Bizim buralarda da manisa menemen arasıda çok keyifli. Foçaya gittiğimiz yol diyelim.
Evet ya bir şey kalmadı şurda, haftaya ateş
Arkadaşlar ben bunların yanında bi karadeniz turu yapmanızı tavsiye ediyorum.Bende 5 temmuzda Trabzondan çıkıyorum varış hedefim Datça ;)
seneye nasipse karadeniz turu düşünüyoruz Sekizciler yerinde duramıyor yaw
Haftaya havalar nasıl acaba? bizim tur işi hava bozuk olursa yatabilir.
Biz hava koşullarına bakmıyoruz, her türlü uçarız.. Yeterki başka kötü bi mani olmasın.. Şu anki kesinleşen kadromuz 4 motor... 3000km (Ege+Akdeniz)
"CaRPe DieM"
Maşallah, iyi bir km. Turu gösteren bir harita var mı belki denk gelen olur.
Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk prototipi çıkardık. Ölçülendirme, malzeme, kalıp vs. şu an çözülmüş durumda. Bir iki ufak rötuşla üretime hazır hale gelecek yan konsollara reflektif FZ8 eklenecek, malzeme paslanmaz (Diğer bir tabirle kromaj görünümlü) olacak.. Valla ne yalan söyliyim, ben canlı gördüm çok beğendim. Mükemmel bir hava kattı. Ürünü ortaya çıkardığımızda sizin de aynı fikirde olacağınızı düşünüyorum görüşmek üzere..
"CaRPe DieM"
ah bu ersin başgan olmasa ne yapacaksın cihan efendi....
Radyatör koruma ondan sorulur
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:00 ----------
Program-Rota belirlendi.. Bu program, doğaçlama olarak zenginleştirilecek zaten..
"CaRPe DieM"
Ben radyatör korumayı Ebay'den aldım, Alman bir firma üretiyor. Kendime 140,arkadaşa kur farkından 160'a getirdim kargo dahil, gerçekten adamlar yapmış. Birde geçen gün yurtdışından Yoshimura R-77 D egzoz sipariş verdik,geldiğinde belki ben takarım ama arkadaşım satacak,düşünen olursa aklında olsun, egzozlar fazer8'e uygun bağlantı borularına sahip,kazanı çelik,çıkışı karbon ve çift çıkışlı. Bu arada R77-D versiyonu db killer'a sahip değil,çıkış ağızları R77'den daha geniş ve R77'den 3 desibel daha sessiz(db killer olmamasına rağmen),internet sitesinde de bu şekilde yazıyor...Bu arada elimizdeki iki adet Mivv Double Gun'ı da sattık,ses meraklısı baya varmış çabuk satıldı
Bu arada yazın tur olayları nedeniyle yan çanta getirdim, Nelson Rig marka Amerikan malı SPRT-50 versiyonu,buna şimdi el yapımı bağlantı demiri yapıyoruz,bittiğinde paylaşırım.Çantalar dahil maliyet 300TL. Bunların yanında kullanmak için birsürü ıvır zıvır getirdik,usb şarjları,koruma takozları vs vs
Egzoz'un şekli de bu;
Korumada bunun Fazer yazılı olanı;
Çantalarda bunlar;
Maşallah maşallah baya bildiğin pazara çıkmışınız siz arkadaşınla
"CaRPe DieM"
İnternetin başına oturmayalım, ikimizde gaza geliyoruz.
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Tamam Mehmet Bey haber veririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Eski kadromuz;
BMW gitti,Fazer8 geldi kadromuz komple yamaha oldu ;)
Paslanmaz üzeri siyah boyama,işçilik,kesim ve görüntüsü güzel yakından foto çekip koyarım...Korumanın güzel tarafı yan kapakları sökmeye gerek kalmıyor,alt taraftan 2 kanca ile radyatöre kıstırıyorsunuz,radyatör üstünde iki boş vida boşluğuna vidalıyorsunuz.
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)