Bu arada elciğin güzelmiş. 8'cilerde senden başka Ankaralı yok sanırım. Zaten kaç kişiyiz ki, bir elin parmaklarını geçmiyoruz
Bu arada elciğin güzelmiş. 8'cilerde senden başka Ankaralı yok sanırım. Zaten kaç kişiyiz ki, bir elin parmaklarını geçmiyoruz
"CaRPe DieM"
Ben hala kesin değilim, programı da tam belirleyemedim bakalım kısmet.. İnşallah ben de katılabilirim..
"CaRPe DieM"
Festivalden festivale katılım, etkinlikler ve düzen değişiyor aslında. Ama amaç hep aynı, motorcu kardeşliği ve birlikte güzel zaman geçirmek..
Festivallerde genel olarak konserler, yarışmalar, kortej-şehir turları, eğitimler, çekilişler vs. gibi şeyler olur.. Yerine göre değişmekle birlikte, bazı festlerde ateş yakmak serbesttir ve mangalını da yapabilirsin. Bazılarında ateş yakmak yasak olduğundan alanda sunulmuş olan imkanlardan faydalanmaya bakarsın. Alkol tüketimi yüksek olan organizasyonlar olduğundan, geç saatlere doğru sıkıntılar yaşanabilir gönül isterki yaşanmasın veya çok küçük bir hadise ile atlatılsın...
Katılıma gelince. Bazı festler terste kalmış şehirlerde veya küçük çaplı organizasyonlar yaptıklarından dolayı sakin geçer. Bazıları da yeri, etkinlikleri, misafirperverliği açısından yüksek katılım sayısına ulaşır. Aslında bir açıdan bakarsak da yüksek katılım demek, festival sahibinin de çok daha fazla zorlanması ve yorulması demek
Bu yıl festlerde bir süpriz de var, aslında merakla bekliyoruz bakalım nasıl olacak diye. Bu yıl ilk defa İstanbul'da da festival yapılacak. Ve tahmin ediyorum ki bugüne kadarki en geniş kapsamlı ve en yüksek katılımlı festival olacak.. Hayırlısı, inşallah tertemiz güzel bir festival çıkarılabilir de herkes oradan güzel ayrılır
"CaRPe DieM"
Bakalım didim deki festival nasıl olacak bu sene, baktık sarmadı zaten hemen sonrası rotada bodrum var. Sonra feribot ile datça
dönüş te güzel olacak marmaris azmak çayı falan iyi olur
http://imageshack.com/a/img844/8463/mqnr.png
Hemen de rota çıkarmış yaa dur bakalım
Didim ve Kuşadası, sakin ve az katılımlı geçen festivallerimizden.. Cumartesi günü ve gecesi didimde oluruz kısmetse. Pazar sabahı da Bodruma doğru geçeriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Buraya da paylaşayım
"CaRPe DieM"
az kaldı az , bugün yarın elimde olacak 2014 fazer 8 ABS competition white. muhabbetinize dahil olacağım , ha işin komik yanı son 3 haftadır egzoz'u hazırda bekliyor )
Şimdiden hayırlı olsun Özgür. Bildiğim kadarıyla, yeni beyaz 8'ler mat beyazmış. Doğru mudur bu bilgi?
"CaRPe DieM"
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
[/COLOR]
Buraya da paylaşayım [/QUOTE]
bir yerde fota varmı cihan. Bazen gözden kaçırabiliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
hayırlı olsun şimdiden, daha önceki motorunuz neydi.
cihan nasıl böyle bir anı ölümsüzleştirmedin
Hee Fotoğraf mı.. Çektim yav, Face'de paylaştım hemen oracıkta..
"CaRPe DieM"
Aç bi Face sen de yav, neler paylaşıyorum orda neler bu arada akşam konuştum arkadaşla, 14'ünden sonra istediğin zaman müsaitim dedi. Yanımda bir Fazer 8 daha getiriyorum yani
"CaRPe DieM"
13-14-15 haziran diyoruz, yoksa sadece cumartesi pazar kalıyor.
güzel fazer 8 ailesi çok iyi
Ben de 13'ünde çalışıyorum.. 13'ü paydos edicem ondan sonra free'yim..
"CaRPe DieM"
bende o güne senelik izin falan düşünüyorum, sizde de olmaz mı?
Senelik izni o güne alamam. Benim daha ağustosta festivalim var, yine ağustosta bi seydişehir sürüşüm var..
"CaRPe DieM"
Bizim şimdilik sadece planlı bu gezimiz var. Kıyılara yakın olduğumuz için günlük yapıyoruz. Ama oda sırf yorgunluk oluyor. Gittiğinde kalıp ertesi gün de gezmek nasıl oluyor günlük 300km üzeri yol yapmak istiyoruz aslında.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)