1. vites kalkış vitesidir fazla zorlama derim. Sonra var olan seslerin dahada arttığını görebilirsin Motoru biraz devirli kullanmak bir çok yerde seni kurtarır doğru viteste gitmek lazım. Yoksa arada kalabilirsin, istediğin gibi duramayada bilirsin.
Heee bu arada gazlamanın da sonu yok çok gazlayanında gittiği yerde az çok belli.
2015 fazer 8 yeni rengiyle gelecek galiba yamaha tr siteye resimleri eklemiş bence güzel olmuş
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...Static-003.jpg
Bordo yada kırmızı bekliyordum ama yok galiba
bu işler zevk renk işi ama çok rengarenk olmuş gibi geldi bana. motorun ağırlığı gitmiş sanki 2015 de. ben her zaman az renkten yanayım. şekilde görüldüğü gibi
Sanki zam yapacaklarmışta bir bahane olsun rengini bari değiştirelim demişler gibi olmuş sanki.. biraz aykırı olmuş beğenecek insanlar bence cok olacaktır..
2013 race blue jantları üzerine depo ve kafa grenajını gümüş yapmışlar 2015 olmuş 😄
Beyaz mı alsam raceblue mu alsam diye arada kalanlara çıkarmışlar
Aslında bordo yada kırmızı çok iyi olur du ama o eski renklerden maalesef çıkartmıyorlar artık:(
Yani 2015 beklemeye gerek yok, 2013 ile arasında hiç bir fark yok. Özellikle siyah tıpkısının aynısı
8'in bi handikapını keşfettim sonunda! Yağmurlu havada (Tabi yerler de oldukça ıslakken), sol paçayı baldıra kadar arkadan ıslatıyor
"CaRPe DieM"
Abi ama bu seni yıldırmamalı, hani bir söz varya okadar kusur kadı kızında da olur diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
Bu arada sanki benim motorumun 1. vitesinde sıkıntı var galiba 2 den 1 e alırken arada kalıyo bazen tam oturmuyo gibi ama bu herzaman olmuyor sizde böyle bir durum oluyor mu ben ciddiye almadım sizce alıp kont ettirmem gereklimi nedersiniz..
Zaten şaka yapıyorum. O kadar da olsun
2'den 1'e almak riskli iş.. Yüksek devir ve hızda almaya çalıştıysan veya çalışıyosan sıkıntı olabilir.. olduğun yerde vitesi 2'den 1'e alıyorken arada kalıyorsa, senkromeçlerde problem oluşmuş olabilir..
"CaRPe DieM"
Arkadaşlar fuar için uçak bileti aldık gidiş dönüş 78tl. Nasıl olsa tarih belli. He bu arada sadece bizim gruptan 12 kişiyiz
Önceden alındığında fiyatlar epey uygun oluyor düşünenlere duyurulur.
sadece 2 den 1 e alırken mi yapıyor yoksa vites düşürürken mi yapiyor
2 den 1 e alırken boşta kalma sorunu başka marka model bi motorda arkadaşımın başına da geliyordu. taaa ki zincirin gevşek olduğunu anlayana kadar. zinciri bi kontrol ettirin bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)