tepkileri sert olur diye korkuttular beni biraz da tayinim çıkacağı için henüz bilmiyorum nerede yaşayacağımı.servis konusu biraz sıkıntı olur değil mi eğer istanbula atanmazsam?
yani pek güçlü bir yapım yok bir de ilk defa vitesli bir motor kullanacağım için öyle dediler.teşekkür ederim.
Arkadaşlar iyice niyetlendim bu motora fakat boyum 1.78 motor kullanan arkadaşlar motoru diğer motorlara karşı nasıl kıyaslıyosunuz boy konusuda motor altımızda bisiklet gibi kalmasın .2 kişi rahat bi kullanış sağlıyomu sıkış tıkış olmasın.şehir içi kısa kullanıcam uzun yol yapma gibi bi niyetim yok.
abi valla ekim gibi alıcam ondan önce görürsem çok iyi olur tabi.Sen kullanan biri olarak boyunu da söyliyerek diğer motorlarla kıyaslarsan nasıl buluyosun 2 kişi kullanımı rahat mı sığıyomu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
abi valla ekim gibi almayı düşünüyorum ondan önce görürsem çok iyi olur tabi.Sen kullanan biri olarak (boyuna da söyliyebilirsen)nasıl buluyosun.Bazı arkadaşlar 1.78 boyun 125 üzerinde küçük hatta adamın içine motor kaçmış izlenmi verdiğini söylüyorlar.Diğer motorlarla kıyaslarsan boyutunu 2 kişi kullanımı rahat mı sığıyomu?
bence rahat ama sonucta tercih meselesi bir önceki motorum yamaha xt 125 x ti abim dalga geciyordu hata giderken arkamdan resim cekip yetmezmiş gibi bilgisayara duvar kağıdı yapmıştı dalga gecmek için, motoru ilana koyduğum zaman satmak için 190 cm boyunda birisi aramıştı ya dedim abim dalga geciyor içinne kaçmış gibi duruyor diye sen nasıl binecen dedim başkasının düşüncesi benim için önemli değil demişti 190 cm almadı ama satığım kişi 185 cm boyundaydı
abi sende duke 200 var gözüküyor 125 ile 200 arasıda hacim olarak görünüm olarak fark varmı?
merhaba arkadaşlar bende geçen ay aldım dukemi ve gayet memnunum 125 cc olunca limitler normal olarak düşük ama kullanımı gerçekten çok zevkli
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ng-250r-2.html linkinde resimlerle hyosung 250gtr ve yamaha ybr125 boyut olarak karşılaştırdım ilginen arkadaşlar yardımcı olabilir.
Arkadaşlar ekim ayı gibi ikinci el fiyatları düşermi beklemeye değermi ?zaten 2 el az sayıda var ekime kadar bişe kalmıcak diye korkuyorum .
ankaradaki hoşuma gitmişti ama satılmış maalesef, forumda var mı acaba motorunu satan
Arkadaşlar bende ikinci el duke 125 hatta 200 arıyorum satmak isteyen varsa Türkiye' nin her yerinden gelip alabilirim. İsteyenler mesaj atarsa sevinirim!
arkadaslar bugun motoru gordum apache ıle karsılastırdık boy olarak apachı uzun ama oturma yerlerı aynı. ktm yuksek .ktm dık oturdugunuz ıcın motor kucuk duruyor
Merhaba, forumu uzun süredir takip etmekle birlikte henüz üye oldum. Geçen yıl Ekim ayında kendime doğum günü hediyesi olarak aldığım Duke 125'imi satmaya karar verdim Motor henüz 1000 km.'de. 500 km.'de iken bakımını Atamoto'da yaptırdım. Yağ değişimi vs. yapıldı. Orjinal KTM elcik ve arka crashpad bulunmakta üzerinde. Evimin garajında muhafaza ettim. 8.500 TL. düşünüyorum fiyat olarak. İlgilenirseniz ayrıntılı bilgi verebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)