Mt iyi güzelde otobanda tozumu atıyorsun. Birde garip bir şekilde 224 ü geçmiyor gaz var ama sanırım 224 e sınırlandırılmış gibime geldi öbür Mt de 224 ü geçmediydi.
Mt iyi güzelde otobanda tozumu atıyorsun. Birde garip bir şekilde 224 ü geçmiyor gaz var ama sanırım 224 e sınırlandırılmış gibime geldi öbür Mt de 224 ü geçmediydi.
Cihan neler yapıyormuşun sen öyle. tamam işte bizim kide 250 geçmiyor
Başkan şimdilik tozumu yutmaya alışsan iyi edersin yolların kralı otoban harici benim. Birde bu akşam gazlamaca varmı ona göre geleyim.
Yok be bişey olduğu yok
Oohooo.. Tezatlık var.. Hem kısa mesafe diyosun, hem yolların kralıyım diyosun. her koşulda beni ye ki ben de "Emredin hünkarım" diyim
Bilmiyorum, ekibe söyleriz, dilersen yaparız birşeyler.. Gel sen motorla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Bu arada gittikçe yaklaşmaya başladım şu kafamı kurcalayan muhabbete.. Garantiyi yiyo ama işin ucunda MT-09'u da silmek varsa..
http://www.nitroxchips.com/eshop/info/nitrox/products.html
"CaRPe DieM"
Aman giriş çıkışı olmayan yerlerde gazlayın arkadaşlar.
Bazen hayvan adam geldiğimi görüyo göz göre görede çıkıyor trafikte hiç güvenmiyorum artık. Gazlamak için çevre yolu en iyisi.
Hep Aşkın abiyle Tuncay abinin yüzünden. Fazer 8 vermiycen bunların altına
"CaRPe DieM"
Buradan sallıyorsun yola çıktınmı eline hakim olamıyorsun. Bak Fazer a bile chip tuningle güç artırmaya çaışıyorsun maden hız yapmıyorsun ne iç hp arttırımı?
''commander'ı yakıt sarfiyatını düşürmek için düşünüyorum..'' He he buradaki arkadaşlar belki sana inanırda gruptakilere bir soralım bakalım sen neden istiyorsun
Abi 9 litrelere çıktım insaf
"CaRPe DieM"
Geçen foçaya gittim 5,4 yaktı ki arada bir kerede 200 üzerim var.
Nasıl oldu 9lt cihan açıklar mısın halk tedirgin
Ah Davut abi ah yaktın beni.
Yav şehir içi olsa gam yemiycem, şehirlerarası bi de bu değer
Ekiptekiler biraz hızlı gonzalez olunca, kaçan kovalanır misali peşlerini de bırakmamak adına böyle oldu. Bir de bende havafiltresi+egsoz olunca biraz etkisi artıyo tabi. İnegöl - Bursa - Yalova - İzmit - Adapazarı arasında sanırım en düşük hızımız 150 oldu (O da trafiğe denk gelince), bu da biraz arttırdı tabi sarfiyatı..
Bi de az yaktırcam, haziran turuna para lazım diyorum, yok arkadaş illa yaktıracaklar
"CaRPe DieM"
Nasıl son durum haziran 13-14-15 için planlar. tamam artık biz gezmeyi bıraktık kontak kapattık
13'ü 14'e bağlayan gece çıkıyoruz kısmetse. Bi sonraki pazara kadar.. Şu an bi tek Davut abi (Kayasus) muallakta..
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)