İlan numaramız: 212486708
İlan numaramız: 212486708
"CaRPe DieM"
Haydaaaaaa ne oldu cihan da satışa çıkardın???
İleride chopper'a geçme gibi niyetim vardı. Bazı dış mihraklar etkide bulundu, chopper'a geçiyorum kısmet olursa, bizim oğlan kendine yeni sahip bulursa VN 1600 Mean Streak alıyorum.
"CaRPe DieM"
vayyy be Cihan ne alaka diyeceğim ama zevkler ve tercihler işte. Hayırlı olsun
Tabi önce bizimki satılması lazım
"CaRPe DieM"
ufak tefek masrafları olmasa daha yüksek yazacaktım. Zaten pazarlık payım da yok Ha satılmadı mı, yılbaşına kadar 50 bini deviririm temiz
"CaRPe DieM"
Viraj yok, gazlamak yok, yer çizmek imza atmak yok, sarmaz seni cihan bu alet diyorum ama yinede tabi sen bilirsin
Durulmam lazım üstad. Artık limitleri yırttım.. Motorun limitlerini aşınca ikarus'a yaklaşabileceğim endişesi de var. Tabiiki virajdan gazdan vs.'den uzak kalıcam ama bazer fren yapmak lazım
"CaRPe DieM"
Arada bende farklı motorlara biniyorum ama bundan aldığım hazı hiçbirinden alamadım. Hatta ara ara sıfırlasam mı acaba diye aklıma geliyor
arkadaşlar 2.el fazer 8 aldım. servise falan soktum ama debrıyaj tasından ufaktan ses gelıyor debrıyajı sıkınca gıdıyor ses. 2012 model 20bın kmde motor servıse sordum normal dedi.eski motorum fazer 6 da aynı sıkntı vardı debrıyaj tasından gelıyordu.sımdı bundada aynısını duyuyorum acaba normal mı ben mı takıntı yapıyorum kullan arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim.
Fazer 8'lerde egzantrik sesine benzeyen inceden bi ses vardır. Ama senin söylediğin ses bunun dışında bir ses mi bilemiyorum. Gerçi debriyajı sıkınca kesilmiyor standart sesi. Bir süre bu şekilde idare et, eğer performansta sıkıntı yoksa. Baktın olmuyor, baktırırsın. Ayrıca bir de farklı bir yetkili servise götürüp sormanda da fayda var.
Var mı Fazer arayan?
"CaRPe DieM"
Merhaba herkese , yeni bir fazer 8 kullanıcısıyım, motosikletin arka lastiğinin çok kaydığığını düşünüyorum. Lastikleri değiştirdim (m7 ile) yine de 1-2 nci viteslerde arkası geziyor. Böyle bir problem yaşayan var mı ya da normal mi? Çare olarak ne önerirsiniz?
Bileğine hakim ol sorun lastikte değil bileğinde.. Güçlü her motor, dozu kaçırdığında imzaya kalır Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bu arada lastik iyi seçim
"CaRPe DieM"
tesekkurler, daha once 600fa vardi bridgestone s20 ile gayet mutluydum, bu kadar patinaj beni biraz sasirtti. Arka amortisor icin bir ayar yapiyor musunuz? Ve bir de yuksek hizda giderken gazi kapayinca singir singir zincir-metal birbirine carpar gibi bir ses geliyor, siz bunu hic duydunuz mu?
Ben de geçenlerde 2012 gixer 1000'le bi test sürüşüne çıktım. Lastikleri de yeniydi, ama nedense açtıkça açasım geliyordu. Sonra bir baktım ki devamlı patiye kalıyormuşum elciği limon sıkar gibi sıkıştır. Buna zamanla alışacaksın Tabi bu süreçte lastiğin biraz düzleşecek, o da kaçınılmaz
Arka amortisöre kendime göre sertleştirme yapıyorum, yalnızca virajlar için.. Kompresyonda gelen ses tam olarak nereden geliyor. Zincirini, sen motor üzerinde iken ayarlat; hafif birimisin
"CaRPe DieM"
Cihan54: Evet 72kg, gercekten zincir sesine benzeyen bir singirti, servise bir soracagim (siz hangi servisi tavsiye edersiniz istanbul-anadolu dayim)
mehmetoguzz: yok egzozdan gelmedigini dusunuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)