f800gs fıtı fıtı çalışmasına hayran olduğum bir motordur. BMW ailesine bir fazer Fazer 800 görüntüsünden çok daha öte bir motordur. Bakalım gelsin rodajı bitirdikten sonra yorumlarını bekliyoruz.
f800gs fıtı fıtı çalışmasına hayran olduğum bir motordur. BMW ailesine bir fazer Fazer 800 görüntüsünden çok daha öte bir motordur. Bakalım gelsin rodajı bitirdikten sonra yorumlarını bekliyoruz.
Bende bu gün yarın bekliyorum motorumu inşallah gelecek 2014 fazer 8 im tam 45 gündür motorsuzum kullanan arkadaşlardan egzos için bi tavsiye alabilir miyim gürültüden ziyade düşük devirlerde tok ses verecek bi egzos istiyorum akrep için bayi 2300 tl istiyor.
en son antalya-konya yaptık ridetalya grubuyla. 1-2 ay içerisinde bi marmaris planımız var tatil amaçlı. ardından Yunanistan turu düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
rodaj için en fazla 1 hafta diyorum daha fazla sürmez tahminimce
İstanbulda oturuyorum fiyat ve yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?
Haziranda 8'cilerle birlikte bi ege tarafı çıkartması düşünüyoruz. Zaman olarak çakışırsak buluşabiliriz
Benim aldığım elemanda var mıdır hala bir sormak lazım. Ahmet hocamda linki vardı, paylaşsın, yardımı olur..
Tam benlik
"CaRPe DieM"
sahibinden.com da bakarsa fazer 8 için tiger egzozlar var uygun fiyatlıydı hatırladığım kadarıyla ama bi akrep yada yoshi kadar güzel ses vermez diye düşünüyorum.
Akrep yüksek devirlerde çok çınlıyo.. Yoshimuranın eski uzun tüpünün sesi R77 ile aynı, fakat R77 daha gür çıkıyor (Dün test ettik ). TwoBro ise hem alt devirde hem üst devirde daha yüksek sese sahip, ama yüksek ses herzaman da iyi değildir
R77 alt devirlerde gayet tok ve insanın ruhunu okşuyor. Üst devirlerde sesi bozmadan yükseltiyor.. Ben çok memnunum..
"CaRPe DieM"
Tiger lar uygun fiyatlı ama sesi denemek lazım biraz apaçi işi gibi duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Bu r77 lerin çeşitleri var mı carbon vs gibi yoksa tek tip mi birde fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Yüksek ses her zaman iyi değil kesinlikle. akreplerin o yönü çok güzel mesela 6000devire kadar sakin çevirince çıldırıyor tigerlar banada biraz apaçi işi gözüktü ama en azından fiyatı uygun orjinal egzozdan iyidir
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
Egzoz işi ile uğraşan ögretmen arkadaş
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=184806
Bu arada aklıma takılan bi konu var egzoz olayı ile ilgili ; rodaj bittikten hemen sonra taksam bi sıkıntı yaratmaz değil mi ?
Carbon olanı güzelmiş r77 nin bende rodajdan hemen sonra takmayı düşünüyorum yani 1 hafta aldığım yer bizden almazsan egzosu motor garanti dışı kalır dedi dışarıdan bile akrep alsak olmuyomuş onlar yazılımı değiştiriyorlarmış egzosu takınca bende bakıma giderken sökmeyi düşündüm
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)