Mondial MX için Katlanabilir ayaklıklarımız hayırlı olsun bikaç saat boyası kurusun ayaklıkları monte edip motora takarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
Taktım bile.
Gayet güzel olmuş mengü.Ama aklıma şı takıldı.Ben arazide kullanırken genelde ayakta oluyorum.Üstünde hoplayıp zıplayacağından kaynak ne kadar dayanır ne kadar sağlıklıdır onuda düşünmek lazım
Kaynak dayanmadı zaten, sol tamam da sağ ayaklığın kaynağı daha ayağımla ilk sert basışımda kırıldı. Önemli değil ama yeniden daha sağlamını yaparım bu deneme olsun hem o demiri düz kaynaklağımda ayağımla basınca ayaklık aşağı eğiliyor normalde olması gereken duruşu onun yukarı katlı hali gibiymiş.
Böyle sağlam olmadı ama ya menteşeyi diğer türlü kaynatıcam 90 derece döndürerek demirin ucuna.
Özel yapım, ev yapımı araçlar yapmak için cidden berbat bi ülkede yaşıyoruz ya yabancı sitelerin DIY forumlarını karıştırınca bunlardan bizde niye yok diyorum hep.
Başkalarının forumunu karıştırmayalım buraya yazalım
Bizde markette böyle şeyler bulamasakta aradıktan sonra hertürlü parçayı teğmin edebiliriz.Herşey parada bitiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)