Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    MNS-FZ6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda1000RR
    Bende dün akşam Yoshimuro R77 söktüm. Sessiz makineye alıştım tabi haliyle bu sesli geldi. Racingçiler gibi olduToplamda 50km kullanılmamıştır. İsteyen olursa verebilirim.

http://imageshack.com/a/img59/2017/nkh8.jpg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H1pXGphMh5g

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Haydaaa.. Hayırlısı olsun üstadım. Ben motoru teslim alırken sordum da, egsoz takılması aracı garanti kapsamından çıkarıyor dediler. Bana 2 sene egsoz yok yani..
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    Kendisi sattı mı garantisi var ama. Ulen var ya tam çakal bunlar

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Aynen öyle.. Yamaha'nın anlaşmalı olduğu tek bir egsoz var diyo. "Yamaha Akrapovic Titanium" diye bir egsozmuş. Yalnızca o egsozun uygulanması garantiyi bozmuyormuş.. Ne masallar ne masallar. Elimizi kolumuzu bağladı hal böyle olunca..
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    rodajı kendi egzozu ile yapması daha iyi ama

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Rodaja bişey diyemem zaten. Rodajda dokunmam motora. Üslubuyla usturuplu yaparım rodajını. Ama egsozuma niye karışıyor ki.. Ben alışmışım FZ6 Fazer'da egsozuma.. Trafikte yerimi belirliyodum resmen egsozla.. Şimdi fıtı fıtı napcam bilmiyorum.. Bak şimdi senin egsozu alırdım belkide..
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    Sessiz egzoza alıştın mı belkide daha sonra artık ses istemeyebilirsin. Bende yeni motorun sesine soluğuna sessizliğine bayılıyorum.

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Egsozun fiyatını da yaz bari belki talipli çıkar
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    Yenisi 1850 - 1950 arası değişiyor ben de sadece 50km kullandım. Susturucusu ara borusu dahil 1250tl'ye vericem. Pazartesi gününe kadar bir arkadaşıma söz verdim ama alacağı kesin değil nasip bakalım.

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Hayırlısı olsun.. Biraz daha 8'li dostumuz olaydı iyiydi. Şurada kaynatıverirdik o ilanı
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    Satılır tertemiz mal o yüzden çok ta acele etmiyorum. Bence ilerleyen günlerde 8'virüs gibi yayılacak diyorum. Keşfedilmemiş bir cevher yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Alıntı yarbay35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fazer8/FZ8 Kullanan arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum. Bende izmirli motorcu arkadaşlarımın arasına Gaziantepli bir motor getirdim. uzun yolda test etme şansım oldu. 1200 km yol yaptım motor tamda tahmin ettiğim gibi çıktı hiçbir süprizle karşılaşmadım. lastiklerin kötü olduğunu hepimiz kabul ettik titreşim ise biraz var fakat geçici bir problem olduğunu düşünüyorum. Rodajını da uzun yolculuğumda yapmış bulundum. bu 4. 600cc üzeri motorum öncesinde suzuki gsr600(2006), fazer600(2006), cbr600f(2007) kullandım. hiçbirinde bundaki kadar rahat ve güvenli hissetmemiştim. önceki motorlarımla da uzun yol tecrübem oldu fakat ilk defa 1 günde 1000 km üzeri yol yaptım. Fazer8 harici diğer motorlarımla bu kadar yolu kesinlikle gelemezdim. Düşünen arkadaşlara kesinlikle öneririm.

http://imageshack.com/a/img542/2103/n9s9.jpg
    http://imageshack.com/a/img716/9605/awdq.jpg
    Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah kardeşim iyi bir seçim

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Merhaba arkadaşlar, elimde hiç kullanılmamış, tüm belgeleri, kutusu, garantisi olan sıfır Mivv Double Gun egzoz mevcut,egzozun ağırlığı sadece 500gr'dır ve komple titanium'dur, db killer vardır! Fiyat:1100 TL, ilgilenenler 0532 518 16 80 numaralı telefonumdan arasınlar,internete pek giremiyorum, ismim Anıl...
    wolrath bunu beğendi.

efe2007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Fazer 600 S2
    Fuarda fiyatlar ne olacak merak içindeyim?
    Fikri olan var mı?

