Akyaka taraflarından geçtim ama o dere olayını bilmiyodum bak.. Ben gittiğimde feribot kullanmadım, Bodrumdan sonra da karadan gittim. Gayet keyifli yolları var zaten...
Akyaka taraflarından geçtim ama o dere olayını bilmiyodum bak.. Ben gittiğimde feribot kullanmadım, Bodrumdan sonra da karadan gittim. Gayet keyifli yolları var zaten...
"CaRPe DieM"
Azmak Çayı diye arat tır çok güzel bir yer görmeni isterim. Bodrum datça arası 207km.
Gerçekten güzelmiş. Zümrüt gibi suyu var..
207km dediğin nedirki
"CaRPe DieM"
100cc üzeri motosiklet tek kişi ile birlikte 60tl. Nasıl?
Bodrum Feribot İşletmeciliği İletişim Bilgileri:
Telefon: 0252 316 0882
Web: http://www.bodrumferryboat.com
Yakıtla denk gibi görünüyo.. Bilmiyorum ne derseniz onu yaparız. Ben yol yapmak, sürmek açısından karadan gitmeyi tercih ederim oylama yapılırsa..
"CaRPe DieM"
Ama o suyun içerisinde 5dk. duran olmamışbuz gibi. Bana ilk söylendiğinde hadi len dedim, elim suyun içinde 1dk. durdu bu ne ya inanılmaz soğuk resmen çivi.
Uhhh.. ayaklarımı sokup çıkartırım. Bi de yüzümü yıkadım mı yola devam etmeye hazır, çakı gibi olurum sanırım
"CaRPe DieM"
Ben de suya atlamayı severim de buza atlamak gibi olmasın hocam
"CaRPe DieM"
Deneyip görücez o zaman..
"CaRPe DieM"
Kullanıyorum. Gişeden önce durup HGS'yi elime alıyorum. Elde yavaş yavaş geçerek gösteriyorum. Sonra tekrar durup cebime koyup yola devam ediyorum. huh anlatırken bile yoruldum.
"CaRPe DieM"
Ben hiç ellemiyorum, 1.80 yerine 2.25' geçiyorum. Allah korusun HGS çıkar,koy derken arkadan gelir birisi üstüme çıkar birde!! Bu arada FZ8 konumuz ne güzel 3 kişi takılıyoruz,müstakil yerimiz var
Aynen sıkıntı tabi hgs'yi çıkar göster falan. Hatta bi kere de ucuz yırttım, HGS gişesi orta kısımdaydı, gişeden geçtim, sağa yanaşıcam. Adam sağımdaki OGS gişesinden nasıl hızlı geçtiyse neye uğradığımı şaşırdım yanımdan yaladı geçti.. alıyodu altına valla..
Aynen, 8 başlığı bize özelmiş gibi takılıyoruz. Nerede bu 8'ciler anlamadımki. Segmentinin en yüksek satış rakamına ulaşan modeli ama adamlar çok mu geziyo da buralara gelme fırsatı bulamıyo nedir
"CaRPe DieM"
Fazer aşklarını kimi yollarda, kimi forumlarda kimide hayallerde yaşar.
Heyt bee kimleri görüyorum ara sıra uğra buralara yahu
"CaRPe DieM"
Bu fazerler yollara bir düşeçek tam düşecek km manyağı yapalım bunları. Anıl,cihan sizlere diyorum
Valla benim için hava hoş. Motorumun kilometresi artacak, benzin pahalı, evde çoluk çocuk var vs. gibi sorunlarım bahanelerim yok. Kafam attı mı vuruyorum yollara
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)