13 Haziran'da çıkış diyosun da, varış neresi.. Ben varış yerine gelirim artık. Burdan çıkışım 13'ü akşamı veya 14'ü sabaha karşı olacak..
"CaRPe DieM"
Güzergah önce didim motosiklet festivali ardından bodrum sonra feribot ile datçaya geçiyoruz. Dönüşü marmaris üzerinden akyaka azmak çayı yapıp dönüyoruz. Didim de kalırmıyız o gün yola çıkarmıyız oraya bağlı beğenilirse kalmak istenilirse kalınabilir.
Tamam ben Didim'e gelirim direk. Yanımda bir Fazer 8 garanti, bir de MT-09 %80 ihtimalle olacak sayım artabilir..
"CaRPe DieM"
Güzel tanışmış oluruz, Güzergahı gösteren resim duruyor mu cihan belki gelmek isteyenler olabilir.
Güzergah ilgimi çekti bende gelirim gibi gözüküyor sizin içinde uyarsa tabi.
Güzel olur da aynı tarih herkese uymaz üstadım izin alamayanı var, maddi durumları ayarlayamayanı var, uzak geleni var falan.. Bak ben bile diyorum, yıllık izni koparabilirsem gelicem kısmetse diye.. Ama güzel olurdu tabi.. Fazer 8 festivali yapardık
"CaRPe DieM"
Aklımızda olsun bu mesele, arkadaşlar motorlarına bi alışsın ortak bir yerde daha sonra buluşalım güzel olur bencede.
O zamana kadar alışmış olurlar bence Hiçbirinin ilk motoru olduğunu sanmıyorum. Ama dediğimiz gibi, herkese uyacak şekilde rotasyon ve zaman belirlersek daha iyi olur..
Ki hepsi sustu valla bugün
"CaRPe DieM"
yok ben henüz alamadım, ama bugün motoru kutu içinde de olsa gördüm
bir terslik olmazsa perşembe yada cuma kavuşuyoruz
Merhaba arkadaşlar bende az önce geldim eve sonunda motorumu aldım en çok hoşuma giden yönü alışmak 2 sn sürdü sanki 2 yıldır kullanıyomuşum gibi bindim geldim
tekrardan hayırlı olsun fotoğrafları bekliyoruz
Teşekkürler bekleyen arkadaşlar inşallah en kısa zamanda motorlarına kavuşur
Ayrıca selenin altında boş bir soket dikkatimi çekti ne olduğu hakkında bi fikri olan veya bilen var mı ben çanta için aydınlatma soketidir diye düşündüm
Hayırlı olsun Fotoları alalım please
Artçı selesinin altnda duran boş soket, yazılıma bilgisayardan bağlanmak için bağlantı (aktarım) soketidir..
Zaman içerisinde kafanıza takılan soruları buradaki arkadaşlar da ellerinden geldiğince cevaplayacaktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
Bu arada Hazirandaki rotamız aşağı yukarı şu şekilde arkadaşlar
güzergahlarda ufak tefek oynamalar olur tabi. Şu anda buna benzer bi turlama düşünüyoruz. Didim ve Kuşadası motosiklet festivalleri birleştirilerek; ve ara zamanda da Datça'da bi otelde kalınarak geçirilecek bir Haziran gezisi.. 13-22 Haziran tarihleri arasında.. Katılabilecek herkesi bekleriz.
(Ben Sakarya'dan üç Fazer 8 ile katılıyorum kısmetse. İstanbul-Bursa taraflarından katılacak olan olursa, birlikte sürebiliriz hedefe )
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)