Merak etmeyin ben takipteyim ama bir şey yazmıyorum, her mesajı oluyorum... Suono'da getirilir fiyatı da buraya yazarım vergi algı ne olur diye ama boru parçasına sağlam para verilmiş belirteyim
Manisa'da durum kötü,esasında bir yönden iyi oldu. Sokakta ne kadar apaçi varsa hepsi yok oldu,günde 200 motor toplandığı oluyormuş,bu arada kenarda kaldırımda duran motorları bile topluyorlar dikkat!!!O kadar işler sıkıya bağladı ki, 75 yaşında babam motorla bağa gider hergün, yolda yol olsa ama kask takıyor artık oralara bile gelmiş çevirmeler
Bende sıkıntı yok,çarşıya bile mont-kask-kot motosiklet pantalonu ile çıkıyorum,uzun yol ise full koruma eldiven+mont, neyime ceza yazacaklarsa buyursunlar!
Şunu söylerim egzoz olayında mivv double gun harici,diğer markaların sesleri birbirine yakın, mivv'in yuvarlak tüpü ve leo vince,vance hines biraz farklı o kadar...boru aynı boru fiyatlar 200-300 oynuyor...Leo Vince'i hala daha çözemedim,eski motorum ducati 696'ya almıştım,inanılmaz güzel ses veriyordu,diğer markalarda öyle ses yoktu,çok yüksek değil ama harley tadında birşeydi...Leo Vince EVO II
Manisa-Çeşme-Karaburun gezisi 390km ve tam gündü, viraj dönmekten yoruluyor insan hele ki virajlar mühendislik harikası ise ama güzergah süper,tekrar gitmeyi isterim.