Hayırlı olsun.. İkinci el alacaksa ilanlarda birkaç makine var düşünülebilecek.
Hayırlı olsun.. İkinci el alacaksa ilanlarda birkaç makine var düşünülebilecek.
"CaRPe DieM"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-fazer-8-abs-650-km-mat-siyah-160293686/detay
"CaRPe DieM"
koruma takozunu da hayırlısıyla cihan'dan aldık. sağolsun emek vermiş yapmış eline sağlık... artık hiç bi eksiği kalmadı motorun... bir de kendisi gelirse motorun hayırlısıyla 10 numara 5 yıldız olacak
Face'de de dediğim gibi, sen böyle böyle motoru kendin toplıycaksın zaten..
"CaRPe DieM"
arkadaşlar motor koruma demiri almıştım, henüz gelmedi gerçe beklemedeyiz. üstüne birde takoz almak mantıklı mı sizce ? sadece demir yeter gibi geliyor bana.
Benim eski motorda (Fazer 6) motor koruma demiri varken ben birde koruma takozu yapmıştım. Depo ve grenajı korumak amacı ile.. Fazer 8'de de koruma takozu bu amaçla kullanılır tabi ama bakmak lazım koruma demiri ve takozun yanal mesafesine.. Ama son tahlilde, ikisinin amaçları farklı...
"CaRPe DieM"
Gitti bizim 6 bağıra bağıra 14 bin km de emsalsizdi diyebilirim.
Bir güzel gitmeden bir güzel gelmez derler. Yaprak dökümü gibi 6'çılar 8'e dönmeye başladı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
benim kara oğlanda ne durmuş ha
Maşallah
İlla renklendiriyosak benim zıpırı da koyayım..
"CaRPe DieM"
Maşallahheh şöyle biraz renklensin ortalık
Cihan bununda 2014 olup eşi benzeri yok diyorum Allah nazardan saklasın.
Arkadaşlar herkese merhaba.nasip olursa yakında bende aranıza katılacağım cbf 1000 ve fazer 8 arasında kalmıştım ama artık kararımı verdim fazer 8 alıcam Allah nasip kısmet ederse.artçılı olarak kullanan varmı? Artçının rahatı nasıl? Paylaşan olursa sevinirim.birde ankarada oturan varmı?
Hoşgeldin hayırlı olsun hakkında, cbf 1000 ile fazer 800 arasında zaten kalınmaması gerekir
Sert kullanmadığın müddetçe artçının rahatı bir çok modele göre daha iyi. Mesela bir fz6 gibi kayma yada ayaklarda uyuşma olmuyor. Racingle zaten alakası yok, depoyu tutmak gerekmiyor. Artçılarım gayet memnun bir sıkıntı olmadı.
slm arkadaşlar ben de 2011 model fazer 8 almış bulunuyorum .yağ değişimi ve yağ filtresi değişimi yapacağız kendimiz.
2900ml yağ oranı görünmekte.filtre ile birlikte mi yoksa filtre hariç mi bu oran acaba .
bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim
saol kardeşim teşekkür ederim.arkadaşlarımın biraz etkisi olmadı desem yalan olur önce cbf dedik bi arkadaşımın motoruna bindik benim hatunla biraz dolandık hoşumuza gitti ve bundan önce zaten fazer8 hep aklımdaydı ki motora aşık olmuşum herhalde unutamadım fazer kullanan bi arkadaşımla görüştüm o beni caydırdı ve dedimki ben iyisimi fazer alıyım hiç olmazsa sevdiğim istediğim motora biniyim dedim.
cbf in arkası baya rahat ama fazerinde çok rahatsız olduğunu zannetmiyorum.sende sıkıntı yok demişsin zaten.
motor bakıyorum şu sıralar temzi uygun bişey denk gelirse alıcam.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)