Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Nisan 2014, 11:20
astral adlı üyeden alıntı
Ahmet valla bu yamaha adamı çıldırtır, arkadaşım MT07'nin yarı parasını verdi,2. parti mor renk bekliyor ama fuar harici canlısını daha vitrinde göremedik. Adam delirmek üzere yüz defa aramıştır,en son benzin alıp bayiyi yakıcam diyor.
Lastik konusunda ben birde şu konuya takılıyorum, yüklü-yüksüz,hiçbir ağırlık koşulu olmadan, her koşulda bu lastik hava basıncı nasıl 36-42 öneriliyor! Şimdiye kadar ne motosikletlerde, ne de otomobiller de böyle birşey görmedim.Ben 36 ön, 39 arka kullanıyorum.
cihan54 adlı üyeden alıntı
Aynı şeye ben de takıldım.. İlginçtir, lastikte de bu değerler yazıyor. Ama yanı lastik bir çok motora takılabiliyor..
eski kasa hayabusamda
tek kişi ön arka 42-42
iki kişi ön arka 42-42
hızlı sürüş ön arka 42-42 olması gerektiği yazıyordu.
yani,olabiliyor
Reklamlar
-
11 Nisan 2014, 11:38
astral adlı üyeden alıntı
Ahmet valla bu yamaha adamı çıldırtır, arkadaşım MT07'nin yarı parasını verdi,2. parti mor renk bekliyor ama fuar harici canlısını daha vitrinde göremedik. Adam delirmek üzere yüz defa aramıştır,en son benzin alıp bayiyi yakıcam diyor.
Lastik konusunda ben birde şu konuya takılıyorum, yüklü-yüksüz,hiçbir ağırlık koşulu olmadan, her koşulda bu lastik hava basıncı nasıl 36-42 öneriliyor! Şimdiye kadar ne motosikletlerde, ne de otomobiller de böyle birşey görmedim.Ben 36 ön, 39 arka kullanıyorum.
Dağlılar serkan akhisar bayiliğinide alacağımızı bilseydim daha farklı olurdu demiş. Seneye nasipse yüklü miktarda özellikle hobi motorları çekeceğini söylemiş.
Lastik meselesinde de kendim daha düşük kullanıyorum ama, tek kişi 33 ön, 36 arka çok normal.
-
11 Nisan 2014, 12:02
benim bayiyi aradım teslimat ay sonunu bulabilir diyor
-
11 Nisan 2014, 12:05
Bi teslimat oldu mu hepsi olur yav. Yap hepsidir ya hiç biridir. Bugün dün akşam yazan arkadaşlardan gelen sonuçlar gösterir ne olduğunu..
-
11 Nisan 2014, 12:09
valla bende anlamadım. ben anamurdayım. belki de burası alt bayi falansa öncelik diğerlerine veriliyor olabilir...
-
11 Nisan 2014, 12:49
Ben de sabah aradım motorlar geldi gebze'de dedi, önümüzde ki hafta kesin teslim edilecek büyük ihtimalle p.tesi ya da salı bize gelmiş olur, sevkiyat firması bazı sıkıntılar yaşadı o yüzden biraz geçikti dedi.
-
11 Nisan 2014, 12:50
efsane_ adlı üyeden alıntı
Ben de sabah aradım motorlar geldi gebze'de dedi, önümüzde ki hafta kesin teslim edilecek büyük ihtimalle p.tesi ya da salı bize gelmiş olur, sevkiyat firması bazı sıkıntılar yaşadı o yüzden biraz geçikti dedi.
Bilgi için teşekkürler
-
11 Nisan 2014, 13:02
Eskiden 97-98 senelerinde sıfır motor alırken adamlar elindeki malı paraya çevirmek adına bize geliş fiyatından 2 adet vermişlerdi. Şimdi para ile motor alamıyorsun. Pazarlık zaten imkansız. Arkadaşıma motorun fiyatından hiç inmemişler oda bir tek 50-60 liralık bir eldiven kopartmış para peşin görmedikleri motorları alacaklar yinede yok yok.
Yok gemide,yok gümrükte,tırda, tır yola çıktı yağmur yağdı yan yattı çamura battı en sonunda da yandı bitti kül oldu diyecekler diye korkuyorum
-
11 Nisan 2014, 18:56
Şimdi döndüm manavgattan. Manavgat Yamaha bayii'nin anlattığına göre 2014 model motorların Türkiye'ye giren ilk partisinden sonra bu zamana kadar çalıştıkları şirketle bağlarını koparıp başka bi şirketle anlaşmışlar. öyle olunca motorların bayilere transfer işleri birbirine girmiş. ucuz yol zannedip işleri karıştırınca bi hayli zarara girmiş yamaha şimdiden , cefasınıda biz çekiyoruz. 9'da teslim almak için gittim saat 14:30'a kadar bekledim sonunda haber geldi.. İstanbuldaki aksaklıktan dolayı ulaştırma şirketinin şöförü belirlenen saatten 9.5 saat sonra çıkabilmiş yola yada en azından öyle diyor bize.. İşin komik yanı Yamaha istanbuldan motorları yüklerken " acelesi yok " demiş. güldüm.. Yani Yamaha bayi sahibi abimin dediğine göre bi aptalın(ulaştırma şirketini değiştiren) yüzünden motorlarımız bu kadar gecikmekte arkadaşlar. bilginize.
