hayırlı olsun engin gayet iyi yapmışsın hiç düşünme biz de hala bekliyoruz.
Hangi bayiden aldın
hayırlı olsun engin gayet iyi yapmışsın hiç düşünme biz de hala bekliyoruz.
Hangi bayiden aldın
Hayırlı olsun Engin.
Arkadaşlar, motorunu teslim alanlar rica etsek, daha teslim alırken motorlarının fotoğraflarını çekip buraya paylaşabilirler mi. Çok şey mi istiyoruz acaba Ayrıca profilinde memleketleri görünmeyen arkadaşlar memleketleri de söylerlerse, nerede 8'cimiz var bilelim yahu
"CaRPe DieM"
Sagol efsane tesekkur ederim delta motor kiziltoprak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Sagolun arkadaslar tesekkurler
Tüm Üyelere Selamlar.Eğer bir aksilik olmazsa Cuma günü yeni Fazer 8 ile aranıza katılıyorum.
Hoşgeldin, hayırlı olsun şimdiden. absli mi beyaz mı siyah mı. Aldığında fotoları da bekliyoruz.
Bu arada isim nedir. Kendinizden de bahsedin tanışalım gençler
Şu fotoyu görünce aklıma doğumun son günleri geldi nedense doğmaya hazır bebek gibi... Allah nazardan kazadan saklasın.
"CaRPe DieM"
senin ki de tam balına denk gelmiş adamlar aylardır bekliyor verem olacaklar neredeyse sıkıntıdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
Hoşgeldin, hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Hayırlı olsun, ilk izlenimlerini bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
Cihan ben demiştim yakında büyük bir aile olacağız diye
Motora bineceğiniz anları sabırsızlıkla çekeceğiniz den emin olabilirsiniz. Herkese Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Yolu Manisa üzerine düşenler de uğramazlar ise darılırım
Pazar günü biraz biraz açmaya başladım motoru. Şehirler arası yolda düzlüğü görünce biraz doldurayım dedim. Yıktım perdeyi eyledim viran, son viteste kesiciye girmiyomuş bu meret, onu öğrendim
"CaRPe DieM"
Daha tam açılmadı motor. 241'de sabitledi.. 1700km'deyim daha yav
"CaRPe DieM"
Tekerlere istanbul'da balans yaptırayım, egsozu tam yerleştireyim. Biraz da zayıflayım olur olur
"CaRPe DieM"
Dönüşte de tek solukta Fethiye-Sakarya yapmıştım.. Kısmet bi dahakine işte. Kaldı şurda tam 2 ay..
"CaRPe DieM"
hayırlı uğurlu olsun. bende aylardır bekleyenlerdenim ... ay sonuna gelecek diyorlar. inşallah ay sonunu geçmez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)