bu arada kyoto fren balataları nasıldır ? kullanan tavsiye eden var mı ?
gold marka oldukca pahalı kyoto ucuza geliyor
bu arada kyoto fren balataları nasıldır ? kullanan tavsiye eden var mı ?
gold marka oldukca pahalı kyoto ucuza geliyor
Orijinali kaça sordunmu ?
Satılık ilanı vermiştin vazmı geçtin ?
Manetlere 50 tl vereyim diye mesaj atmıştım
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
maddi acıdan rahatlayınca vazgectim satmaktan )
yazıcaktım gozumden kacmıs parca parca satmam satarsam eger
Merhabalar
Bugün yeni motorum duke 125 in tescilini yaptırıp plakasını aldım. Bu arada motorun yanında verilen çantanın içinden çıkan bir plastik parça var. ne olduğunu anlamadım. acaba plaka montajı ile ilgili bişeymi?
iyi günler.
xawa
kyoto balatalara ne dersin ?
orjinallerin 35 euro ön 35 arka
Avrupada ki 2 duke fiyatına Türkiyede 1 duke almak nasıl bir duygu acaba ?
Kendi ülkesindeki fiyatına ulaşmak için linke tıklayınız http://www.ktm.com/at/125/125-duke-e...l#.UgkQ_5JM-s4
Nasıl Türkiye'de ki fiyatına Avrupa'da 2 adet alınabiliyor açıklar mısınız?
Avrupalılar 4 bin + 4 bin yani 8 bin euro verip 2 tane duke alabilirken, Türkiyeliler 8 bin lira verip 1 tane alabiliyor yani. Alırken kıskanmıyomusunuz avrupalıları onu merak ettim sadece
@Proud Türkiyede vergi ve ekonomi sisteminden bihaber olduğunu düşünmememiz için bize telkin ver. Kendini avrupalı ile aynı kefeye mi koyuyorsun, bizim bilmediğimiz farklı yetilerin ile bizlerden ayrılırken!
200 bölümde yazsana
esasında net bir fikrim yok yurt dışında birisi ebc gold almıştı yazdığına göre çokta memnun kalmış.
burdan ebc model numarası cıkıyor http://ebc-brakes-online.de/ yurt dışında 41 euro burda ne kadar bakmak lazım.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
Euro'nun liradan daha değerli olduğunu biliyorum ve vergilerdende haberim var, sadece biraz şaka yapmak istedimde herkes ciddi ve bilgiliyim havasında.
200 bölümüne yazmam artık abi. Bir mesaj yazıyoruz adamlardan cevap yok. Öyle bilgi değil yorum felan yapsınlar diye de yazıyorum kimseden ses yok yazmam artık
41 Euro verene kadar gold alırım canavar gibi. Şu an 20bin oldu balataların yarısından çoğu duruyor. Stok yapmak lazım
---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------
Ayrıca Kyoto balata oldukça uygun. 9 pound felan hiçbir şey değil 35 euroya göre o bakımdan alternatiflere yöneliyorum az biraz toparlıyım d daha orjinal kuyruk kısaltma aparatı alacağım. Stickr vs efsane olacak
Şakanın sonuna bir gülümseme koysan bunlar olmayacak.
Geçtiğimiz hafta Kızıltoprak Sportmoto'ya gittim. Gri renk olanların ABS'li olduğunu, turuncuların ABS'siz modeller olduğunu söyledi.
Sahibinden.com'da satılan gri modellerde ABS'den bahsedilmemiş.. Bu konuyu teyit edebilecek olan var mı?
ABS ile renk bagli degil bildigim kadariyla. Elinde kalmamistir ayhan s. in dedigi gibi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Arkadaslar jant seridi depo ustu canta vb aksesuarlari alabilecegimiz bir site var mi yurtdisi kaynakli? Ebay uk bu konuda sanirim en genis icerige sahip gozukuyor simdilik. Gumruk problemi oldugu icin sadece dusuk fiyatli urunler siparis edebilmemiz kotu oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)