ayna üstündeki apartları kaça nerden aldın kardeşim ?
ayna üstündeki apartları kaça nerden aldın kardeşim ?
İlk kayış kaç km de değişiyor ? 15.000 kmde de bir değişiyor. fiyatı 180 tl
Malzeme kalitesi plastik kalistesi nasıldır ? 10 üzerinden 9 veriyorum ben.tatmin edici. Dealim S3 modeline göre çok iyi denebilir.
Orjinal lastiklerin kalitesi nasıl ? Kayma varmıdır ? virajlarda yetiyor mu ? ben orjinal lastiklerini kullanıyorum hala. çok fazla güvenmiyorum ama ufak ufak virajlarda yatıyorum. biraz ısınınca tabiki
Yedek parça sıkıntı var mıdır ? sıkıntısı var deniyor. ama bu her parça için değil. kazalı motorlar aylarca yatıyopr diye biliyorum.ama bu genelde servisin ilgi alakasına bağlı. mesela torpido kapağının hiçbir yerde olmadığını duydum. SYm merkez de getirtemiyormuş. sonuçta bu scooter allah korusun düşüldüğü zaman önce can tabiki de motor toplamak çok pahalıya mal olacaktır.
birGarip..
full depo ile 487 km gittim 400 ü şehir dışı 87 si şehir içi olmak kaydı ile ayvalıga giderken kaydettim bu degeri.. izmire devam etsem 500 ü görürdü inanıyorum sym candır yemin ederim kamil koç 65 liraya götürüyor :Dben 2 kişi 50 liraya gidiyorum
Hocam bi yanlışlık olmasın. Ben pazar günü Edirneye gittim geldim. Full depo doldurdum Yedek depo dahil 350 Km yapabildim anca.
bencede bir yanlışlık olmalı.
ben full depo dolduruyorum, 300 km sonra ışık yanıyor
birGarip..
isteyene ispatlarım varmı izmire gelen 435 de ışık yandı 487 de benzin bitti .. 400 de şehir içine girdim durkalklar falan derken iki gün sonra ışık yandı gene şehir içi 4 gün sonra da benzin bitti ..
gaz koluna biraz yumuşak davranın hehir içi bir depo 350 yaıpıyorum .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
ışık yanar yanmaz çekilen fotograf
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
buda benzin bitmiş hali
Selamlar arkadaşlar. Bugün 2011 model Gts250 aldım hayırlısıyla. Fakat yağ kapasitesini tam net bilmiyorum akşam hemen yağını değiştirip binmek istiyorum. Ne kadar yağ alıyor?
Teşekkürler ilgin için. Yağ filtresini değiştirince fark ediyormu 50-100 gram daha fazla koymak gerekiyormu peki?
bak onu bilmiyorum. ama motor dağıtıldığı zaman yani karteldeki yağ boşaldığı zaman 1.4, sadece yağ değişiminde 1.2 lt koyuyoruz. bundan eminim. değiştirdiğiniz zaman yağ çubuğunu kontrol ederek koyun yağınızı o zaman.
birGarip..
gts 250 de yağ filitresi bulunmaz .. 1.2 litre yağ alır iyice süzüldikten sonra koyun yagı ayrıca yag ölçüm cubuğu ile kontrol edin sık sık .. çubugu vidalamadan ölçümyapın ..
selamlar arkadaşlar motorumun lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum ne tavisye edersiniz.
yaz kış yani yagmurda da binerim dersen city grip öneririm ben kuruda binerim dersen pure öneririm .. ama ben şuan takılı olan city griplerden kuruda memnun değilim ıslakta harikalar .. bunlardan sonra continental kullanıcam
lastik için internetten alış veriş yapabileceğim bir site öneriniz varmı bu arada genelde yazın biniyorum ama yağmurlu havada kısa mesafe olsada biniyorum..
ben lastikten çok memnunum aslında. çok da kötü değil.
ama bu sabah ilk defa çok hafif yağmurlu havada kullandım. hiç yağmurda kullanmadığım için önce boş bir asvalt yola girdim. hızlanıp (40-50 km hız ) sert frenler yaptım. olduğu gibi kayıyor. aman Allah ım çok kötü.
lastik nereden alınırdan ziyade ben kime taktıracağımı düşünürüm. çünkü çevremde servis yok. o yüzden hiç araştırmadım lastik işini.
buzmotor denen bir yer vardı. herkes ordan alıyordu. bi araştırın bakalım ne çıkacak..
birGarip..
city grip mi alalım tavsiyeniz
evet bencede. o şekilde seçim yapmak en doğrusu olacaktır. maddi anlamda sıkıntı olmayacaksa size kesinlikle onu taktırın..değişikliği merak ediyorum doğrusu bakalım neler değişecek sürüş açısından
az önce city girp sipraiş ettim yarın öğlen takılacak nasip olursa lastik ve montaj 340 tl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)