Gülle gülle kullan ibooo. Harika olmuş. Neresine nasıl taktın? Gündüz ve detay olarak resim koyabilir misin?
Fz6 ya uyar mı acaba?
Hayırlı olsun. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
Bir motosikletçi olarak; doğaya, insana, yayaya, taşıtlara saygılı bir şekilde ve elbette belasız kazasız güle güle kullan inşallah.
Bu arada fotoğraftaki nasıl bir caddedir öyle, insan yok, trafik yok, hayat yok...
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Teşekkürler @68charger
Led sinyalleri ben takmadım, satın aldığım arkadaş yapmış. Arka kuyrukta sağ ve sol kısımlarda içe doğru girintili olan bölüm var. O bölgelere içeriden monte etmişler. Kendisine sorduğumda baya uğraştırdığını söylemişti.
İyi dileklerini için teşekkürler.
Dün gece saat 00.30 civarında motosikleti yıkamaya çıkmıştım. Kasımpaşa çevre yolunda fotoğrafı çektim. O saatte in cin top oynuyordu.
Bir tane de gündüz ve ön profilden fotoğraf paylaşayım.
Konu biraz güncellensin bari. Bu cumartesi yeni lastiklerimi (Metzeller M7) ve yeni camımı (Puig) taktıracağım. Hayırlısıyla yakın zaman içerisinde lastikleri ve camı yorumlayacağım.
Haftasonu fotoğraf da paylaşırım ayrıca.
"CaRPe DieM"
Lastik konusu açılmışken sorayım. Ben de Michelin lastikler var.
Kaç psi basmam lazım acaba? Kitapçıkta önerilen değerleri bilen var mı?
Hatırladığım kadarıyla Fazer 8 standart basınç değerleri 36-42 psi olması lazım (Yanlış hatırlamış da olabilirim). Fakat ben bu değerleri bastığımda balonun üzerinde gidiyormuşum gibi oluyor ve motor resmen güven vermiyor. O yüzden ben kullandığım değerleri biraz daha düşük tutuyorum, 35-39 basıyorum.
"CaRPe DieM"
Çok teşekkürler @cihan54 ve @maslak.
Gökkuşağının tamamı görünen foto daha bi başka ama Hayırlı olsun inşallah..
"CaRPe DieM"
Zaten olacağı bu hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
s.a
Fazer8 kullanıcıalrı;
Genelde yapılan yorumları okumaya çalıştım ama bu hafta sonu aklımda yokken fazer8 düşünmeye başladım.Şuan 600rr kullanıyorum.Eşimle binemediğim için satlık ettim ve şuan ilanda.Kısmet olursa satılınca aklımda yoğunluklu olarak CBF1000 vardı 2013 model,ama bu hafta neden fazer8 düşünmüyorsun dediler hemde sıfır,bende bu güne kadar açıkçası hiç düşünmedim.Ama ağırlıklı içimde CBF1000 var.
Sizde böyle ikilimde kaldınız mı? kaldıysanız tercihiniz ne oldu,yoğunluklu olarak şehir içi günlük 15-20 km ve hafta sonları 50-100km geziler dışında çok bir beklentim yok açıkçası.Gel gelelim kararsızlık kadar kötü bişey yokmuş meğer.
Adana dan selam lar kazasız belasız sürüşler dilerim...
Eskiden bu ikilemi yaşayıp tercih yapmış kişiler çoktu. Fakat bir yerden sonra tercih bir tarafa ağır basmaya başladı. Artık Fazer tercih hakkına sahip oluyor. Ki söyledikleri gibi, cbf'in üretimi durdu. Fazer furyası tüm hızıyla devam ediyor.
Söylediğiniz mesaje ve sürüşler için Fazer hiç üzmeyecek bir motor, emin olabilirsiniz... performansta 600RR'ı da aratmaz
"CaRPe DieM"
ön çamurluk eki oluyormu fazer 8 e göre
Şahsen henüz denk gelmedim..
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)