arkadaşlar uzun yolda ne kadar yaktığını deneyen var mı?
Konuya bir baktım da, aktif bir transfere aç kalmış konu resmen yav. Eğer bonservisimi elime alabilirsem sanırım yakında konuya flaş transfer olabilirim, öyle görünüyor
"CaRPe DieM"
inşallah cihanım, bende laf olsun diye sordum zaten gel de canlandıralım şu topiği
Yakında o sorunun cevabını ayrıntısıyla veririm o zaman hocam
"CaRPe DieM"
he bu arada nasipse yarın egzozu da alıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yoshimura-r77-karbon-honda-kawasaki-suzuki-yamaha-145585543/detay/
İlan No 145585543
Haydaa.. Ama olmadı ki. Ben alacaktım onu hayırlı olsun şimdiden. Sen al test et, ben de senin tecrübene dayanarak alırım daha sonra
"CaRPe DieM"
Ciddi Ciddi satıyon fz6'yı demek
Bende düşünüyorumda yerine motosiklet bulamıyorum.
Bulduklarımda ateş pahası .
Gelsin Gelsin hayırlısı artık
Fazer topigini bırakma amma
ok. ben çok araştırdım aklıma yatan bu oldu. bakalım artık.hava parçalı bulutlu şuan an yağış yok nasipse öğleden sonra gideceğiz bakalım
Video istiyoruz rölantide, yükte ve sürüşte.. (Açık ortamda..)
"CaRPe DieM"
Şu an o işleri yapacağım telefon elimde yok ama en yakın zamanda olur watsaptan da hallederiz inşallah.
Sen bir yolunu bulursun diye tahmin ediyorum
"CaRPe DieM"
Ahmet hocamın (MNS-FZ6) Fazer 8'ine Yoshimura egsoz uygulamasının fotoğrafları ve videosun aşağıdadır arkadaşlar Maşallah diyorum. Allah nazardan saklasın, şahsen çok beğendim. Ben de ben de diyorum
"CaRPe DieM"
R77 iyidir. Akrapovice benzetiyorum, sesi çok yüksek değildir lakin tınısı hoşdur.
Sağol cihancım ellerine sağlık, belki düşünenlere bir faydamız olur. Hadi bakalım inşallah kavuşursun beyaz atına ALLAH herkesin gönlüne göre versin. En yakın zamanda 8 topiğini bir canlandıralım ner dersin?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)