okey. I liked now
Ben motoru satarken pazarlıksız bi fiyat vericem bakalım nasıl teklifler gelecek görücez artık
Bir de yazıyolar ya 'saçma sapan tekliflerle gelmeyin' diye. Kardeşim sen de 2-3 bin pazarlık payı koyma ;)
Bu arada MNS Manisalı mısın yoksa iş icabı filan mı Manisa.
Ankara da hava biraz düzelsin, depodan çıkarıp biraz dolaşayım sonra satışa koyarım herhalde, o arada ikinci ellere bakmaya devam
Ben de aslen Manisalıyım, yaza doğru alabilirsem 8 i gelmeye çalışırım memlekete
Buyur gel memleketine gurbette ne işin var
Manisaya bu sene kış gelmedi diyebilirim, her daim motor bine bildik. İnşallah bundan sonra yaza kadar bolca yağmurlar gelir.
Maalesef Ankara öle değil geçen haftalarda biraz düzelir gibi oldu ama bu aralar yine soğuk sayılır.
Ankara da iş güç nedeniyle duruyorum valla yoksa bir dakika durmam buralarda, Egenin gözünü seveyim
Sende bundan önce fazer 6 mı vardı
Kullanım rahatlığı yönünden çok fark var mı 6 ile 8 arasında.
Açık ve net söyleyim 6'yı seviyorsan 8'e aşık olursun.
6 yı seviyorum, zaten o nedenle kararsızlığa düşüyorum. Benim ki 2006 model, 8 almak için 10+ bin üzerine koymam gerekecek. Hiç kasmadan bir iki sezon daha 6 ile devam mı etsem ( bu süre zarfında 8 biraz daha yayılır sanırım,ikinci el seçeneği artar ) yoksa hiç zaman kaybetmeden 8 ile buluşmayı gerçekleştirsem mi....
Ankara ya da yeni geldim, henüz motorcu arkadaşlarla tanışmadım burada. Fazer 8 i olan bi arkadaş bulursam Ankarada deneyip aşık olabilirim belkide o zaman gerisi teferruat olur sanırım
Bulunduğun kıyıdan ayrılmazsan Okyanusun ötesindeki adalara asla ulaşamazsın.
Sende bir ay önceki kendimi görüyorum genç
"CaRPe DieM"
Cihan bana ben 6'yı çok seviyorum bir sürü masraf ta ettim hiç düşünmüyorum demişti. Sonra bi baktık beyaz oğluşunla çıktı geldi karşımıza
Burda bir sürü insana dilimizde tüy bitti anlatana kadar ama cihan sessizden işi bitirmiş çok tehlikeli abi
Bana böyle gaz veren birilerinin olması lazım işte ;)
Bu aralar da ikinci elde de pek yok 8, olsa kendimi motive edicem ama...
Almışken ABS li olsun istiyorum abs li de iki satılık var, biri 25,5 diğeri de 26 istiyo. ( bir tane motosiklet mağazasında var ama onlardan almak istemem, pek güvenmiyorum)
Günaydın, sabah şerifleriniz hayır olsun beyler
Cihan nasıl geçti fuar mecerası.
Baba hiç sorma. yorgunluktan pek bişey hatırlamıyorum. Çok gezmedim de zaten. Cumartesi 11'de fuara girdim, bi dolaştım üst katı alt katı. Bi eldiven aldım boş dönmemek lazım dedim. Sonra standa geçtim akşam 8'de kadar standdaydım ayakta dikildim. Akşam İstmoto lansman partisine katıldım. gece 3'e kadar partideydim. Tabi yorgunluk ve topluklarımın ağrısından bi mok anlamadım partiden. Özlem Tekin'i görmüş olduk işte bi.. Pazar sabah da tekrar fuara gittim yine akşam üstüne kadar standda dikildim. Eve geldiğimde turşu gibiydim valla.. Fuarda birçok eski yeni arkadaşı görme fırsatı buldum o iyi oldu işte..
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)