Uğraşan yapar jant tel deliklerini komple silikonla kapayıp falan. Ama bi atarsa o silikonlar poff diye iner lastiğin havası saniyede. Bizim jantlar tubeless'e uygun değil gibi normal tubeless sibobu uymuyo çakma sibob takıyosun ordan bi kere falsosu var. Bide benim lastiğin havası mesela karda sürünce indi, jantın çevresi karla kaplanırsa eridiğinde jantla lastik arasına su girip lastiği attırıyor. Yazın tubeless yapsan belki sorun olmaz.
Lastikler normal ya, 3.00-18 ile 90/90-18'i yanyana koyduğunda abartı bi fark yok aralarında. Ama ön lastiğin kalitesizliği ve yanaklarında diş olmaması kaza sebebi.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Windy çamurluğu uyabilir ama cuk oturur mu ona bişey diyemem. ama eski çamurluğun içindeki demiri çıkarıp yenisine takabilirsin. o şekilde tam uyabilir.
Windy'nin çamurluğunu bizim motora takmaya çalışınca bağlantı demiri kısa kalacak büyük ihtimalle. orjinal çamurluğun demirini çıkarıp windy'nin çamurluğuna takarsan olabilir, biraz kesme delme olacak çamurluklar üzerinde ama olur o kadar.
Kararsın ne zararı var 3-4 bin km'de bir değiştiriyorum buji ne durumda bakmıyorum çalışıyor ya. Benim buji de 2 liralık marshall buji, iş görüyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)