arkadaşlar
2013 model 4400 kmde yamaha wr 125 r sahibi oldum şimdilik çok memnunum bakalım
Arkdaşlar Merhaba ,
Ben 2011 model WR125R aldım. Şimdi zincir değiştirmem gerekiyor. Yamaha servisi ile konuştum ve inanılmaz bir fiyat çıkardılar zincir ve dişlilerle beraber. Galiba zincir değiştirirken dişlilerinde değiştirilmesi daha sağlıklı oluyormuş. Kendi çabamla zincir seti alsam ve ustad bunu taktırsam daha ucuz olacak gibi bu konuda sizden ricam hangi marka zincir tavsiye edersiniz, hangi zincir numarası almam lazım bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Selam arkadaşlar. WR125R almayı düşünüyorum,kısa ve öz bir kaç soru sormak istiyorum. SON HIZ? VİBRASYON? YAKIT? KONFOR? 0-100? ve son olarak 4zamanlı 125cc'lerde(oynanmamış) rakibi var mı?(tokatlama olarak kastım)Sınıfları farklıda olsa duke125 veya cbr125 gibi motorlarla arası nasıl? NOT: Sadece gezi amaçlı kullanacağım.(Sayfa biraz ölü gibi ama) NOT2:cbf150'ye kafa tutar mı?(apaci değilim)
son hız 110
vibrasyon yok
yakıt az
0 dan 100 ölçmeye gerek duymadım
komfor koltuk sertligi dışınta sıkıntı yok şehir içi kullanımı çok rahat !
frenler müthiş
malzeme kalitesi tartışılmaz
düşük viteslerde çok kuvvetli arazide sıkıntı yapmaz!
kıyasladıgın motorlarla bu farklı segmentte bir motor yanlış bi kıyaslama olmuş yzf 125 r ile kıyaslanabilir o motorlat ançak!!
eger birilerini tokatlamak istiyorsan wr yi hiç düşünme bence
Youtube'de gördüm duke125 cbr125 ve yzf125'i tokatlıyor. wr250 ise ninja250'i tokatlıyor.Tabii bunlar sanırım, 400m. yarışları.Mersin'de 100cc görünümlü 250cc zibil gibi motorlar var.Tokat işi benim için hayal, sadece kendi cc'sinde en performanslı motora sahip olmak istiyorum.Vibrasyon yok ise evet demeye hazırım.
Merhaba herkese WR125x motorunu satmak isteyen varsa görüşelim.
Herkese Merhaba arkadaşlar kısmetse 1 hafta içinde Yamaha WR 125 X 2011 model alıcam yalnız bi kaç sorum var ben Antalya Kemer'de oturuyorum burda dağ taş çamur toprak olduğu için Off road tarzı bişiler yapmak istiyorum ama bu motorun lastikleri asfalt lastiği çok kuşkuluyum acaba bu motorla Dağa taşa çamura girebilir miyim ?
Biraz videoları izledim yani bana biraz yavaş geldi tamam çok tecrübem yok ama ben böyle gaza basınca pati ata ata giden motorları seviyorum küçüklükten beri odamda tam o pozisyonda resimler var yani öyle bi motor önerebilir misiniz ?
lastik+jant, amortisör,ön çamurluk, birde emin değilim ama ön arka dişlisi değişik olmalı
sase motor aynı
Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce WR125X aldım müthiş eğlenceli bir motorsiklet..şiddetle tavsiye ederim..özellikle frenler ve viraj açısından çok keyifli...rampalarda bayılma yok diğer 125cc lere göre..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce WR125X aldım müthiş eğlenceli bir motorsiklet..şiddetle tavsiye ederim..özellikle frenler ve viraj açısından çok keyifli...rampalarda bayılma yok diğer 125cc lere göre..
Hayırlı olsun.Eski motorunuz 125cc'miydi?
Bende yeni wr125x sahibi oldum. motor şehiriçi için mükemmel ama toza topraga girceksen gerçekten çok kayıyor. Ben şahsen toprakta düşürdüm nazarlığı kondurdum
Bu resmi kutlama bölümüne atmıştım bide sayfasında bulunsun diye atıyorum
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Paylaştığınız bilgiler için çok teşekkür ederim, bir çok kişiye yararlı olabilecek bilgiler.. Ben Yamaha WR 125X almayı düşünüyorum. Sizlerin görüşüne ihtiyacım olan sorumsa ;
- Motora kız arkadaşımla birlikte bineceğim için artçı konusunda biğlgiler paylaşırmısınız, artçı da sıkıntılar nelerdir? Ne gibi problemler olabilir? Artçı için sele rahatlığı vs. nasıldır?
Herkese iyi forumlar dilerim...
Acerbis Plakalık
Bu linkte ilk iki plakalalığı takmak için sinyallere iptal etmek gerekir mi acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)