Unilli lastiklerle karda yolculuk, videoda çektim ama henüz düzenlemeye fırsatım olmadı, yarım saat kayıt var dağın tepesine çıkana kadar. Ben ilk resimdeki karlı yoldan geldim, açılmış yoldan indim.
Unilli lastiklerle karda yolculuk, videoda çektim ama henüz düzenlemeye fırsatım olmadı, yarım saat kayıt var dağın tepesine çıkana kadar. Ben ilk resimdeki karlı yoldan geldim, açılmış yoldan indim.
hoşgeldin memgü gözümüz yollarda kaldı
kar soğuk yagmur dolu demıyosun suruyosun be abı helal olsun he lastıkler kar lastıgı mı? cok yavas da gıtmıyosun dırek karın ustundesın nasıl kaymıyosun anlamadım keske ankarada yasasam valla motosikletle gezılecek o kadar cok yer var kı. ve oyle orman falan da degıl tırsasın. hakkaten tasınacam ankaraya ya :D
Think Nothing! Just Twist The Wrist
mengü@kamera çok aşağıya bakıyor.yeri seyrediyoruz
Arka lastik kar lastiği ön lastik normal lastik. Ben kar üzerinde sürüşe epey alışkınım 2006 ocak ayında ankarada kar üzerinde bisikletle yaklaşık 150km yol yapmıştım.
Bu arada karda kaymak biraz zor ya, çamur gibi içine batıyosun zor gidiyo motor zaten, ama traktör izlerinden giderken bazen arkası savurabiliyo motorun. O gün 2 kere düştüm o şekilde, hızım 20'nin altındaydı bişey olmadı.
Kamera aslında gerçekten düz duruyor ama nedense aşağı bakar şekilde çekiyor. Bir dahakine böyle olmayacak söz
bi ara yolda durunca heralde çiş molası verdi sandım. dedim bide şimdi çıkarıp karlara , uzaydanda görülebilen "mt.net" falan yazacak ama neyseki korkulan olmadı.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Mengu 125 MX de titreşim var mı? Videolar çok iyi olmuş. Go pro kameralarda motor fiyatında
125MX de çok az titreşim var ama 150MX'de hiç titreşim yok. Ben bu motoru 125 cc ile yürümediği için kendim garajımda 150cc yaptım sadece piston-silindir değişimiyle. Balansörünün 150cc için olduğunu tahmin ediyorum o yüzden motoru 150cc'ye büyütünce titreşim neredeyse sıfır oldu. Go-pro'yu 580 liraya aldım yurtdışından türkiyede 850-900 lira.
Bugünkü gezimden bir kesit, hem de FullHD kalitesiyle upload ettim 5 saati buldu yüklemesi.
Kamera açısı düzelmiş şükür Rüzgar sesi çok sanki. Ayrıca motorun sesi hiç çıkmıyor gibi
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)