Bizim burda subaşı diye bi köy var köye son 2 keredir gidişimde aynı yerden köpek çıkıp tarladan tüm gücüyle üzerime koşuyo bi gün yakalayacak beni sonunda hyena'ya yandan patlatırsa kesin uçurur beni
Aynı şu videodaki adamlar gibi köpekle kucak kucağa oluruz heralde
Mümkün ya neyse viper saat baya geç oldu mt'de bişey yok youtube'a falan takılıyorum senin de okulun vardır hadi iyi geceler sana
İyi geceler
Seç beğen izle
https://www.youtube.com/user/JorianS4E/videos?view=0
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Bugün mx'le yine biraz uzun yol yaptım ön dişliyi 16 yapınca çekiş öyle aman aman azalmadı yine 5'te çıktığım yeri 5'te, 4'te çıktığımı 4'te çıkıyorum. (Son hız hala 122) Yalnız varya motoru öyle pis bi yola soktum ki yanlış yoldan gidip çıkmaz yola girince yamaca doğru çıkayım bi yol bulurum dedim aklın durur heralde 100 derece(1 metrede 1 metre yükselme) bir yokuşa vurmuşumdur dağda motoru, baktım ordan yol yok geri döndüm sonra dönüşte inerken ön-arka frenle santim santim indim aşağı. Taşlık geçişlerinde debriyaj da görevini çok iyi yaptı ön dişli 16 olmasına rağmen . Sonra geldiğim yol çok taşlık diye yamacı dolana dolana ineyim dedim ancak öyle dik yerlere girdim ki inmek için motorun arka teker sürekli yanlıyodu canım çıktı kontrolü kaybetmeyecem motorun diye. Bi ara motoru stop edip 1. viteste elim debriyajda indim arka frene basamayacak durumda olursam arka tekeri kitleyebilmek için. Yalnız şunu gördüm cross motorlar bence araziye hiç uygun değil tamam yüksek ama adım adım ilerlediğin yerlerde ayakların yere tam olarak basmıyosa motoru devirmekten başka şansın yok gibi. Motorun canı cehenneme de yamaçtan aşağı onlarca metre yuvarlanmak hiç hoş olmaz. Kameram olsaydı an be an çekerdim ama iniş yolunu planlamaktan fotoğraf çekemedim, bi ara motoru bırakıp yolun ilersine yürüdüm burdan insem çıkacak yol var mı diye düşün bi 15 dakka kadar 3.5 attım sonrası güzeldi.
Bu motor max 120 ye göre ayarlanmış sanırım 16 yapınca hız yükselmediyse 15 takmak daha mantıklı değil mi ?
Mx e ufak bir dokunuş
Liste;
Sheng wey karbüratör
62mm silindir
Dereceli egzantrik
Kutu içi filtre
Leovince egzoz
Led sinyal
Yamaha gidon
Ön amortisör alçaltma
Yavrum benim çok şekil olmuş motor, 150'lik silindir de iyi kafan rahat eder motor iyi çekiyo öyle çünkü. Yalnız motorun ön taraftan hafif apaçiye kaçmış Motora yatıp 130 görmeye niyetin var galiba.
1 haftadır yazmıyodum buraya, italyaya gitmiştim orda da boş durmadım ben de go-pro'landım yakında en aksiyonlu videoları benden de bekleyebilirsiniz
Motorun önü sallanıyosa lastikleri değiştirsen baya fark eder, orjinalinden birazcık daha kaliteli bi lastik bile fark ediyo. Motorun önünü indirme nasıl oluyo ? amortisör borusunu kesip içine diş mi açıyolar ?
Gopro kameramla deneme çekimi, kamera biraz aşağı bakmış idare edin artık. bu arada FullHD çekince 13 dakka video 1.5 gb oldu, ne yazıkki 480p'ye düşürmek zorunda kaldım video'yu, bu bile 3 saatte yüklendi.
merhaba arkadaşlar, ben bu motor ve mondial mg 150 king arasında kaldım. 150 king son hızı ıyı gıbı duruyo bu motorsa hızlanmada ıyı gıbı. karsılastırmada boyle bı sonuc cıkardım sıtede tabı cok da anlamam motordan bu motorun tıpı kıng'e gore cok daha hosuma gıttı fakat 120 bayır asagı falan yazmıs mengu arkadasımız tabı 2300km'dekı zamanlarıymıs dahasını okuyamadım su an ayakta uyuyorum bu motorun en son halıyle son hızı kaç ve 0-100'e kac sn'yede cıkıyor ? 0-100 cok onemlı degıl fakat son hızını zorlayıp yapılan ve bayır asagı gorulen olarak ıstıyorum. bunları yazabılırsenız cok sevnırım bu arada viper arkadasım motora performans egzozu ve fıltresı eklemıssın bunların cok etkısı olur performansa, eger yazabılırsen modıfıyeden oncekı hızını ıstıyorum.. he bi de 150mg king mi yoksa bu mu ? bunun da yorumunu yapabılcek bırı varsa cok sevnırım sımdıden tesekkurler iyi geceler herkese ben yattım *gelıcek yorumlar bu motor ve 150mg king arasındaki seçimimi çok etkilicek. bunu dıkkate alarak yapmanızı ıstıyorum *
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Drift çok hoşuma gidiyo imkanım olsa hiçbişşeyi düşünmeden alırım ama 400lira bile benım ıcın cok fazla bu zamanda.. sen cevap verebılırsen sorularıma cok sevınırım
bu kadar ölü olmak zorunda mı bu forum ya.. yok mu bu motoru kullanan veya kullanmıs olan ? aah mengü aah naptın da uzaklastırma aldın anlamadım ki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)