Hoşgeldin cihancim. Raporunu dört gözle bekliyoruz
Ayağımın tozuyla size bir hediyem var
O egsoz ne bu egsoz nasıl vs. gibi sorulara ufak bir destek videosu diyelim...
"CaRPe DieM"
Raporu artık daha sonra. Şu ana kadar face'de albüm oluşturmakla falan uğraştım. İlk boş bulduğum vakitte buraya da yazarım.. Senin raporu bile okuyamadım daha..
"CaRPe DieM"
bizimki 3 günlük gezi raporu ne olur ki Göz açıp kapayıncaya kadar bitti zaten bu saylanmaz ama
Ya arkadaş bu nasıl bir mantık ve bilgi :''Yani arabalarda 100km'nin altında ABS'nin can aldığı gerçeği var ki''
ABS ister araba da ister Motosiklette olabilecek ve olması gereken çok çok önemli ve artıları olan bir özelliktir. Lütfen alırken ABS araçları tercih ediniz. İnsanoğlu o derece hassas şekilde fren yapamaz özellikle kaygan zeminde!
ingilizce olursa, aşağıdaki link (naked ama sorun olmaz);
http://www.yamaha-motor.eu/uk/services/owner-manuals/index.aspx?pl=EN&c=MC&m=FZ8-N&y=2013&l=EN
sıradan binici ve günlük kullanım için haklısınız abs konusunda, ancak avrupada haftasonu aynı motorla pistte çıkıp da viraja arka teker powerslide.ı ile girebilecek kadar usta ve profesyonel motorcular tercih etmiyor, ama amaçları başka tabii:
http://www.youtube.com/watch?v=9aK2LBnTT2s
Tesekkurler arkadaslar ama bunlar kullanici kılavuzu bana servis kılavuzu lazim yani o kitap hepimize lazim aslinda
Fazercan'ların ilgisini çekebilir belki... Gezi raporum. BUYURUN
"CaRPe DieM"
bu egsoz a cok takmısınız bence sonucta giderken o sesi duymuyosun bile nerdeyse, fiyatı uygun olan bi egsoz taksan yeterli die düsünüyorum.
büyük motorların sürücüye gücü,dışardakine ise sesi zevk verir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:28 ----------
selam arkadaşlar, cbr250'imi satalı 1,5 yıl civarı olacak ve ben hala motorsuzum önümüzdeki kış/ilkbahar arası fazer8 almayı planlıyorum. sıfır veya ikinci el olabilir o anki maddi durumuma bağlı olarak. 69 sayfayıda okudum keşke hemen alma imkanım olsaydı ama malesef şu an için zor gözüküyor. ) tekeriniz düz bassın
Seni de bekleriz sıkıntı yok..
"CaRPe DieM"
salı günü malkara'ya oğlak yemeğe gittik ama mevsimi bitmişti, biz de kuzuya yumulduk
rodajım bitti bu sayede, dünüşte km 1040 larda idi.
Mivv eksoz aldım, susturucusu da var. Fırsat olursa bugün takar resim ve video eklerim.
ha birde cant şeridi yapıştırdım geçen gün, bence güzel oldu
Çok da güzel olmuş pek de güzel olmuş
Mivv'ciler iki oldu bu arada..
"CaRPe DieM"
Önceki Mivv kimde ki?
okumadım/görmedim, mesaj numarası var mı?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)