Aynen oyle zaten 2015 model motorlar ama sifir. Peki alsak sence zararimiz cok olurmu. Birde dediklerim abs'siz sence abs sartmidir
ABS'siz motor almayın babacan. Ölüme davetiye çıkartmaktır kanımca. Heleki Fazer'lar için.
Ayrıca 15 motoru geçen seneki sıfır fiyatının da altında vermeleri gerekir. Ona da dikkat et tabi. O şekilde zararın az olur baya.
"CaRPe DieM"
Aynilarini baskalarida soyledi cok karasiz kaldim vallahi ikinci el duzgun fazer 8 absde bulamiyorum izmirde. Hakkimizda hayirlisi
İsimden dolayi gitmem mumkun deil pek. Fz 8 abs'siz alsam ölürmüyüm diye dusunuyorum suanda ). Acikcasi oyle deli gibi basayim edeyim sevdalisi adamda deil sakin kullanirim diye dusunuyorum ama ustune binince oylede olmuyor
13-14 kasa bi ABS'li Fazer almak kâfi kanımca
"CaRPe DieM"
2013 model, beyaz renk Fazer 8'im satılıktır.
Üzerinde 2.000 KM kadar kullanılmış, Michelin Pilot Road 4 lastikler bulunuyor.
Diğer detayları sahibinden sayfasından görebilirsiniz.
İLAN: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8359253/detay/
5000'de bakım yaptırırsın. Normal hava filtresi ile uğraşma. Al bir K&N filtre, temizle temizle kullan Yağ ve yağ filtresi 150-160 tl civarına gelir. Hava filtresinin fiyatları ne durumda bilmiyorum, KN en son 320tl falandı sanırım.
"CaRPe DieM"
Merhaba,
Ortalama 6 lt yaktığı soyleniyor sagda solda. Sizlerin ortalama degerleri nedir ?
Ahahaha Hep 50 alıyorsan senin için sorun yok dostum. En temiz kafa (:
Hakkaten neden bu kadar ölü burası ? Eskiden çok daha canlıydı her konu.
Arkadaşlar herpnize merhaba,
Çok mutluyum beni mazur görün
aylardır bu topikte aval aval gezerken ve hayal ederken dün bende beyaz meleğime kavuştum.2011 beyaz fazer 8 imi almış oldum.ilk 4 silindir makinam;
*Yamaha ybr 125-2008
*Honda Dylan 150-2008
*Honda CBF 150-2011
*Kawasaki Er-5-2005
Tecrübelerimden sonra 25000 kmyi aşağı yukarı devirdim.ve r6 düşünürken kendimi biranda fazerin tepesinde buldum.ve her yeni başlayan gibi size sorular yağdıracağım.Bana göre fiyat performans 10 numara hakediyor.gidişi falan acayip arkayı kaydıra kaydıra gitmek mükemmel,gazı açınca da uzayıp gidiyor alet
depomu fulledim bugün trıp B sıfırlanıp gazı açtık.lakin;
1-motorumda uzun kısa xenon var fakat sis lambaları patlamış sanırım ikisi de yanmıyor.nasıl değiştircem ?
2-orta sehpa meselesi orjinali bayağı pahalı sizce gerek var mı?
3- sakal beyaz fazere çok yakışıyor.uygun satan birileri var mı?
4-gösterge saati 12 den sonra 13 değilde 1 oluyor hepsinde öyle mi?
Herkese iyi forumlar teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)