Bu arada hiç mavi 8 sahibi olan yok mu yav. Hadi belki 14 gelmemiş olabilir bilemiyorum ama eski senelerden de mi bi mavimiz yok. Nazar boncuğumuz olaydı
Bu arada hiç mavi 8 sahibi olan yok mu yav. Hadi belki 14 gelmemiş olabilir bilemiyorum ama eski senelerden de mi bi mavimiz yok. Nazar boncuğumuz olaydı
"CaRPe DieM"
Aslına bakarsan aramızda, 2015'de 8'in yenileneceğini ve değişeceğini öngörenler var
"CaRPe DieM"
Fz6 yada R6 bakacak olursak öğle köklü bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Çünkü ciddi bir maliyet. Sadece ufak tefek makyaj olursa olur onun haricinde değişiklik olmaz diye düşünüyorum.
Üstüne birde MT serisi çıktı. 8 uzun bir süre değişmez gibime geliyor.
Bilemiyorum, ama yeni alanlar olarak ağlardık sanırım.
"CaRPe DieM"
Yamaha bazı modellerini yenilerken daha çok bozuyor. Bu sefer bak sen bizim ki tutulan model olmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Şimdi o zaman soruyorum yeni modelinde artı ne olması istersin
1- vites göstergesi
2- Mod (Mt-09'daki gibi)
3- Led Sinyal
Aslında hepsini geçtim, egsoz kuyrukta koltuk altı egsoz olsun yeter be
"CaRPe DieM"
Evet mod olayı hiç aklıma gelmemişti bak
Şimdi moda yandan iri bir eğzoz tüm modellerde var.
Aslına bakarsan aksine artık yandan egsoz tarih olmaya başladı. 90'lı yılların modası yandan egsoz. Artık ya alt egsoza dönüş var ya da kuyrukaltına. FZ6'da bunu iyi gördü yamaha ama devam ettiremedi.. Şu an öncelikli olarak ayak altına çekiyolar egsozları.. Yandan egsoz tarihe karışmaya başladı..
"CaRPe DieM"
Kawasaki 636 koltuk altıydı şimdi yana almış, Z serisi zaten öyle yandan,
Suzuki İse GSR600'den sonra Yeni GSR750'yi yandan çıkardı,
Honda600rr geleneğe devam ediyor.
Yamaha fazer serisi değişti ama mt serisini ortada kısa olarak bıraktı. Genel olarak baktığımızda koltuk altından alıp yana yada ortada bırakılıyor.
1. Sürüş modları
2. MT-09 un bilgi ekranının tamamı(vites göstergeside mevcut)
3. 120hp+ güç
4. El ile ayarlanabilir amortisör
Ayak altına alsın ona da razıyım. Koltuk altının asaleti bambaşka ama şu yandan olmasından kurtulsak hiç fena olmaz.. Zararı çok.. Kulağa desibel daha fazla geliyo, artçı bindiğinde ayağının egsoza gelmesi an meselesi, motorun sağa yatma veya sağ tarafı üzerinde sürüklenme kazaları da zaten direk olumsuzluk yaratıyo..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Heeeh üstü kapalı bahsettiğim adam da damladı sonunda.. (2015'te değişiklik öngörüsü sahibi)
Doğru valla bak onu da unuttuk, kayasus'un dediği gibi, +120+130hp güç verisi gerekiyor..
"CaRPe DieM"
5.Birde güzel bir artçı
Evet haklısın, en azından yandan biraz daha estetik şık bir şey olabilirdi.
3. 120hp+ güç
işte bu olursa işler değişebilir bak.
Demedi demeyin 120+ ve mod geldiği an özüme dönerim
Bak bu adamlar böyle sitelerken bazı şeyleri almıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum. Resmen bedavaya kopya veriyoruz
Ama onlar bir orta sehpayı çok görüyorlar bize
Sen zaten özüne dönücen, çok sürmez. MT-09 senin için geçici bi heves.. Hele ben sana bi de GT grenaj buldummuydu
Yok be orta sehpa seçenek olarak kalsın. Benim önceki fazer'da vardı ama buna hiç alasım yok orta sehpa.. Elzem bi gereç değil açıkçası..
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)