Yakın akrabam, 2012 sonu Ducati Multistrada'sını satıyordu. Fazer'dan önce Monster 696'ım vardı,aklım yine Ducatiye gitti. Fiyat iyi olunca onu aldım,hesapta yok iken...
Yakın akrabam, 2012 sonu Ducati Multistrada'sını satıyordu. Fazer'dan önce Monster 696'ım vardı,aklım yine Ducatiye gitti. Fiyat iyi olunca onu aldım,hesapta yok iken...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Vay hayırlı olsun o zaman. Güzel seçim
"CaRPe DieM"
Sağol Cihan, teşekkürler...Fazer'da ABS bile yokken bunda acayip bir teknoloji var. Klavuzu oku oku bitmiyor
2012 model, Ekim 2012 trafiğe çıkışlı, 35'e aldım. Üzerinde Sw-Motech (Radyatör koruma,karter koruma, motor koruma, sis farları-montaj ayakları, elcik koruma var).Bunlarda piyasada yaklaşık 3000TL. Yetkili servisten ağır bakımdan yeni çıkmış, lastikler yeni Michelin...Tek kelimeyle feci bir motor. Esasında aklımda yoktu ama akrabamın motoruydu, temizliğini biliyordum fırsatı kaçırmak istemedim.
Çok teşekkürler, bende sahibini durumunu bildiğimden aldım. Yoksa galeriden, ya da elden alınacak bir motor değil, etraf çakal dolu! Ducati forumunda ve bunun meraklısı birkaç arkadaşla alım konusunu paylaştım, hepsi de kaçırma sakın deyince şeytan dürttü. Şuan 3 kişi aldığım fiyata geri almaya talip ama ben binme niyetindeyim, sezonda fiyat min 40 olur. İnşallah daha güzelleri sizlere nasip olsun, niyetim birkaç sene kullanmak.
Arkadaşlar motorun 10.000km bakımı geldi yağ yağ filtresi hava filtresi değişecek ama servis buji de değişecek diyor kitapçıkta da buji 20.000km değişecek yazıyor sizce buji bu bakımda değişmeye gerek var mı veya ekstra olarak şunu da yaptır diyen var mı teşekkürler.
En fazla kontrol ettir, gerekirse değiştir.
Bence fazlası ile abartılıyor rahat rahat 20 bin km gider buji hatta daha fazlası. Klişe laf, Türkiye şartlarında. Ne varsa bu kadar farklı Avrupadan yaşamasak hadi inanacağım.
15 binde değiştir hocam kimsenin gönlü kırılmasın
Merhaba Arkadaşlar bende yazın allah izin verirse fazer 8 alacağım motor 2.000 km'de AEA arka amortisörü değiştirilmesi gerek demiş o kadar kötümü.
yani Adamla anlaştık aslında adam istese şimdi sata bilir ev alacak ama benim parayı biriktirmemi bekliyor yaza alacağım motoru. Yani motorun her tarafının değişmesi gerekse gene alacağım adama ayıp olur dediğim gibi motor daha 2.000 km garaj motoru adam tanıdık heveslenip aldı dahada kullanmadı garajda yatıyor şuan.
Demek istediğim lastikleri zaten değişeceğim ama amortisör çok pahalı o kadar kötümü orjınali
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Amortisör niye değişmek istesin? Şu ana kadar herhangi bir 8 kullanıcısından arka amortisör şikayeti duymadım şahsen. Aksine memnuniyetimi dile getirebilirim.
"CaRPe DieM"
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
altın elbiseli adamın testini yaptığı fazer 2011 model diye hatırlıyorum. 2013 de dahil olmak üzere fazer'ın süspansiyonun değiştiğini biliyorum. önler ayarlı oldu. arkayı da iyileştirdiler. benim hiç bi şikayetim yok.
Herkes nerede soğuklar bi harka öyle değilmi, Tatlı su motorcusu olduk yaa soğuklarada binemiyorum merete ...
Şahsen soğuk kar dinlemiyorum şu an motorum serviste bakımda olmasına rağmen arkadaşımın motorunu aldım, onunla idare ediyorum
"CaRPe DieM"
Arkadaşlar Fazer8 kullanan ya da fikir sahibi olmak isteyenleri facebookdaki Fazer8 Türkiye grubuna bekliyoruz.Grubta Fazer8 ile ilgigli her türlü soru ve fikirlerimizi paylaşabiliriz. Selam ve sevgiler...
https://www.facebook.com/groups/322632654612386/
Depoda benzin beklerse çalıştırırken yada sonrasında sıkıntı olurmu acaba 2 aydır kontak çevirmedim bu gidişle bir ay daha binemicem hani benzin uçucu bir sıvı ya o açıdan
Bence o kadar sürede hiç bir şey olmaz. Arada bir tur at canım
Yada benim gibi dün akşam orta sehpada 2. viteste 20 km hızla kendi kendine 15dk. çalıştırdım. Bir dişliler dönsün yağ bir yer değiştirsin dedim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)