Yamaha`nın resmi sitesinde wr125ryini lastikleri enduro tarzıydı.Eskişehirde kullanıcam zaten iç bacak boyum 86 cm motorun yükseliği 93 çok sorun olurm u sizce?
Yamaha`nın resmi sitesinde wr125ryini lastikleri enduro tarzıydı.Eskişehirde kullanıcam zaten iç bacak boyum 86 cm motorun yükseliği 93 çok sorun olurm u sizce?
herkese iyi günler benim bir sorum olacak arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdi malum motorumuz 125 cc tiger arrow fmf vs herhangi bir egsoz takmamız durumunda performansımız artarmı son hız 130 km yi geçer mi ?
yardımcı olursanız çok sevinirim..
Arkadaşlar Merhaba ,
Motorunda Air Hawk kullanan arkadaşlar var ise tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim. Eğer tavsiye ediyorsanız hangi modeli bizim sele için almamız daha doğru olur. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
selam bende uzun zamandır wr 125x takip ediyorum. alıcam fakat acaba uzun yolda son sürat kaç diye merak ediyordum biz birde 2 kişi geziyoruz bir pazar günümüz var boş olduğumuz gün.ben de 2005 ybr var.2005 de sıfır aldım beko bayii nden.o gün bugün paso geziyoruz pazarları.bazen sabah saat 10 çıkıyoruz antalyadan ısparta,ordan burdur tefenni korkuteli antalya çoğu zaman dahada uzağa gidiyoruz.antalya dan denizli afyon dolaşıp geliyoruz.neticede 1 gün tatilimiz var otelde çalışıyoruz.motorum şu an 24bin km de.daha hiç tamirciye veya servisine gitmedim.yağını kendim 15*40 castrol kullanırım.yıllardan beri 2000 de değiştiririm.sadece 3 defada bujisini değiştirdim.hava filtresinide her yağ değiştirişimde değiştiririm. haaa gelelim sadede ben ybr de 2 kişi düz yolda 100- 105 çoğu zaman görüyorum ve dakikalarca gaz kısmadan gidiyorum 100 100 yokuşta bile 60 dan aşağı düşmüyor 2 kişi.
WR 125 düzde 100 görür mü?sürekli diyelim ki 60km lik düz bir yolda daima kaç yapar 2 kişi ile.?
45 derecelik bir yokuşta 2 kişi ile kaç km ile çıkar?
kısacası bir günde 400 km yapar mı derdim de bu rahatlık olayı nedir?
X modeli için en azkaç boy gerekir tek ayak kullanıcam sanırım hafif yatabilir tek kişiyim zaten 2 kullanmam
Merhaba ,
Benim boyum 1.78 ve R modelini rahatça kullanıyorum tekerlek çapları X in daha küçük olduğunu düşünürsek daha kısa 1.75 içinde rahatsız olacağını düşünmüyorum ama 1.75 altında boyunuz varsa biraz zorluk çıkarabilir benim düşünceme göre
Arkadaşlar kusura bakmayın ama hep kolaya kaçıyorsunuz. 18 sayfa yazı yazılmış burada, sorduğunuz sormadığınız her şeyin cevabı var zaten. Gelen sürekli aynı sorular. Yok ayağım değer mi, yok 100 görür mü, 2 kişi binilir mi 3 kişi inilir mi.
Keşke biraz karıştırsanız önceki sayfaları da farklı sorular veya bilgilerle gelseniz.
Cevap yazmaya elim gitmiyor yeminle.
endoramax benım boyum 1.68 acaba kısaltılma gibi bişi yapılabilirmi tek ayak kullanırımda zaten sadece motorun giderini bozarmı mesela sahibindende satan bi bayiye sordum ilerde parçalarda sıkıntılar yaşanabiliyor demişti 5 cm kadar iniyormuş
Merhaba emreatez çok bilmiyorum ama galiba bu iş için kitler varmış alçaltmak ve yükseltmek için. Bende bu konuda yamaha servisindeki ustaya sorduğumda çok tavsiye etmiyoruz demişti. Ama sen genede bir yamaha bayiine gidip bir test sürüşü yap daha sonra sorun olmadığına inanırsan alırsın.
Alcaltma kiti var. Kit olmadan da 5 Cm é kadar kısaltılabılıyor. Ama yine de WR125r 168 boyundaki kişi için çok yüksektir.
184 boyumla denedim crf yi almadan önce, nolyo lan dedim.
WR125X ise birkaç Cm daha alcak. Denemeden asla bilemezsiniz.
Cilgin smciler merhaba bir arkadasim wr125 almak istiyor, fizigi 197boy 110da kg olmasi lazim, neyse daha once mutlaka konusu gecmistir ama ozur diliyerek sormak istiyorum; r ile x arasinda lastik, jant, yerden uzunluk disinda ne fark var ? Bu arada boyum biraz uzun olsaydi bende kaldirimlardan atlayarak gecicektim kendinize iyi bakin, kazasiz bol yanlamali ve engebeli,zevkli surusler
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:04 ----------
Cevabimi buldummm
Nerde test edebiliyoruz arkadaşlar ? Sitesine baktım bulamadım randevu felan gerekiyormu ? Bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim sırf boyum için bi test etmek istiyorum 1.70 olduğundan boyum uzun olsa test bile etmeden alırım içim rahat Yamaha ..
tüm bayileri arayıp ellerinde varmı diye bilgi alacaksınız yoksa size yakın 2. el ilanını arayacaksınız ki yakından görme sansınız olsun
yamahada test motoru oldugunu sanmıyorum eski model oldugundan,
Merhaba ,
Bende WR125R 2011 var ben hiç bir kit takmadan motorumu kaç santim indirebilirim birde ben motoru 2. el aldım bunda herhangi bir alçatma veya yükseltme kiti olup olmadığını nasıl anlarım.
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Hepinize kazasız belasız bol bol mutluluklu sürüşler dilerim.
Yaşım 33 bu yaşıma kadar hiç motor kullanmadım ve hayatımda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum.
Bu değişikliği Wr 125 x alarak gerçekleştireceğim. Hiç motor deneyimim yok. Kullanmakta zorluk çekermiyim.
Ve son olarak 125 r modelinin arazi lastiklerini çıkartıp asfalt lastikleri takabilirmiyiz.
Değişimli olarak kullanmak için. Bazen arazi bazen şehir içi.
Şimdiden bilgi paylaşımlarınız için Teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)