Benim idealim belli üstadım. Fazer 8'den alacağımı aldıktan sonra; Allah da uzun ömür verirse, HD Night Rod son noktam olacak inşallah...
Benim idealim belli üstadım. Fazer 8'den alacağımı aldıktan sonra; Allah da uzun ömür verirse, HD Night Rod son noktam olacak inşallah...
"CaRPe DieM"
Şu an imkanım olsa da almam doymadım daha fazer8'me. Bu yaz iyi gezeriz gibime geliyor. Geçen sene grubun motor alım satım işleri epey çoktu, bu sene çözdük hazırız Allah'ın izniyle...
Çay içmeye bile sakaryaya gelebiliriz o kadar yani
Kardeşim ne zaman istersen bekleriz. Zaten sana manisa kebabı sözüm var. Ama istersen paket yaptırır spile çıkar muhteşem bir manzara eşliğinde Manisa ayaklarımızın altında yemeğimizi yeriz diyorum.
Gezi tarihinden bir gün önce gelirsen hem misafirimiz ol hem Manisayı gezdirelim sana.
Kısmet bakalım. Yıllık izni ayarlamama bağlı..
"CaRPe DieM"
Hocam şu mt 09 tracer ın bizim makinelere göre top speed ini rahatlığını verdiği güven hissini çok merak ediyorum.. denemeden bilinmez ama güc tork olayı beni cazbediyor, ama makine bana göre çok tipsiz görünüüyor yaa.. napsak değiştirsek mi acaba deneyen var mı hiç ?
Mt09'u denedim. Aynı kişi (ki bazen buraya bakar sevgili Kaya) tracer aldı. İnşallah onu da deneme fırsatını da bulurum. Durum şu ki max hızı çok da tatmin etmez. Fakat tork ve hafifliğinin getirdiği o ivmelenme adamın aklını alıyo mt09'un tabi zevk meselesi, ben Fazer 8'imden vazgeçmem bir başka yakın segment motor için..
"CaRPe DieM"
Eksik olma İbrahim, dilim döndüğünce fikirlerimi söylemeye çalışıyorum.
MT-09'u ilk denediğim zamandan bi hatıra
MT-09'la tracer arasında sürüş olarak çok fark olduğunu sanmıyorum. İlk etapta birkaç yeniliği var; çekiş kontrol sistemi, Led xenon far vs. gibi. Modları zaten standart mt09'da da vardı.
İlk kullanımda çok hırçın bir veledi zaptedmeye çalışıyormuşsun hissi veriyor. Gerçekten çok agresif ve eğlenceli bir motor. Hatta daha sonralarında yeni Z1000'i kullandım, mt'nin tadını bile veremedi. Genel geçer söylendiği gibi, torku gerçekten efsane. mod'larla birlikte elinizde agresif bir hızlanma ivmesi var. İster istemez insanı apaçiliğe sürüklüyor Ama ben uzun yolda daha fazla vakit geçirdiğimden, o motorun beni hart hurt hart hurt yoracağını düşünüyorum mesela
Tracer'ı da deneme fırsatı bulursam, onun hakkında daha ayrıntılı yorumlarda bulunabilirim umarım...
"CaRPe DieM"
Teşekkür ederim abi mt 09 u kullandım ben tracer ı merak ediyorum teknoloji olarak daha üstün ama yan yana koyup bakınca tartışmasız bizim makineler daha yakısıklı, bu arada fuara gidecekmisin abi
Ben şahsıma bu güzelliğe kıyıpta tracer' a geçmem.
Ben de kıyamam da arada bi geliyolar yokluyolar beni
Boşver sen bakma onlara. Onların kullanım alanı farklı bizimki farklı.
"CaRPe DieM"
Şeytan işte işi yok benimle uğraşıyor hala göndermekte zorlanıyorum desem
Yok be cihanım ne işim olur benim. Biz orjinalciyiz.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)