Şifa niyetine 5 ton mesir için hazırlık
Yaklaşık 300 bin mesir macunu, pazar günü geleneksel saçım töreninde Sultan Camisi şerefe ve kubbelerinden saçılacak
http://www.haber7.com/guncel/haber/1...-icin-hazirlik
Geçen hafta yol tutuşunu daha iyi yapmak için lastikleri değiştirdim,bu lastiğe güvensizlik vs değil,daha üst sınıf ve kendini testlerde kanıtlamış bir lastiğe geçiş oldu. Pirelli Diablo Rosso2 aldım,motor düzde acayip rijit oldu ve yola sakız gibi yapışmaya başladı. Kalkışta arkayı atma,frende arka kilitleme diye birşey yok acayip memnun kaldım. BT021 spor touring lastiği bu ise supersport,hamuru ve özellikleri bambaşka,özellikle kuruda harika Tavsiye olunur,bu arada BT021'ler satılık,sıfır gibi aklınızda olsun
Ben de PiPo3'lerle barışık yaşamaya karar verdim. Madem kalkışta patiye kalıyo, ben de her kalkışta gaz çekip oraya 30-40 metre bi yanlayıp imza bırakıyorum Lastiğin ruhunda var motorun arkasını gezdirmek, utanmasa asfalta portre çizdircek
"CaRPe DieM"
Motolastik'den aldım,İzmir'den,takma da orada yapildi. Tavsiye ederim,oldukca bilgili,titiz ve sadece bu işle uğraşan bir firma! Ceza 1080/7 oldu,uzun süre kullanmayı düşündüğümden tereddüt etmeden iyi birşey almak istedim,rosso'nun son takımını aldım. Kesinlikle tavsiye olunur. Yurtdışı testlerine bakabilirsiniz,bizim burada da kullananlardan kötü diyen duymadım ki gercekten süper!
Selam arkadaslar,
Elimde fz8 den cikarttigim parcalar var isteyen olursa verebilirim.
alt sakal 300
kappa cam 150
koruma demiri 300
orta sehpa 300
fz8 yazili radyator koruyucu 150
koruma takozu 100
arka 3 buyuk disli 200
hepsi sorunsuz ve sifir gibi.
Uzun süredir bekleyişte olduğum Beyaz Fazer8'in bayiye gelmiyeceği haberini aldım. Hep aklımdan geçen sıfırını almaktı ama 2 ay beklemek gereğinden fazla gelmeye başladı. Sorum şu arkadaşlar 2013 model ile 2014 model arasında göz ardı edilemeyecek bi özellik farkı var mı ?
Tek fark parlaklık.. Beyazda fark yok..
"CaRPe DieM"
Ahmet, bende 8 senedir AGV GP1 kullanıyordum,ancak gündüz ve akşam yolculuklarında siyah ve şeffaf vizörü değiştirmek zorunda kalıyordum,birde zamana bağlı eskimişti. 2 ay önce Nolan N86 aldım,güneş vizörlü,kask herşeyi ile rahat ve güzel ancak sonradan yurtdışı geri dönüşlerde de okuduğum kadar rüzgar sesi gerçekten fazla, 8 senelik AGV'de daha az ses var. Kulak tıkacı kullanıyorum ama ses hiç hoşuma gitmedi. AGV'yi artık çarşıya çıkarken kullanıyorum, fiyat iyi olsa yine AGV alırdım.
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
O arkadaştada AGV vardı oda ondan memnun değildi Nolan aldı ben hiç bu kadar sessiz bir kask görmedim diyor
bende bunu beğendim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2542072/detay/
Büyük bayiler ile irtibata geç belki daha kısa sürede yardımcı olabilirler. Mesela bizim burda millet motor beklerken bazı bayilerin elinde var olduğunu hemen teslim edebileceğini duyduk. Dadaş motor mesela büyük bayi öncelik tanılıyor. Araştırmakta fayda var. Gönlünden sıfır geçirdiysen vazgeçme derim.
Aydın Nazilli- Bodrum CENKAYA Bayii gibi.
Nazilli bayiini benim arkadasim açtı. Adam 10 tane mt07 getirdi,benim arkadasim hala mor gelecek diye bekliyor adam 2 mor da getirmis satmis hepsini! Bilseydim boyle birsey actigini direkt ondan alirdik.
bu arda bende mt 09 bekliyor bir kaç bayi ile irtibata geçtim yok dediler çevrenizde olan bayilerde varsa hemen talibim şimdiden tskler (bu arada makinasızlıktan ölüyorum Sakın satmadan makina ayarlayın )
Selamlar.Elinizdeki parçaları ayrı ayrı satıyormusunuz.?
MANİSA'DA MOTOSİKLET TRAFİK KAZASI! 1 KİŞİ ÖLDÜ
http://www.manisahaberleri.com/haber...kisi-oldu.html
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)