Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
34. sayfa BirinciBirinci ... 24323334353644 ... SonuncuSonuncu

Mondial 125 MX - Grumble

Motovento
    REKLAM ALANI
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin motorları kovalayan köpeklerle ilgili bi anın var mı ? yoksa ben anlatıcam.
    Ybr ile yanyana iken kovaladılar, bizde kaçtık Fazla büyük bişey olmadı ama çok kalabalıklardı tırstık

Dinliyorum
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bizim burda subaşı diye bi köy var köye son 2 keredir gidişimde aynı yerden köpek çıkıp tarladan tüm gücüyle üzerime koşuyo bi gün yakalayacak beni sonunda hyena'ya yandan patlatırsa kesin uçurur beni

Aynı şu videodaki adamlar gibi köpekle kucak kucağa oluruz heralde

Bizim burda subaşı diye bi köy var köye son 2 keredir gidişimde aynı yerden köpek çıkıp tarladan tüm gücüyle üzerime koşuyo bi gün yakalayacak beni sonunda hyena'ya yandan patlatırsa kesin uçurur beni

Aynı şu videodaki adamlar gibi köpekle kucak kucağa oluruz heralde
    Ahahaha Hyenaya çarparsa hiç şansın yok Egzozunu beğenmemiş olabilir

Motosikleti
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahahaha Hyenaya çarparsa hiç şansın yok Egzozunu beğenmemiş olabilir
    2 motorla da geçtim ordan, ilkinde mx'i kovaladı bi dahaki gidişimde hyena'yla gittim onu da kovaladı işin garibi bu itler sanki motoru kovalamak değil de devirmek derdinde gibi. Çünkü ıskalayınca kovalamıyo daha

2 motorla da geçtim ordan, ilkinde mx'i kovaladı bi dahaki gidişimde hyena'yla gittim onu da kovaladı işin garibi bu itler sanki motoru kovalamak değil de devirmek derdinde gibi. Çünkü ıskalayınca kovalamıyo daha
    O daha kötü Bir vursa motor 2 ye ayrılır Boğa mübarek

Motosikleti
    Mümkün ya neyse viper saat baya geç oldu mt'de bişey yok youtube'a falan takılıyorum senin de okulun vardır hadi iyi geceler sana

Mümkün ya neyse viper saat baya geç oldu mt'de bişey yok youtube'a falan takılıyorum senin de okulun vardır hadi iyi geceler sana
    İyi geceler

Seç beğen izle

https://www.youtube.com/user/JorianS4E/videos?view=0

Motosikleti
    Bugün mx'le yine biraz uzun yol yaptım ön dişliyi 16 yapınca çekiş öyle aman aman azalmadı yine 5'te çıktığım yeri 5'te, 4'te çıktığımı 4'te çıkıyorum. (Son hız hala 122) Yalnız varya motoru öyle pis bi yola soktum ki yanlış yoldan gidip çıkmaz yola girince yamaca doğru çıkayım bi yol bulurum dedim aklın durur heralde 100 derece(1 metrede 1 metre yükselme) bir yokuşa vurmuşumdur dağda motoru, baktım ordan yol yok geri döndüm sonra dönüşte inerken ön-arka frenle santim santim indim aşağı. Taşlık geçişlerinde debriyaj da görevini çok iyi yaptı ön dişli 16 olmasına rağmen . Sonra geldiğim yol çok taşlık diye yamacı dolana dolana ineyim dedim ancak öyle dik yerlere girdim ki inmek için motorun arka teker sürekli yanlıyodu canım çıktı kontrolü kaybetmeyecem motorun diye. Bi ara motoru stop edip 1. viteste elim debriyajda indim arka frene basamayacak durumda olursam arka tekeri kitleyebilmek için. Yalnız şunu gördüm cross motorlar bence araziye hiç uygun değil tamam yüksek ama adım adım ilerlediğin yerlerde ayakların yere tam olarak basmıyosa motoru devirmekten başka şansın yok gibi. Motorun canı cehenneme de yamaçtan aşağı onlarca metre yuvarlanmak hiç hoş olmaz. Kameram olsaydı an be an çekerdim ama iniş yolunu planlamaktan fotoğraf çekemedim, bi ara motoru bırakıp yolun ilersine yürüdüm burdan insem çıkacak yol var mı diye düşün bi 15 dakka kadar 3.5 attım sonrası güzeldi.

