Lastik yak Ahmet üstadım, olduğun yerde lastik yak. Lastikler de ısınsın
"CaRPe DieM"
Buraya yükleme sorun oluyor. Facebook "Yamaha Fazer" adresinden hafta sonu gezimize bakabilirsiniz.
Arkadaslar herkeze merhaba.fazer 800 almaya niyetlendim ama suanicin stoklarda abs siz modeli mevcut.sizce abs li ve abs siz modelde cok fark olurmu frenleme ile alakali.hic abs li motorsikletim olmadi pekte bilgim yok ikisi arasindaki fark nedir.yardimci olursaniz cok sevinirim.
İmkanın varsa Abs'li al, yoksa çok dert etme derim.
Ahmet hocamın da dediğin gibi, maddi imkanın varsa abs'li modeli beklemeye değer. En olmadık zamanında hayatını kurtarabilecek veya daha büyük zararlardan kurtacak önemli bir ayrıntı abs.
Ayrıca motorunu aldığın zaman söyle de hayırlı olsuna gelelim 8 kardeşliği
"CaRPe DieM"
O zamansa fuara kadar beklicez mecbur.ins cihan54 cok keyifli olur bu arada burda veya baska bir forumda fazer800 un motorundan cok isi verdigini ve yolculukta durup sogumasini bekledigini soyleyen bir arkadasin oldugunu hatirliyorum.sasi bile isinmis o derece.oyle bir durum varmidir fazer800 ile ilgili?yada isinma ne boyuttadir?
Arkadaşlar power commander kullanan var mı nedir ne değildir detaylı bilgi verebilecek olan var mı?
Isınma var fakat öyle rahatsız edecek derecede değil..
bir ara ben de düşünmüştüm powercommander uygulamasını. Ama ustam saolsun vazgeçirdi, motordan zaten beklentini alıyorsun ne gerek var diyerek güzel bir uygulama aslında. Modem büyüklüğünde pc beynini arka sele altına (bagaja) sabitliyorsun, oluyo sana ekstra beygir gücü
"CaRPe DieM"
Egzostan sonra patırdamalar çok arttı servis power commander kullan dedi de ondan sordum bana güç lazım değil düşük hızdaki silkeleme ve egzos patırdamasını kesmek istiyorum
Düşük hızda nasıl bir silkeleme oluyor, egsozdan sonra mı başladı?
Servisin powercommander tavsiyesi de ilginç. Bu sadece zevke göre takılan birşey. Tamam, patırdamayı azaltacaktır, ne de olsa hava yakıt oranını tekrar programlıyor. Fakat sen servise patırdamanı kesmelerini söylediğinde, yazılımını egsozuna göre tekrar ayarlamak yerine powercommander tavsiye ediyorlarsa bu işte bir sıkıntı var. Servis senin isteğini, kendi çabaları ile gidermekle mükelleftir, tavsiye vermekle değil...
"CaRPe DieM"
Silkelemenin egzosla alakası yok eskiden de vardı 1. Vitesle rölantiye yakın rampa inişlerde üzerindeki ataleti atamadğı için oluyor servis bunu power commander çözer diyor
Motorun garanti süresi devam ediyor mu?
"CaRPe DieM"
2014 nisan çıkışlı 10300km de garantide motor
o zaman silkeleme sorunu ile servisin ilgilenmesi lazım.
"CaRPe DieM"
Evet ben geldim yine Cihan puig cam hakkında soru sormuşsun ; camdan memnunum , açıkcası ikisini kıyaslayabilcek kadar kullanmadım orjinal camı ama puig'in duble camı gayet sportif duruyor benim amacımda oydu zaten Kanalımız MotorTepesi'nde konuyla ilgili bi video paylaştım ;
Videoların devamlılığı için bizi desteklemeyi unutmayın ![COLOR="Silver"]
İşlevsellik olarak değil aslında. Stock camdan da memnunum, rüzgar konusunda sıkıntım yok. Benim kafama takılan sadece görüntü olarak uzun mu, orjinal cama göre ekstra bir payı var mı yoksa boyu aynı mı diye merak etmiştim de,siparişimi de verdim zaten bizim oğlana Puig light smoke alıyorum. Anca martın ortalarında gelebiliyormuş ama olsun bekleriz artık
Aslında senin şu avatarın büyük halini görsek o da iş görür
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)