Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Egzoza İlk başlar bende alışamamıştım şimdi gözüme çok dolu geliyor. Motorunuza siz başka motorda iken bakın çok beğeneceksiniz. Özellikle önden arkadan daha iyi anlaşılıyor. Üzerindeyken pek anlaşılmıyor.
Ben sadece teori eğitimlerine katıldım. Yol eğitimi 450 tl diye aklımda kalmış.
ule ben sayfayı açık bırakıp yazana kadar
Reklamlar
-
Cihan,double gun bildigin iki boru,icinde db killer var,o da sadece cap daraltiyor. Ben onlari sokmeden kullandim o bile yetti,soksem artik ne olurdu bilemiyorum. Ama egzosda kalite mukemmel komple titanyum ve estetik duruyor!Agırlik sadece yarim kg !
-
Evet biliyorum. GP tarzı bi egsoz.. Markaların bazıları bu tarz modellerini de yapmış. Sesleri de dediğin gibi normalden çok daha fazla.. Şahsen ben yüksek ses sevmediğimden bana uygun değil, ama bazı cadde motorcuları vardır apaçi gibi gezerler ya onlar için biçilmiş kaftan
-
Anıl bizim izmirdeki egzozcu öğretmen arkadaş alım satım işleri yapıyor. En azından kendisi almasa bile aklında olsun, istersen bir görüş resimlerini yollarsın kendisi ilana koysun onun satma ihtimali daha yuksek.
mehmet ali Özütürker: Cep 0 (535) 270 92 84
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=184806
-
sa,,gece gece kim olurki resimi atip 15 dk durduktan sonra uyudum
-
Olsun, muhabbet olsun diye yaz biz açıkta bırakmayız selamı memleket neresi..
-
-
Aha yol üzerisin. Bol bol uğrarım geçerken, Ege taraflarına çok geçerim.. Oralardan bi gri Fazer tanıyor musun, forumdaki nicki ÇEL1KYELEK geçen seyahatimde ona uğramıştım..
-
yok tanımıyorum ama urarsan her zaman kapimız acıktır.
-
Bazı fazer8lerde arka amörtisör patladığı için garanti dahilinde değiştirilmiş. Konuyla ilgili bilgisi-duyumu olan var mı?
-
01 Nisan 2014, 00:06
Şahsen hiç duymadım. Ahmet hocam senin bilgin var mı böyle bi konuda..
-
01 Nisan 2014, 10:02
Ben de hiç böyle birşey duymadım ve görmedim de!
-
01 Nisan 2014, 14:46
Hayır bende hiç duymadım. Yamahada arkadaş var onada sorarım.
-
02 Nisan 2014, 00:43
Kismetse pazartesi bende araniza katilyorum yanliz sizlere bir sorum olucak sifir fz8lerde orta sehpa mevcutmu ben bir kac fazer gordum ama alacagimda yok
-
02 Nisan 2014, 01:16
Hayırlı olsun şimdiden, aramıza bekliyoruz tabi.. Aktif olursun umarım.. Hayır stock olarak motorun üzerinde orta sehpa yok, istersen daha sonra ekstra olarak satın alıyorsun..
-
02 Nisan 2014, 09:20
tutku1982 adlı üyeden alıntı
Kismetse pazartesi bende araniza katilyorum yanliz sizlere bir sorum olucak sifir fz8lerde orta sehpa mevcutmu ben bir kac fazer gordum ama alacagimda yok
Her derde deva olan makinenin hasını aldın kardeşim hayırlı olsun inşallah.
-
02 Nisan 2014, 10:21
Satılık ilanlarına baktımda fiyatlar uçmuş...Durduğu yerde prim yapıyor, ne altın, ne borsa, yamaha fazer 8 varsa
Yeni motorunuz hayırlı olsun!
-
02 Nisan 2014, 10:27
İyidir iyidir, zarar etmeyiz satarken. (İnşallah)
Gerçi ben her türlü zarar ederim, dayayıp döşüyorum üstünü başını. Satarken bi değeri olmıycak ekstralarının
-
02 Nisan 2014, 10:31
Satılacak motor değil bunlaryok yok her yola gelir. Yamaha daha iyisini çıkarana kadar en iyisi FAZER800
-
02 Nisan 2014, 11:10
Bence de, o kadar motor değiştirdim, herşeyi birarada sunan fazer gibi motora binmemişim. Uzun süre satmayı düşünmüyorum, güç var, konfor var daha ne olsun, üstüne 10-20 ekleyip alınacak motor bundan çok fazla birşeyler vermeyecek!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)