-
11 Nisan 2014, 18:58
undone adlı üyeden alıntı
Şimdi döndüm manavgattan. Manavgat Yamaha bayii'nin anlattığına göre 2014 model motorların Türkiye'ye giren ilk partisinden sonra bu zamana kadar çalıştıkları şirketle bağlarını koparıp başka bi şirketle anlaşmışlar. öyle olunca motorların bayilere transfer işleri birbirine girmiş. ucuz yol zannedip işleri karıştırınca bi hayli zarara girmiş yamaha şimdiden , cefasınıda biz çekiyoruz. 9'da teslim almak için gittim saat 14:30'a kadar bekledim sonunda haber geldi.. İstanbuldaki aksaklıktan dolayı ulaştırma şirketinin şöförü belirlenen saatten 9.5 saat sonra çıkabilmiş yola yada en azından öyle diyor bize.. İşin komik yanı Yamaha istanbuldan motorları yüklerken " acelesi yok " demiş. güldüm.. Yani Yamaha bayi sahibi abimin dediğine göre bi aptalın(ulaştırma şirketini değiştiren) yüzünden motorlarımız bu kadar gecikmekte arkadaşlar. bilginize.
Ve ilgililere duyurulur
-
11 Nisan 2014, 19:12
Beklemekten usandım artık , pederde takılıyor bana Mayıs başı teslim almayı beklediği motoru haftaya cumartesi alıyor. " Bu gidişle senden önce alıcam motoru özgür hehe" yapıyor. ee BMW olunca işini bi hayli düzgün yapıyor tabi.
-
11 Nisan 2014, 20:15
Ben dün parayı verdim yarın gelecek dedi bu gün aradım bu gün gelecek yarın gelecek diyor gelmezse biz kamyon gönderip alacağız diyor şaka gibi
-
11 Nisan 2014, 20:33
can_frat adlı üyeden alıntı
Ben dün parayı verdim yarın gelecek dedi bu gün aradım bu gün gelecek yarın gelecek diyor gelmezse biz kamyon gönderip alacağız diyor şaka gibi
Bayii'nin elinde olmasa bile bu tür aksaklıkları göz önünde bulundurarak sadece kapora yatırdım , ne zaman fatura kesilir o zaman paranın tamamını alır. Diğer türlü olunca insanın aklına binbir türlü şey geliyor
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
-
11 Nisan 2014, 21:03
selamlar akradaslar bende antalyadan fazer 800 kullanıcısıyım benimde almam gereken eksıklerım var ırtıbatı koparmayalım derim
-
11 Nisan 2014, 21:10
aydın07 adlı üyeden alıntı
selamlar akradaslar bende antalyadan fazer 800 kullanıcısıyım benimde almam gereken eksıklerım var ırtıbatı koparmayalım derim
Selam Aydın , ne taraflardasın görmedim hiç yollarda ? Raceblu fazerla dedeman taraflarında gezen siz misiniz yoksa ?
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
-
11 Nisan 2014, 21:15
yok benım kı düz siyah fazla sehır ıcınde kullanmıyorum vakıt buldukca gunu bırlık kemer kumluca korkutelı elmalı falan gazlıyoruz
-
11 Nisan 2014, 21:19
gazlamak iyi değil yahu tatlı tatlı virajını yap işte kemer yolunda
-
11 Nisan 2014, 21:54
aynen oyle yapıyoruz gazlamak derken duzde gıtmek uymaz bıze vıraj on numara
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Daha fit gösteriyo insanı bunlar
Bu arada yeni 8'ci arkadaşlar. Motorunuza motor koruma takozu alacaksanız gidip 400-450 tl bayılıp almayın. ben birebir aynısını yapıyorum, son aşamadayım. Mal ettiğim miktarlara vericem, maksat 8'ci arkadaşlarım faydalansın
tamam o halde sizden haber bekliyorum.
-
11 Nisan 2014, 22:52
Evet Fazer 8'le viraj yapmak başka bir keyif. Rodajım bittiğinde ilk virajımda yanakları sildim
-
12 Nisan 2014, 01:33
Motorum yarın gelirse ülke çapında resmi tatil ilan edicem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)