Arkadaşlar beklediğim fazer 8 im bir ay daha attı servisin getirdiği motor füme cıkmış. Belki ağustos sonunda bile gelmeye bilir diyor.. Servise falan gidince beyaz ABS li motor varsa ben talibim aklınızda bulunsun diye yazıyorum. 1,5 aydır bekliyorum ne kadar cok isteyen varmış meger yaa. makine yok satıyor motorlarınızın kıymetini bilin dostlar...
Merhaba arkadaşlar, Elinde koruma demiri olanlar varsa satın alabilirim.
Valla arkadaşlar motorumuz çok güzel, çok kaliteli, çok güçlü eyvallah ama bu güç ve hız beni korkutmaya başladı.
yani rodaj bittiğinden beri ister istemez gaz açıyor insan, 7-8 bin deviri bile geçmedim ha gaz dediğime de bakmayın
ama o hızı, gücü ürkütüyor beni.
yaşlanmışız lan
bir arkadaş harley'e geçti er6n'den, bende her an niyeti bozup tarz değiştirebilirim.
motor bekleyen isteyen olursa konuşalım, anlaşırsak satarım belki. yoksa kapalı otoparkta duruyor zaten haftada bir ya biniyorum ya binmiyorum, yanınada birde chopper atarım belki
Demek ki netteki herkes senin gibi tok satıcı yenisine yakın para istiyorlar çünkü
Arkadaşlar günaydın,
1000 rodajını tamamlamak üzereyim İstanbul Avrupa yakasında güvenilir Yamaha servisi tavsiyeniz var mı dır?
Herkese merhaba bişey sorcam headerslar matlaştı onları nasıl parlatıcaz bilgisi olan varmı ?
Bugün saat 13:30 itibariyle 1,5 aylık bekleyişin ardından motorumu bayiden aldım.Fotoğrafları en kısa sürede yükleyeceğim henüz plaka cıkmadığı için binemiyorum
Herkese cok teşekkür ederim inşaallah kazasız belasız kullanmayı nasip eder rabbim. Buara polisler rahat bırakmıyo uğraşmak istemedim hocam, race blue abs li , Aslında beyaz istemiştim ama nasip olmadı bayide yoktu beklemek gerekiyordu bende sabremedim, sonradan bu renkte hoşuma gitti. Ama acil olarak motor koruma demiri temin etmem lazım bu konuda yardımcı olurmusun abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
allah razı olsun hepimizi rabbim kazadan beladan korusun insaallah ...
merhaba, baştan sona bütün sayfaları okudum hepiniz kazasız belasız motorlarınıza uzun yıllar binesiniz inşallah, Almak için bekleyende tez zamanda kavuşur umarım.
Ben yaz kış her gün binebileceğim ve yaz tatillerinde gerek artcı konforu gerek yan çanta taşıma vs gerekse yakıt vergi yedek parça olarak beni üzmicek bi motor arıyorum.. Açıkcası yamaha'nın beni bu konularda üzeceğini pek sanmıyorum sadece tek bi konuda çekimser kaldım. Bu motora kışın ne kadar biniyosunuz? aranızda ben kar yağışı hariç yağmur yağsa bile hergün çeker goretex'imi yada yağmurluğumu binerim diyen varmı? yoksa bu sonbahar ilkbahar yaz motorumudur
ne alakası var kardeşim diyeceksiniz belki ama suzuki vstrom dl650 ile fazer arasında kaldım. ben kesinlikle otomobil kullanmayacağım ve yaz kış hergün heryere gidebileceğim bi motor arıyorum tekrar sorıyim ocak şubat yağmurun en çok olduğu günler işe hergün motorla gidem varmı aramızda?
Benim için motor farkı yok, 365 gün 7/24 motora biniyorum, hiç motoru kapattığımı hatırlamıyorum. Yağmuru geçtim, ortalık kara bürünmüşken uzun yola çıktığım bile oluyor
"CaRPe DieM"
öncelikle hayırlı uğurlu olsun. koruma demirini yamaha orjinal almanı tavsiye ederim. çünkü diğerlerinde koruma takozunu uygulama problemi olabiliyor. yamaha orjinali alınca sadece vida değişimi ile koruma takozunu uygulayabilirsin. yalnız alacağın vida dayanıklı ve de üzerinden çıkan gibi özelliğe sahip olmalı.
diğer koruma demirlerini incelerseniz üst kısım da takoz takacak yer hepsinde yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
mesela kappa'nın ki hem pahalı hem de buna fotoda görüldüğü gibi koruma takozu uygulayamazsın.
aynı şekilde HepcoBecker marka olanına da uygulanmıyor
zincir yağlama, bakım ve kışın yerden kesmek amaçlı orta sehpa alamaya karar verdim.
alanınız takanınız var mı?
Teşekkür ediyorum bigilendirme için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)