Aynen kardeşim tarihte çok büyük bir neden olmadıkça değişiklik olmaz çünkü herkes işlerini ona göre ayarlıyor.
Aynen kardeşim tarihte çok büyük bir neden olmadıkça değişiklik olmaz çünkü herkes işlerini ona göre ayarlıyor.
Az buçuk ingilizcem var, ama dışadönük biri değilim. İngilizce lazım olursa benden, girişkenlik sizden
"CaRPe DieM"
sanırım oldukça keyifli olucak
Geçen sene çok keyifli olmuştu inşallah bu senede öyle olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-800-km.html
Tabi geçen seneki xmax'lardan bu sene eser yok. Baktılar ki olmuyor hepsini yaz bitimi fazer8,fazer6,mt-07 ve burgman400 sahibi yaptık.
Facebook "Yamaha Fazer" sayfasından bakabilirsiniz.
Uzun yolda stabil hızınız ne üstadım?
"CaRPe DieM"
"CaRPe DieM"
Gurupta sadece 1 kişi var ağır kalan mt-07'li arkadaşımız oda epey alıştı. Allah'tan bizim önden gazlamamıza alınmıyor gittiğimiz yere en fazla 10dk. içinde geliyor. Bazen biz bir sigara içesiye o aradaki farkı kapatmış oluyor Onun haricinde diğer arkadaşlarda sıkıntı yok 140-150 civarı, müsait yerlerde de canı isteyen topspeed gazlıyor
Tamam mt07'ci bende ben ilgilenicem onunla
"CaRPe DieM"
Kafa dengi çok iyi bir arkadaşımız sağ olsun. Birbirimizi idare ediyoruz işte
Bir gün değiştik motorları adamı yakalamak için 190 çıktım mt ile yok gitti. Sonra soruyorum nasıl bastın öyle diye yok ben basmadım ki diyoFarkında değil
Ben gitmiyorum motor gidiyo diyo yani
"CaRPe DieM"
Fazer8 bu yolu alır gider üstündekine de hiç çaktırmaz
Benimkini ilerde zaten ona vereyim ben başka bakayım diyorum. tabi 2 sezon binerim daha.
Ben gittiği yere kadar kullanırım sanırım. En fazla, km'si çok arttığında satar daha düşük km'lisini alırım
"CaRPe DieM"
Bineriz daha bunlara genç bizim taylar ama bundan sonraki durağım 2013 üzeri 1000RR da
Yapma gözünü seveyim ne SS'i.. FZ1 desen amenna..
"CaRPe DieM"
Ben motoru değiştireyimde sen bi yanıma uğra yine geçerken biliyosun en son ne diyodun uğradıktan sonra ne oldu
O ayrı bu ayrı Beni sıkıştırma Orada ben 6 kullanıyodum sen 8 kullanıyodun. Segmentler aynı. Ama ben SS kullanmam.
"CaRPe DieM"
Allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."
Mevlana
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)