inşaallah yarın mavi rengini sipariş vericem her yerde fiyat 1,650 kimse fiyat düşmüyo nakit olduğu halde enteresan..
öyle işte ne yaparsın parayı veren düdüğü çalamıyor malesef... yeni konu hayırlı olsun burayada bir şeyler yazarız artık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok iyi organize olmuşlar yaw bide bunun ruhsat-plaka masrafı var oldu sana 2,000 tl hayırlı işler ...
plaka ruhsat ne kadar tutuyor
zuroha hayırlı olsun motorun..iyi günlerde kullanırsın inşallah..bugün bakıma gittiğimde gri rengini gördüm..gerçekten çok güzel görünüyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
siyahkan plaka ve sigorta 240 TL tutuyor..
İyi güzelde ortadaki demir niye yok. O çok işe yarıyor, herşeyi kıstırıp asabiliyorsun.
Motosiklet = Özgürlük
hocam mfh neden almadın 25 lira farkı var hem ön fren disk oluyor
evet yaa ortadaki demir yok o kötü olmuş,mfh eski model die ona yönelmedim
arka demir ve ortadaki demirin olmayışı çok şık gösteriyor motoru bence..ben sevmediğim için çok severek aldım ;)
Zevk meselesi tabi. Bence kullanışlılık ön planda, görüntü sonra geliyor
Motosiklet = Özgürlük
evet kullanış önce geliyor bencede ne yapsam değiştirsemmi acaba alacağım modeli ???
herşeyi geçtim bu motorda vibrasyon nasıl?
vibrasyonda bi değişiklik yoktur sonuçta mekanik aksamda ki tek değişiklik sadece renk gerisi hep aynı mondiali bilen bilir nasıl titreşim olduğunu 10 numara vibrasyon devam yani bu cub ların balanslı olanıda var fakat biz onlara binecek kadar değerli bi tüketici olamadık ithal edenlerin gözünde o yüzden getirmiyorlar
siparişi az önce verdim MHF de karar kıldım bu 2 arkadaş MOTOKO ve SİYAHKAN kanıma girdiler vala bişi olursa bulurum sizi :=)))
aynen katılıyorum ama imkanlar kısıtlı be hocam yapacak bişi yok,elimizden geldiği kadar iyi kullanamaya çalışacaz artık...
ne kadar imkanlar kısıtlı olsada biraz daha borçla sağlam bi marka alınıp ilerleyen zamanlarda o kendini amorti eder bu gün bi ybr gördüm yeni kasa ok gibi motosiklet yapmış adamlar parasını hak eden bi kalitesi olduğu belli inş önümüzdeki yaz bende ona transfer olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)