Herkese selamlar bende wr125x le aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olcak bakım için izmirde yağ filitresi hava filitresi uygun alabilceğim yer varmı yada bulabilceğim bir yer şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar bende wr125x le aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olcak bakım için izmirde yağ filitresi hava filitresi uygun alabilceğim yer varmı yada bulabilceğim bir yer şimdiden teşekkürler.
3000 km de yağ hava filtresi ve yağ filtresi değişmesi gerekir bu tip bilgileri kullanım kitapçığından okumanız en doğrusudur
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Boy ve kilo şehir içinde sorun olmaz diye düşünüyorum arazide sorun olabilir
Şehir içinde sıkıntısız bi motor yüksek olması trafiğe hakim olmanızı sağlıyor ayrıca otomobil aynaları aşağıda kaldığı için aynalar onlarınkine takılmıyor bu harika bi avantaj. 15 beygir trafikte gayet yeterli. 90 km yi geçtiğiniz zaman yememeye başlıyor dip gaz 108 109 gidiyorum genellikle
38.000 kmde yim her hangi bi kronik sorun yok hiç de duymadım
arkadaşlar merhabalar bende aranıza 2011 wr125r ile katıldım bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim
motoru cross a başlangıç olarak aldım ve üzerindeki lastikleri değiştireceğim lastikler zaten çok eskimiş durumda almış iken hem dişli bir lastik hemde daha geniş lastik ebatları almak istiyorum internette araştırmalarım sonucu bir sitede mitasın 2 farklı ölçüsünü buldum 130 90 18, 90 90 21 ve 140 80 18, 90 90 21 seçenekleri var bu ebatdaki lastikler sıkıntısız bir şekilde taklıyormu? ikinci sorum şu olacak lastik ebatlarını değiştirdiğim için aynı ölçülerde iç lastik almam lazım mı yoksa iç lastik jant genişliği aynı kaldığı için işimi görür mü?
Merhaba wr 125 x modelinden ikinci el almayı düşünüyorum km ler yüksek tabi . ben bunu aldığım zaman 60-70 bini bulurum sonra satabilir miyim elimde kalır mı korkusu var. Neler diyorsunuz ? 80 binde felan satabilir miyim yani
boy 1.88 kilo 78 bu motorun üstünde kazık gibi mi dururum yani sırıtırmıyım yoksa iyimidir bide 2015 modeline yamaha wr 125x 12500 tl verilirmi 2. el
Arkadaşlar Merhaba
geçen hafta 2016 WR 125 X aldım. Motosiklet fiyatları arttığı için tercihimi maddi durumun yettiği en iyi motoru almaya çalıştım ve uzun süre araştırdıktan sonra WR125X e karar verdim. Motoru aldım ve alır almaz 675 km yol yaptım toplam 12 saat sürdü sele bildiğiniz taş ama şunu söyleyebilirim ki verdiğim paranın hepsini sonuna kadar hak ediyor. her 100 ve ya 150 km de bir 15-20 dk mola verdim yolda köylere girdim çıktım. şehir içinde çevre yolunda gece ve gündüz kullandım. hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Far az aydınlatıyor iyi bir lambayla değiştirmek iyi olur. Benim şimdiye kadar kullandığım 125 lik ve hatta 250 lik sınıfındaki çoğu motora 10 basar. Frenler 10 numara. kesinlikle 1.80 altı kullanırken zorlanır ama gerçekten çok zevkli tahminimin üstünde 10 numara bir motor. Herkese tavsiye ederim eğer fırsat bulursanız kesinlikle deneyin bana katılacaksınız. Saygılar
XT660R ile takaslik WR125R ariyorum. Ilgilenen olursa:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...13503326/detay
Günaydın abilerim,
Bir arkadaşım için wr 125 in yedek parçalarını temin etmem gerekiyor da ( emme subabı, külbütör horozu vs. ) nerede satılıyor, nasıl temin edilebilir. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İnternetten bulamadım da.
Tekeriniz düz bassın
yamaha wr 125 e hangi kelle motorlar uyar
yamaha wr 125 x kelle motor ihtiyacın var bulabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
yamaha wr 125 x için kelle motor ihtiyacım var hangi modeller uyar
Herkese iyi akşamlar wr 125 r 2014 model motorum çalışmıyor marsa basıyorum atesleme bobini çalışıyor benzin pompası çalışıyor aku iyi arıza lambası yanmıyor.. neden çalışmıyor olabilir acaba..bugün vurdurarak çalıştırdım çalıştı sürdüm kullandım sıkıntı yok stop edip tekrar denedim ama yine çalışmıyor.. bilenler başından geçenler yardımcı olursa sevinirim ilk motorum ve acemiyim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)