125 r in lastikleri şehirde işinizi görür. Üzerinde Michelin sırac var ben crf de dişli lastikleri çıkarıp şehir için onu taktım.
Kuklanmakta zorlanmazsınız. Hemen alışır ve şimdiye kadar neden beklemısım dersiniz.
125 r in lastikleri şehirde işinizi görür. Üzerinde Michelin sırac var ben crf de dişli lastikleri çıkarıp şehir için onu taktım.
Kuklanmakta zorlanmazsınız. Hemen alışır ve şimdiye kadar neden beklemısım dersiniz.
ybr cbf eğitim motorudur, en kolayı onlardır, sm cross olanlar da bisiklet gibi olduklarından kolaydır, ancak boy kısa ise zor olur, illa ki ilk zamanlarda park ederken, dönerken, yokuş yukarı dönerken, dururken düşersin alçaltma kiti ile boy sorunların biter, motobot giyersen boyun uzayacağından biraz daha durum iyileşir ...
acemi olarak araziyi bir süre unutsan iyi olur
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Merhaba arkadaşlar,
WR125r için, onun ebatlarına uyumlu, özel bir arka sehpa var mıdır, yoksa piyasadan herhangi bir arka sehpa alsam olur mu?
Selammm
2 aydır yüksek gidon almayı istiyorum ama uyar mı uymaz mı karar veremedim. Çevremde de bu işlerden pek anlayan yok bi yardımcı olun ne olur :D
Pro Taper
Linkte verdiğim gidonun Pastrana FMX modelini almak istiyorum sayfanın en altında ölçüleri var. Acaba alsam direk uyar mı ? Veya nasıl uydurabilirim?
Arkadaşlar bir soru soracağım ama kızmayın. Önceki yorumları okudum merak etmeyin
Şimdi bu X ve R modeline takılan lastik konusuna bi açıklık getirelim. İki motorda da ağırlık merkezi yüksekte olduğu için fazla yatınca sorun çıkardığı yazılmış, evet anladım. Şimdi R modelinde dişli ama ince, X modelinde asfalt için uygun ama daha kalın bi lastik takılmış ona da tamam
Bazı arkadaşlar toprağa girince X kaydı demiş (arazi mi, toprak mı ) bazı arkadaşlar asfaltta R lastiği kayıyo tutunma iyi değil demiş.
Şimdi kategorize etmek istemem ama R modeli fabrika çıkışı lastiği ile asfaltta daha doğrusu İstanbulun bozuk yollarında, tümseğünde çukurunda iyi performans sergiler mi X modeli kadar ? Yoksa adamlar şehiriçi için X çıkarmış git o modele bak mı dersiniz ?
Saygılar
Ben WR125r lastiğini crf250l de kullanıyorum. Hemen hemen tamamı şehir içi. Memnunum.
Türkiye de gerçek asfalt çok az hele şehir içinde yok denecek kadar az. Arabama da dişli lastik alsam güzel olacak. Arabada 17 inç jant var iki defa lastıgım yanak verdi.
Yani bu memlekette şehir içi arazi motoru lazım bence.
Ben yağmurda kullanmamaya çalışıyorum. O yüzden ne desem yalan olur. Kullanmadım mı kullandım elbette ama Max dikkat ve minimum sürat ile.
Çünkü motor benim için keyif aracı. Bu ilk yılım henüz 4000 km deyim. Bu sene düşmek istemiyorum. Hevesim kaçmaması için.
Bahsettiğiniz her motosiklet için geçerli bence. Düşmeyin, hevesiniz kaçmaz ama canınız sıkılır En iyisini yapıyorsunuz.
Sert hamurlu dişli lastik ısınma süresi daha çok zaman alıyor olabilir. Ancak motosikletlerimizin üzerindeki fabrika çıkışı lastikleri düşündüğümüz de aynı şeyleri yaşayabiliriz. Wr125x çok eğlenceli bir makina orası kesin.
Merhaba, bütün konuyu okudum ama bir kişi sormasına rağmen cevap yazan olmamış önceki sayfalarda, bu sebeple aynı soruyu ben de sorayım ve bu sayede uzun zaman sonra ilk kez bir motosiklet başlığında mesajım olsun
Wr125X'in lastikleri tubeless mı yoksa iç lastikli mi? hani telli jant genellikle iç lastikli olur ondan merak ettim.
(Tubeless derseniz tadından yenmez o alet şehir içinde. Hele de benim gibi alıp uzun yıllar işe git gel, faturaları öde, günlük işleri hallet, arada da kısa mesafe şehir dışına kaç yapacaksan)
Bu arada fiyat konusu bana da çok yüksek gelmişti en başında ama motorun malzeme kalitesini görünce özellikle uzun yıllar kullanmak amaçlı alacaklar için zevki de düşününce verene kızmam o paraları, neticede bir commutere binmekle aynı şey değil böyle bir alete binmek aynı cc olsa bile bu bariz üst düzey bir makina(Kaldı ki YBR, CBF Apache gibi aletler de fiyat olarak pek de ucuz sayılmazlar artık hepsi 5000 üzerindeler). Haa nedir, şu memleketteki hemen her makina ve araçtaki ağır vergi yükü olmasa bu aletler çok daha ucuz olacak o ayrı.
benim buldugum dökümana göre iç lastikli
https://www.motorcyclespareparts.eu/...el-360092.aspx
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Teşekkürler, eline sağlık.
Bu arada şöyle bi şey buldum, hani X versiyon arazide gider mi giderse nasıl gidere minik bir örnek.
http://www.youtube.com/watch?v=gMSKevcWack
Bi de şu var
http://www.youtube.com/watch?v=Kk9jTCwnsWQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Bu da iyiymiş:
http://www.youtube.com/watch?v=DyS3s2NLcNA
Kitapçığa göre orjinal lastikler
WR125R
Pirelli MT 90 Scorpion
Michelin Sirac
WR125X
Pirelli Sport Demon
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
Sticker seti almıştım. Sonunda yapıştırabildim. Reklamcı bir tanıdık yaptı sağolsun. Sonuç bu
Dün lastik sitesine mail tamıştım cevap şu:
Sitemizde sadece iç lastikli (tubetype) modellerin isminde TT ibaresi yer almaktadır. (TT ibaresi olanlar iç lastiklidir)
TL (tubeless) lastiklerde ise hem iç lastikli, hem de iç lastiksiz kullanılabildiği için hiçbir ibare yer almamaktadır.
Kısaca Pirelli Sport Demon 100/80-17 52H da olduğu gibi TT ibaresi olmadığı için Tubeless yani iç lastiksiz kullanabilirsiniz anlamındadır.
yani sport demonlar iç lastiksizde kullanılabilir demeye getirmiş.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Elimde fazladan bir set orjinal sticker var. Yamaha amblemleri hariç. Satış fiyatının altında vermeyi düşünüyorum ilgilenenler mesaj atabilirler.
Merhaba wr125 r/x kullanıcıları. Forumda yeniyim fakat wr125x ile uzun yol deneyimi konusunda soruları cevaplayabilirim. Ayrıca soft saddlebag almayı düşünüyorum, motora bağlama konusunda(yan demir vs) tecrübesi olan var mı acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)