Çok teşekkürler tüm motosiklet kullanıcılarına aynı temennileri dilerim
Çok teşekkürler tüm motosiklet kullanıcılarına aynı temennileri dilerim
Hayırlı olsun maşallah tüm fazerlar gibi çok güzel
Kazasız belasız iyi günlerde kullan
Hayırlı uğurlu olsun. Nasipse bende ay sonuna kadar kavuşacağım abs li olanına
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nazarsız tepe tepe kullan inşallah Ses konusunda da kafana takma, iyi bir egsozla şiir gibi bir ses alıyorsun
Ben de bu akşamki toplantımda sevgili Kayasus'un aldığı yeni MT-09'u test etme fırsatı buldum. Hani "Dolu dolu Anadolu" diye bir tabir vardır ya. Hah o lafın "Dolu dolu motor" versiyonu diyebiliriz. Gaza dokunduğunuz ilk andan itibaren damarlarınıza adrenalin yüklüyor. Çok hafif, pratik ve hırçın bir motor. Abs'si hakeza pamuk gibi, şık şık şık ve olduğunuz yerdesiniz
"CaRPe DieM"
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Yol bitsin istemeyeceksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------
benimkinin tıpkısının aynısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
Hayırlı olsun, arkadaşın uzun yolda daha iyi test etme imkanı bulmuştur. Eski bir fazer 800'çü olarak görüşleri nasıl?
Bunlar zaten o dönüş yolu sonrası yorumlarıydı.
Akşamki yorumlarından birkaçına değinmek istersek: Akşam motorları kısa bir süre takas ettik. Bariz bir değişim yaşıyorsun. 8, 9'a göre çok daha hantal ve sakin kalıyor. Aradaki 50 kiloya yakın ağırlık farkını çok hissediyorsun. Çünkü "MT-09 bildiğin CBF150" Gidon kabiliyeti farkı çok mesela.. 9, Davut hocamın içine sinmiş, ben buna sevindim. Bi sürünceme yaşayabilirdi çünkü. Ama 9'un artıları 8'den 9'a geçme handikaplarını örtmüş gibi görünüyor. Uzun yol ve yüksek hız sürüşüne tabiiki birşey diyemeyiz, bunlar da handikapları olur... Ama ben kendi ağzından yazmasını istiyorum yorumlarını buraya. (Hoş, henüz rodajda makine ve uzun yol harici hiç binme fırsatı bulamadı)
"CaRPe DieM"
bende bugün motorumu teslim alıcam ama şansımıza yağmur yağıyor
bu arada 1720 tl'ye full kasko yaptırdım, düşünen olursa bilgisine..
Evet ben de kasko fiyatı aldığımda o fiyat çıkartılmıştı.. Al motoru gel boşver silersin geçer. Fotoğrafları da eksik etme ama dikkat et, lastikler sıfır olduğundan zaten kaymaya meyilli, bir de ıslak zemini görünce iyice salabilir..
"CaRPe DieM"
Bu full kasko herhangibi bir ariza durumunuda kapsiyormu ?
Yoksa sadece kaza afet calinma durumları icinmi fiyatta bana uygun geldi.
Ozaman tek kapsamadigi bakim.
Diyelim stator yandi konjektor patladi bunlarida karsiliyormu ?
Karşılıyor. Ama bu gibi şeyleri kaskodan yaptırman biraz mantıksız olur, ya da savurganlık olur diyelim. Kaskonu harcamış oluyosun..
"CaRPe DieM"
arkadaşlar bi yakınımla beraber 2 adet fazer sipariş etmiştik. teslimat geciktiği için arkadaşım siparişini iptal etti. motor gelmeden aksesuarlarını almıştı. ürünler sıfırdır. ilgilenenler olursa aksesuarlar satılıktır
1 adet MRA marka X-Creen-Touring "XCT" tur camı 450tl
1 adet fazer 8 motor koruma demiri 300tl
1 adet fazer 8 radyatör koruma 200tl
(kargo alıcıya aittir)
Evet arkadaşlar bende bugün fazer'ıma kavuştum
resimler biraz aceleye geldi ilerleyen günlerde telafi etmeye çalışırım
Hay yavrum benim, arı arı Maşallah, Allah nazarlardan saklasın hayırlı, kazasız, nazarsız güle güle kullan inşallah..
"CaRPe DieM"
Nisan başı teslim. pazartesi kesin , cuma geliyor , yarın burda. abi haftaya gelecek.. kesin?
Yukarda gördüğünüz kelimeler bi Yamaha aldığınızda karşılacağınız cinsten. İmkan olsa kendim gider Japonya'dan sürerek getiririm, ciddi anlamda daha kısa sürerdi..
İyi geceler.Çok sorulan ama kesin doğrusu olamayan bir soruyu bende sorayım. Fazer 8 için akrapovic slip on line ı nasıl bilirsiniz. Çok aşırı ses yapmayan,yakıt tüketimine ciddi etki etmeyen bir performans egzozu arayışındayım. Performans derken extra bir performanstan bahsetmiyorum. Yeteri kadar var sadece ses konusunda zayıf kaldığını düşündüğümden öğrenmek istedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)