Gts Evo modeli hala satışta.. Tam olarak bilen varmı evo'lar ne zaman sonlanıyor?
Benim duyduğum ellerindeki evo'ları bitirmeye çalışıyorlarmış. Tam olarak bittikten sonra
Joymax olarak devam edecekmiş..
Gts Evo modeli hala satışta.. Tam olarak bilen varmı evo'lar ne zaman sonlanıyor?
Benim duyduğum ellerindeki evo'ları bitirmeye çalışıyorlarmış. Tam olarak bittikten sonra
Joymax olarak devam edecekmiş..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
dışarıda bir sürü sym evo gts 250 var, forumda 10 sayfa konusu var, ilginç
Evet çok ilginç..
O zaman ben şöyle yorumluyorum bunu; gezmekten yazmaya vakit bulamıyolar heralde..
bende gts250i evo sahibiyim.acaba bakımlarına ne kadar ödüyorsunuz ?
Henüz sadece ilk bakımı yapıldı 300 km.de iken yanılmıyorsam 40 lira verdim..
herkese selamlar ikinci el bir sym evo ile aranıza geri döndüm... 6000 bakımını altanlarda yaptırdım....
led ışıkları çok güzel ancak farlarla birlikte kullanıldığında çok kötü duruyor , o yüzden farları beyaz ışık ile değiştirmeyi düşünüyorum ledlerle uyum sağlasın diye....Hangi marka ve model almalıyım kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim...
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
selamlar sormak istediğim bir soru LS2 Marka iki adet camı aşağı kadar inen yarım kaskımız var ancak ikisini birden sığdırmanın yolunu bulamadım çünkü ön bölüm kask için çok yetersiz kalıyor , arka bölüm ise zaten bir adet kask alıyor...
kasklarımız bundan : http://www.karsiyakamotosiklet.com/images/prod/3712.jpg
- -Ön frenler, sert bir frenden sonra bir süre diske sürtüyor (100-200 metre), balata değişimi ilk 500 km işe yaradı, şimdi yine aynı. belki diskimde bir sorun olabilir. Benim gibi yaşayanlar var mı bilmem.
bende aynı şeyi farkettim ön frene biraz sıkı basınca belli bir süre sanki tekere kağıt yada poşet yapışmış gibi aralıklarla ses geliyor çözümünu bulabilen oldu mu ?
bugün motordan bir ses daha gelmeye başladı 6000 bakımın yeni yaptırmıştım ancak bugün gaza yüklenince sanki balata yada başka birşey sürekli sürtüyormuş gibi bir ses geliyor , ses kesintili değil yukarıda bahsettiğim frene basınca arada gelen sesten başka bir ses dediğim...
yarın tekrar altan motora gidicem anlaşılan yol gözüktü
Selamlar herkese
Motorumu 2013 ağustos ayında aldım ve hiç beklemeden eşimle istanbul dan kara suya gittik cok ta rahat bir yolculuk oldu.daha sonra bursa ya gittik uzun yol olarak sadece ikisi var ondan sonra ayağımı kirdim nerdeyse 4 ay motora binemedim.o zamanlar pek dikkat etmedim herhalde ama suan arka lastikten veya disk lerden yavaş gidince ıslık sesi gibi ses geliyor ve bu beni fazlasıyla rahatsız ediyor,ayrıca ne kadar yaktığı ile ilgili herkes bişey yazıyor acaba doğru olan nedir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-ilk-sahibinden-2013-sym-gts-250-evo-garantisi-devam-etmekte-158403506/detay/
full aksesuarlı ilk sahibinden. tüm kitapçıkları yedek anahtarları aksesuarları ile birlikte .. xmax 400 takas tercihimdir.. düşünen varsa kaçırılmayacak fırsat .. herşeyi orjinal. kazasız
Arkadaşlar slm bende joymax 250 aldım cok memnunum sizlerden ricam bu gezigibi organizeleri hangi sayfadan görüp takip edebilirim bi site adı verirseniz sevinirim herkeze kazasız belasız sürüşler...
Hafta sonu Ağva'da ve saklıgöl'de bir grup vardı. Nasıl organize oluyorlar bilmiyorum ama haber vermek istedim.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
hocam gts evo için 110 da felan titreme yapıyor diyorlar. ne kadar doğru ? birde siz artçı alınca rahat sürüş beklemeyin yazmışsınız ilk defa scooter da artçı alınca rahat edemezsiniz diyeni gördüm süspansiyonlara ayar felan yapsak çözüm olmazmı ?
motorun arka suspansiyon ayarı var diye okumuştum ancak yeri bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır ?
motorum 2013 model eylül ayı çıkışlı
kimse yok heralde foruma uğrayan
yukarı..........
arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var
hayalimdeki iki motordan birisini alıcam inşallah
ikinci el almayı düşünüyorum malum sıfır fiyatları çok pahalı
ilk tercih honda pcx
8.550 km 2012 espli model önce cam ve arka çanta takma aparatı var kırmızı renk ve kusursuz fiyat 5.5 civarı
ikinci ve aklımı çelen sym gts 250i evo çok yakışıklı hep hayalimdi
eğer bilgiler yanlış yazılmadıysa 5.000 km 2011 model siyah ve fiyatı 7.000 civarı kusursuz olduğu yazılmış acil denmiş ama bu fiyata 1 haftadır ilan yayında kalmış
ilan aklımı kurcalıyo fiyat fazla uygun gibi mesaj attım ve en kısa sürede motora bakmaya gidicem gibi
tek beğenmediğim tarafı siyah olması beyaz çok hoşuma gidiyor ama bu paraya bu özelliklerde bulursam kaçırmamalımıyım sizce
şimdiden teşekürler
iki motoruda almak istersem neye dikkat etmeliyim bu motorları tamircilere göstermeye gerek varmı yada yapmam gereken başka bişey
mesela gts çok sessiz diyolar motora bindiğimde farklı bi ses olursa servise götürüp baktırayım mı ?
Arkadaşlar merhaba;
İnternette aradım ancak yağ filtresi bulamadım. Servisler haricinde yağ filtresi bulabileceğimiz biyer var mı acaba?
4 gün önce 2014 model bir SYM GTS250İ Evo aldım.
Yeni sahip olduğum ve hakkında bilgi edinmek istediğim aletlerle ilgili forumlara girip okumayı ve tecrübelerden faydalanmayı çok severim ama bu konu başlığı resmen ölü.
Nedeni ni anlayamadım, bu motora sahip olanların zamanı mı yok, yoksa paylaşacağı bir şey mi yok anlayamadım.
dostum evolarda yağ filtresi yok yağ süzgeci var eğer kastın o ise bende çok aradım ama malesaf servis harici yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)