Arkadaşlar;
Bizim motorların hint versiyonlarında bulunan arka lastiğin ordaki çamurluğu türkiyede nereden bulabiliriz? Orjinali varsa ne ala. Yoksa yan sanayide olur. Veya yaptırabileceğimiz biyer varmı? Biraz araştırdım kimsede göremedim. Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla çok kullanışlı birşeymiş yağmurlu havalarda.
Sanırım aynı şekilde ön tarafta crash bar ile beraber satılıyor DUKE'lar. Ben de bakındım ama bulamadım arka taraftaki çamurluğu. İşlevsel olmasının yanında şık duruyor.
buradan bir şansınızı deneyin. Sanırım alan varmış daha önce. https://www.facebook.com/delktmmudguard
Teşekkür ederim.
Bende araştırırken görmüştüm yurtdışından falan geliyormuş. Açıkçası yurtdışı işiyle falan uğraşmak istemiyorum. bakalım belki Türkiyede yapan birileri çıkar. Bekleyeceğim galiba.
Bu arada ilk 500 km'mi bugün itibariyle doldurdum. Yani acemi bir motorcuyum. Birazda yaştan dolayı çok limitlerini zorlamıyorum motorun. Ama gün geçtikçe seçimim çok doğruymuş diye düşünmeye başladım.
İyi günler..
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=472
merhabalar
yukarıdaki linkteki buji duke 200e olur mu ? bilgisi olan var mı
iyi bayramlar arkadaşlar,
benim bir isteğim olacaktı, motorumu yeni aldım daha 1200 km de, bende 1200 km'deyim (ehliyet yeni) malum masraflar mont eldiven ıvır zıvır derken bir baktım tatil zamanı gelmiş. ama bagaj olayını çözemedim. kamplı bir tatile gidiyorum sahilden antalya'ya oradan istanbul'a dönüş. toplamda 13 gün sürecek.
geleyim istek bölümüne; bizim motorların bazılarında gördüm "topcase" yaptırmış arkadaşlar. eğer onu taktırmak için ekstra bi delik yada ustalık bir iş yoksa topcase i olan arkadaşlardan 15 gün için arka çantasını ödünç olarak istiyorum. istanbulda yaşıyorum bayram boyu çalışıyorum istenilen saatte elden teslim alır elden geri veririm. çantayı çok mutlu edeceğimin garantisinide veriyorum
biliyorum garip bir istek ama şu anda kendim alamıcak durumdayım. yardım edebilecek varsa çok memnun olurum. ister özelden mesaj atın ister buraya yazın.
saygılarımla
Topceyz veren çıkmazsa bu koçtaş vs gibi yerlerde sıkma düzenekli kayışlar oluyormuş. Onlarla it gibi bağlanabildiğini söylüyordu bir arkadaş, onları deneyebilirsin.
Ya da motomax'larda master lock'un sarı bungee'leri oluyor. Onlardan 4-5 tane alarak güzelce bağlayabilirsin.
En rahatı tabi topcase'e yaslamak onları
Heil Spellcheck
arkadaşlar 1200 km de bir duke var 125lik onu alacğım kısmetse pazartesi. Bakım ücreti vs ne kadardır ? baktırmaya gerek var mı ?
aradaki fiyat farkını şu an veremem hocam zaten 2.el alacağım. ekspertiz bakımı ne kadar biliyor musunuz ?
75di en son. Spormotoyq götüreceğine atamotoya götür derim ben
Beyler vites ayağı kırıldı düştüm bugün. Ne kadardır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
Beşiktaşa götüreyim diyorum arkadaşlae fiyat fark eder mi diğer ktm servisleriyle? Garantim var zaten sigortamda var ne kadara mal olur?
"Yeni başlıyorsan Duke 125 alma, 1 hafta sonra yetmediğini hissedecek ve pişman olacaksın" şeklinde bir çok yerden uyarı alıyorum. Özellikle bu motorla yeni başyan arkadaşlardan tecrübelerini rica edeceğim. Hedefi 600cc naked olan biri için gerçekten ilk 2 seneyi geçiremeyeceğim bir motor mu?
Arkadaşlar ilk önce selamlar. İzmir'de yaşıyorum. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Duke 125 alacağım. Okudum ancak pek bilgi alamadım. Şehiriçi kullanım ve hız sevdam olmadığından hız konusunda tereddütüm yok.
1)Boyum 1.92 kilom 85 Duke bana küçük gelirmi?
2)İzmirde servis konusunda sıkıntı yaşarmıyım?
3)İlk motor tecrübem olacak ancak 1 sene sonra Duke 200 alsaydım keşke dermiyim?
4)Konuştuğum biri hiç bulaşma beyni yandı 2 ay bekledim ve 1000 tl masraf ettim dedi. Sizce doğruluk payı nedir?
Sahibinden ilan No 141879212 bak istersen duke 200 abs
Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul'da 2. el uygun duke 125 arıyorum. Sahibinden'e baktım ama oradakiler içime pek sinmedi. Satmak isteyen varsa bilgi verirse sevinirim.
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ancak tereddütüm boyum konusundaydı. Denemeyi düşünüyorum kısa zamanda. 3. sorumdaki sebep beni iki otobüs arasında bırakırmı güç konusunda o sebeple sordum. Kendi paramla alacağım için çok zorlarsam Duke 200 alabilirim. Sizce zorlamalımıyım?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)