, kayış ve hava filtresi değiştirildi. Genelde uzun yl yaptığım için balatalar gayet iyi durumda.
abi naaptın .. 12000 de kayış mı değişir? ben 16.000 deyim daha değiştirmedim.. valla 20.000 e kadar yolu var gözüküyor..
arkadaşlar arkaya çanta takıp da sırt dayaması boşa çıkan var mı acaba. ben talibim debenimki gevşemişti, sıkılamayı unuttum yolda düşmüş.
Arkadaslar 2013 gts250evo kullanicisiyim yakit tuketiminiz km kac kurus? Bn fulluyorum 90 i gecmedigim ve agresif kullanmadigim halde 235km de benzin isigi yandi. Sizce nedeni ne olabilir?
şu sıralar 18 kuruş yakıyor. soğuk motorla 10 km gidip kontak kapattığımdan... sabah trafiğinde gaz kolunu çok çekiyorum bir de... 300 kmden aşağı görmedim 55 tl falan.
kayışlar pahalı. ben evo varken kopana kadar kullandım 28,000km de koptu ve yolda kalmıştım![]()
valla haklı olabilirsin .. benim kayış 17.000 e geldi hala sapasaglam.. biraz uzama var haliyle ama şimdilik sıkıntı değil.. 20.000 de değiştiririm heralde diye umuyordum... bakalım bende gittiği yere kadar deniyim
Selamlar, orjinal kayış 250tl iken gates kayışlar 130tl civarında. Tecrübe eden var mı? diğer markalarda kullananlar memnun ama evo için kullanan var mıdır, performans nedir bilmiyorum..
Tekirdağdan selamlar. 'GARİP' in sym si ile aranızdayım.
merhabalar bende 13 şubat 2014 de kuşadasından 330 km de bir sym 250i evo aldım. kuşadası istanbul zorlu yolculuğumu gezi bölümünde en kısa zamanda bir kaç fotoyla paylaşıcam. motor gerçekten çok iyi pcx 125 den sonra gerçekten çok iyi ve konforlu özellikle çakmak girişi çok işime yaradı. dün 1000 bakımını yaptırdım hava filtresi ıslanmış balıkesir bursa arası yediğim yağmurdan diye tahmin ediyorum. toplam 100 tlye yağ ve filtre değişimi yaptılar.ufak bilgilendirmede yaptılar.
Arkadaşlar Joymax alacaklar kaçırmasın.. Zonguldak-Ereğlideyim.. 1100 km.de henüz motorum.. geçen sene ağustos sonu aldım fazla binemedim zaten.. Kazası çiziği hiç bişeyi yok.. aldığım gibi duruyor.. motosiklet.net üyelerine biraz daha uygun verebilirim.. Sıfırı olmuş 12.500+plaka ruhsat kaça gelir hesabını yapın..
malum sitede ilanım var.. linkini atıyorum.. bakın karşılaştırın değerlendirin..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5926195/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Forum sym'cileri nerede acaba...?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5926195/detay/
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Selam arkadaşlar, bu solmuş siyah plastik aksamları yeniden siyahlatmanın bir yolunu bilen var mı acaba?
Boya tutacağını sanmıyorum, illaki bir süre sonra dökülmeye başlar.
Bir de internette ısı tabancası ile hafif yakma yöntemiyle siyahlatma dikkatimi çekti. Özel bir solüsyon vs bulamazsam bu yöntemi deneyeceğim sanırım..
selamlar bu gün ikinci el joymaz aldım.bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevnirim
1 motorun rolanti devri nedir
2 on taraftan balata sürtme sesine benzer bir ses geliyor. varmıdır fikri olan.
3 far içindeki ledlerin iki tarafında ki alttan yukarı ilk ledler yanmıyor sanki bozuk mudur yada başka bir durum varmıdır
Rolanti devri biraz yüksek..
Balata sesi kronik hepsinde var..
Led işi için bişey diyemiyeceğim servise sorun garantiden değişirler belki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)