Bu arada Cihan motorun hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan inşallah.
    cihan54 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, elimde hiç kullanılmamış, tüm belgeleri, kutusu, garantisi olan sıfır Mivv Double Gun egzoz mevcut,egzozun ağırlığı sadece 500gr'dır ve komple titanium'dur, db killer vardır! Fiyat:1100 TL, ilgilenenler 0532 518 16 80 numaralı telefonumdan arasınlar,internete pek giremiyorum, ismim Anıl...
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...05387785_n.jpg
    Nispet yapıyosunuz di mi.. Sırayla diziyosunuz egsoz ilanlarını ah şu garanti yok mu, çileden çıkartacak beni.. Ses etmeselerdi ne güzel alırdım bi egsoz ben de. Hayırlı satışlar olsun..

Alıntı efe2007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuarda fiyatlar ne olacak merak içindeyim?
    Fikri olan var mı?
    Bu arada Cihan motorun hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan inşallah.
    Saolasın, Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah.. Valla şu ötv'ydi dolardı Euro'ydu fırladı falan diyip millet motor fiyatlarının da zıplayacağını söylüyor. Ama kimisi de markalar insaflı çıkacak ve o kadar zam yapmıycak diyo. Tamamen muamma. Sanrım hep beraber fuarı bekleyip görcez..
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    Alıntı MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende dün akşam Yoshimuro R77 söktüm. Sessiz makineye alıştım tabi haliyle bu sesli geldi. Racingçiler gibi olduToplamda 50km kullanılmamıştır. İsteyen olursa verebilirim.

http://imageshack.com/a/img59/2017/nkh8.jpg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H1pXGphMh5g
    İsmim Ahmet telefon numaram 0530 343 53 91

yarbay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 8
    orjinalini takmak zor geldi akrep ekzoza orjinal susturucusunu taktım çok rahat geldim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah hocam.. Sayfada da daimi ve aktif olursun umarım..

Akrep egsoz uzun yolda sıkıntı oldu mu?

orjinalini takmak zor geldi akrep ekzoza orjinal susturucusunu taktım çok rahat geldim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nispet yapıyosunuz di mi.. Sırayla diziyosunuz egsoz ilanlarını ah şu garanti yok mu, çileden çıkartacak beni.. Ses etmeselerdi ne güzel alırdım bi egsoz ben de. Hayırlı satışlar olsun..

Saolasın, Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah.. Valla şu ötv'ydi dolardı Euro'ydu fırladı falan diyip millet motor fiyatlarının da zıplayacağını söylüyor. Ama kimisi de markalar insaflı çıkacak ve o kadar zam yapmıycak diyo. Tamamen muamma. Sanrım hep beraber fuarı bekleyip görcez..
    ben motoru almadan önce birkaç bayi ile görüşmüştüm aşağı yukarı rakam veriyorlar. 24700 TL 2013 fazer fiyatı 27000 TL civarı olacakmış. Aksesuar yedek parça fiyatları şimdiden arttı, bir çok firmanın ürün maliyetleri %10 oranla arttı haliyle son kullanıcı fiyatları da artıyor. 1 ay içerisinde bizi ne bekliyor hep birlikte görcez...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

Alıntı MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satılır tertemiz mal o yüzden çok ta acele etmiyorum. Bence ilerleyen günlerde 8'virüs gibi yayılacak diyorum. Keşfedilmemiş bir cevher yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah kardeşim iyi bir seçim
    teşekkür ederim. Karar aşaması uzun sürdü ama çok doğru bir tercih yapmışım çok memnun kaldım. alt sakal da olsaymış görünümü de bozulmazmış. O eksiği de tamamlarsam çok daha içime sincek...

Motosikleti
    Honda1000RR
    Evet alt sakal çok güzel gösteriyor motoru. ABS li modele üzerine takmışlar.

Orijinal aksesuarları bence çok pahalı.

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Hem de feci pahalı. Bi mono kapak alıcam, 670tl diyor :(
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Honda1000RR
    Cihan nasıl gidiyor beyaz oğluşunla hayat, manisada da varmış beyaz bende yeni tanıştım

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Şu an 300km'de yeni ufaklık vır vır dolaşıyorum işte rodajı yiyim diye uğraşıyorum
    "CaRPe DieM"

6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)