Günaydın kardeşim, fabrikaya bakan gelecekmiş onun telaşı var biraz.
Günaydın kardeşim, fabrikaya bakan gelecekmiş onun telaşı var biraz.
Fabrikalardan sorumlu bakan mı
"CaRPe DieM"
FZ8'lerden sorumlu bakanmış
Paketi açtın mı nasıl buldun egzozu?
Açtım.. Dediğin yarığı da gördüm. Bakalım nasıl kapatıcaz onu..
"CaRPe DieM"
Sıkması için o kesik zaten olması gereken bir durum ama bu adam biraz fazla kesmiş
Bakıcaz artık. Daha çok var egsozu takmama.. Ondan önce grenajı var alt sakalı var.. Bi dünya iş var..
"CaRPe DieM"
yada orjinal kesik mi? belkide yerine tam oturmamış olabilir biraz çevirince değişebilirde. Ogün tam yola çıkmak üzere fark ettik çok az olduğu için üstüne düşmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
Yalnız kalite nasıl belli, karbon olayı çok güzel olmuş. Kromu daha ucuz olduğu için o zaman biraz kafamı karıştırmıştı ama görünce işler değişti tabi. Durumun olsa aksesuar olarak al vitrine koy o kadar estetik.
Güzel duruyo tabi Carbon olması.. Videoları izledim de, Akrep yoshi twobros remus arasında pek ses farkı yok gibi.. 8'in hepsinde karakteristiği aynı. 6 gibi değil..
"CaRPe DieM"
2013 636'da ara borudan kaynaklı galiba egzoz daha yukarı doğru bakıyordu. Görüntü daha güzel ve spor bir duruşu olmuş.
Arka çıkış yüzeyinin yere dik bakması en iyi duruş pozisyonu olur.. Bakalım nasıl durucak..
"CaRPe DieM"
Nasıl olacağını merakla bekliyoruz, iyi günlerde kullan kardeşim.
Saolasın.. Zaten egsoz takıldığında yapacaklarımın %90'ı bitmiş olacak. Çünkü birçok adım var egsoza kadar.. Ondan sonra durumları rahatlatınca Puig cam ve mono kapak uygulaması olacak ve liste tamamlanacak hayırlısıyla..
"CaRPe DieM"
Gerek yok. Motor koruma demiri ve orta sehpa düşünmüyorum bu motora..
"CaRPe DieM"
Orta sehpa yıkama yağlama ve düz olmayan zeminlerde çok işe yarıyor. Ama çok pahalı be kardeşim 400tl mi neydi .
evet 6'da vardı o parayı bi yağlama muhabbetine vermek için erken..
"CaRPe DieM"
Orta sehpanın niye o kadar para ettiğini anlamış değilim, örnek bulsak çizip üretecek arkadaşım var. Ben radyatör koruması getiriyorum,baştan çizip üretimini yapıcaz Bu sene Fazer 8 102 tane satıp, segmentinde lider olmuş ama burada sadece üç kişiyiz. 2. NC700S 87 adet, 3. CBF1000 84 adet, 4. Ducati 696 81 adet, FZ8 ise sadece 25 adet satmış...
Bende koruma demiri ve orta sehpayı dadaş motordan 774 tl'ye almıştım gittigidiyor üzerinden. Hemde 6 taksite. Şimdi bakıyorum sadece orta sehpa 500tl
Ne oldu da fiyat bu kadar uçtu anlamadım.
Daha dur bunlar zamsız fiyatlar...
"CaRPe DieM"
Anıl İsterseniz benimkini alın bakıp yapabilirsiniz, siz bari o kadar para vermeyin.
Ama cihan kardeşime de bir tane yapacaksınız?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)