Diğer marka ve modellerle kıyaslama yapıldığında dengi sayılabilecek motorlar içerisinde en makul ve mantıklı olanı yine de fazer8.
ewet ilk başta cok pahalı gibi geliyor ama diğer modeller ve markalarla kıyasladığın zaman öyle olmadığını göreceksin,fiyatı ucuz ederi bu demiyorum ama bu istenmeyen artışın sebebi belli döviz kurundan dolayı artışta bu paralara alınabilecek en güzel makine diyorum muadili yok 4 silindir gösterişli ss e yakın ivmelenme vs ..... başka model yok. fazercandır diyorum umarım sende istiyorsan bir gün alırsın hocam rabbim kaza bela vermesin keyifli formlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
gercekten muadili ne olabilir ben düşündüm yok sizce_?
Xmax400 bile 20bin olmuş, 30 fazer8 bedava
2015 HONDA NC 750 D İNTEGRA :28.500 TL
2015 HONDA NC 750 X : 25.900 TL
MOTOANTEP TEN V-STROM DL1000 ABS : 40.000 TL
KAWASAKİ Z 800 : 30.00TL
SUZUKİ V-STROM DL650 XT : 32.450 TL
2015 MODEL CBR 650 F : 28.000 TL
MT-09 TRACER 2015 : 33.900 TL
2015 MODEL XJ6 DİVERSİON :24.500 TL
Yamaha T-Max 530 : 32.900 TL
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
2015 YENİ RENK YAMAHA XT660Z TENERE : 27.250 TL
KAWASAKİ KLE 650 VERSYS : 26.700 TL.
Ben de bazen düşünürüm, oğlumu satsam ne alırdım diye.. Sorunun cevabını düşünürken mavi ekran çıkıyo... Beyaz yazılar akıyo falan...
"CaRPe DieM"
Bu paraya bundan iyisi yok herkes elindekine sahip çıksın
Ben fazer 8 den sonra tarz değiştirmeyi düşünüyorum tiger 800 xcx ve dl 1000 arasında kaldım
Arkadaşlar şu son zam ciddi üzdü beni, tam niyetine girmiş idim Fazer'in... Henüz bayileri aramaya başlamadım, bayilerdeki stok durumu ile ilgili olarak bilgisi olan var mıdır?
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
BEYAZ modellerin bazılarında jantlar altın sarısı bazıların da siyah.
Model Yılına göre mi değişiyor bu? Altın sarısı jantlar hangi modeller de var acaba?
Maksat ortalık hareketlensin
"CaRPe DieM"
hey maşallah ne kaar güzel bu yaaa rabbim kaza bela vermesin hocam..
Motorumu çok özldiğimi fark ettim en son 3 ay binmiştim dinlenmede benim yakışıklı makinem
Ben de uzun zaman binememiştim garantiden parça gelecek diye. Şu anki hasretini çok iyi anlıyorum yani..
"CaRPe DieM"
Merhaba arkadaşlar. Kısmetse yakın arkadaşıma fazer 8 alıyoruz. Üzerinde orj. egzoz u var. Değiştirmeyi planlıyoruz.
Bu konuda önerileriniz nelerdir? Aranızda two brothers, akrapoviç, yoshimura tarzında egzoz kullananlar var mı? Tiger a pek sıcak bakmıyoruz. Arkadaşımın pek hoşuna gitmedi.
Şimdiden teşekkürler. iyi günler arkadaşlar.
Egsoz kullanan herkes söylediklerini kullanıyo diyebilirim. Bir iki istisna dışında, sen üzerine alınma Mehmet'im
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)