orta demiride koysalar iyi olurmuş. sizce bu motoru mu yoksa mg 100 ü mü almak mantıklı olur?
orta demiride koysalar iyi olurmuş. sizce bu motoru mu yoksa mg 100 ü mü almak mantıklı olur?
ya babalar bu motor çok dik rampa çıkarmı bide 120 kg ile
scooter dan iyi çıkar rampaları vitesli olmasından cıkamadıgında vites düşür
Ne Mutlu Türküm Diyene
arkadaşlar bu sfclerde yolda giderken 4. vitesten boşa atma olduğunu da duymuştum doğru mu gerçekten.
Öyle bişi yok tüm yarı otamatikler aynı ama dururken motoru 4. vitesten boşa atarsın giderken atmaz
Ne Mutlu Türküm Diyene
ybr 130 görmüo bu nasıl görck en fazla 95
Arkadaşlar bu motor nasıldır..Arkadaşım için soruyorum kendisi motor almaya niyetlendi babası debriyajlı kullanamıyo oda buna yöneldi nasıl motor iyimidir kötü motor aldırmıyalım arkaşa
600 kmdeki motorla 115 km hız gördü arkadaş inanmadım açıkçası ama 130 gördüm diyen var ?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
110 gören var benim arkadaş düz yolda..Yokuş aşağı 125 görmüş oda sonrasına cesater edememiş galiba..genel olarak nasıl motor sorun çıkarır mı
Kendi ibresinde görebilir 110-120.Ama gerçek hızı en fazla 100 dür.
sonuç olarak nası motor peki
Bende Mondial Hyena var Snappy ile aynı fabrikadan çıkma, 36-14 dişli ile çok hafif eğimde 100'ü görüyo, ön dişliyi 15 yapınca 110 bile görüyo. Canavar gibi motor
Bende 97cc Kmt Cub var.
610km de suan.
Bugun 110km geldim.Hizini zorladim.
4.viteste 6.000 devir 70km dahada gitmiyor.
orjinal Lastikler kavramiyor asfalti.
az cok titresimde var.
karsidan gelen Ruzgar basinci var.
1.82boy-78kg
bu millet nasil gidiyor 85-95-100 yada 110km pes yani
yoksa masalmi hepsi
Bende driftten memnunum mondial iyi iş çıkardı bu sefer..Yamaha ve honda artık sadece marka merakı olanlara gidiyo bence..
bende drift alcaktımda ekonomik yönden sıkıntı var biraz onun için bir sene filan ertelemek zorunda kaldım bu sfclerden alcam. drift çok güzel gerçekten çok beğenmiştim ben ama kaldı işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
bizde 2006 model kanuni tigrina var motor 30 bin kmde o bile düz yolda iki kişi 160 kg. rahat 85 görüyo masal olacağını sanmıyorum motorun daha rodaj zamanında 1000 km ye oluncaya kadar 4. viteste 60 ı geçmemeni tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)