Bana uyar..
manavgattaki erdem ticarete motorlar gelmiş. bi arkadaş face de paylaşmış. hadi hayırlısı olsun... bizimkinden daha haber yok... ay sonu deniyor
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
facebook da erkan ibiş yaz o fotoları paylaşmış. büyük motorlar falan hepsi var sanki.
Tamamdır gördüm , bizi hala aramadıklarına göre içlerinden fazer 8 çıkmamış
Benim motor gelmiş şimdi yanından geliyorum
hayırlı uğurlu olsun şimdiden. fotoları bekliyoruz
Ben simdi haber aldim , gelmemis motor. Beklemeye devam ...
Sağolun darısı bekleyenlerin başına tüm modeller gelmişti gittiğimde resim çektim ama cepten yükleyemiyorum
fz8 in abs li modelini satın alan varmı? bayii absli fz8 in seneye geleceğini söylüyor
Sanırım arkadaşların birçoğu abs'li aldı. Ama FZ8 değil Fazer 8 aldılar. FZ hakkında şahsen haberim yok..
Motorunu gören arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun diyorum
"CaRPe DieM"
Fz8 in abs li modeli yok 2 tane abs siz gelmiş bu yıl abs li model gelmeyecekmiş bolca mt 07 ve mt 09 vardı hepsi satılmış x city hariç tüm modellerden 2 3 tane vardı kendi motorumu zor buldum fazer 8 abs 1 adet vardı abs siz hiç göremedim
Beyaz abs'li Fazer 8 MAT mı parlak mı.. Hala üsteleyenler var MAT diye..
"CaRPe DieM"
Fazer 8 abs sadece race blue vardı fz8 de beyaz vardı o da parlak sedefli beyazdı
yeni motor alacak arkadaşlar teslimatla ilgili gelişmeler varmı?
henüz yok, beklemedeyiz. bu hafta diyorlar.
bu gün bir bayii ye uğradım race blue abs li fazer 8 varmı elinizde dedim adam kaldırdı kafayı nakit mi dedi nakit dedim gülümsedi hayırlı olsun dedi sağol dedim meğersem bu makina da sıra varmış makine cuma gelmiş alacak olan arkadaş parayı bulamayınca bir sonra ki partiye kalmış ve telefon kapatılmadan ben girmişim içeriye o gazla ödedim parasını plakasız aldım getirdim garaja, perşembeye kadarda trafiği halledecekler iyi mi yaptım kötümü yaptım bilemedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)