Bu motor max 120 ye göre ayarlanmış sanırım 16 yapınca hız yükselmediyse 15 takmak daha mantıklı değil mi ?

Mx e ufak bir dokunuş

Liste;
    Sheng wey karbüratör
    62mm silindir
    Dereceli egzantrik
    Kutu içi filtre
    Leovince egzoz
    Led sinyal
    Yamaha gidon
    Ön amortisör alçaltma

SonpoL bunu beğendi.

Motosikleti
    Yavrum benim çok şekil olmuş motor, 150'lik silindir de iyi kafan rahat eder motor iyi çekiyo öyle çünkü. Yalnız motorun ön taraftan hafif apaçiye kaçmış Motora yatıp 130 görmeye niyetin var galiba.
    1 haftadır yazmıyodum buraya, italyaya gitmiştim orda da boş durmadım ben de go-pro'landım yakında en aksiyonlu videoları benden de bekleyebilirsiniz

Yavrum benim çok şekil olmuş motor, 150'lik silindir de iyi kafan rahat eder motor iyi çekiyo öyle çünkü. Yalnız motorun ön taraftan hafif apaçiye kaçmış Motora yatıp 130 görmeye niyetin var galiba.
    1 haftadır yazmıyodum buraya, italyaya gitmiştim orda da boş durmadım ben de go-pro'landım yakında en aksiyonlu videoları benden de bekleyebilirsiniz
    Amacımız sallantıyı gidermekti görüntü için indirmedik Fotolar acele çekildi o açıdan öyle duruyo olabilir

Güzel videolar bekliyorum bol atraksiyonlu

Motosikleti
    Motorun önü sallanıyosa lastikleri değiştirsen baya fark eder, orjinalinden birazcık daha kaliteli bi lastik bile fark ediyo. Motorun önünü indirme nasıl oluyo ? amortisör borusunu kesip içine diş mi açıyolar ?

Motorun önü sallanıyosa lastikleri değiştirsen baya fark eder, orjinalinden birazcık daha kaliteli bi lastik bile fark ediyo. Motorun önünü indirme nasıl oluyo ? amortisör borusunu kesip içine diş mi açıyolar ?
    İç tarafında neler yaptığını bilmiyorum. Yaylarla oynadım dedi sadece.

Bir de gidondan 2-3 cm kadar da alçaltma oldu. Lastikleri en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bende bu hali aşırı kötü çünkü çok kayıyor.

Motosikleti

Gopro kameramla deneme çekimi, kamera biraz aşağı bakmış idare edin artık. bu arada FullHD çekince 13 dakka video 1.5 gb oldu, ne yazıkki 480p'ye düşürmek zorunda kaldım video'yu, bu bile 3 saatte yüklendi.

Akşamüstü bir foto
    ugrgnr bunu beğendi.

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    merhaba arkadaşlar, ben bu motor ve mondial mg 150 king arasında kaldım. 150 king son hızı ıyı gıbı duruyo bu motorsa hızlanmada ıyı gıbı. karsılastırmada boyle bı sonuc cıkardım sıtede tabı cok da anlamam motordan bu motorun tıpı kıng'e gore cok daha hosuma gıttı fakat 120 bayır asagı falan yazmıs mengu arkadasımız tabı 2300km'dekı zamanlarıymıs dahasını okuyamadım su an ayakta uyuyorum bu motorun en son halıyle son hızı kaç ve 0-100'e kac sn'yede cıkıyor ? 0-100 cok onemlı degıl fakat son hızını zorlayıp yapılan ve bayır asagı gorulen olarak ıstıyorum. bunları yazabılırsenız cok sevnırım bu arada viper arkadasım motora performans egzozu ve fıltresı eklemıssın bunların cok etkısı olur performansa, eger yazabılırsen modıfıyeden oncekı hızını ıstıyorum.. he bi de 150mg king mi yoksa bu mu ? bunun da yorumunu yapabılcek bırı varsa cok sevnırım sımdıden tesekkurler iyi geceler herkese ben yattım *gelıcek yorumlar bu motor ve 150mg king arasındaki seçimimi çok etkilicek. bunu dıkkate alarak yapmanızı ıstıyorum *
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar, ben bu motor ve mondial mg 150 king arasında kaldım. 150 king son hızı ıyı gıbı duruyo bu motorsa hızlanmada ıyı gıbı. karsılastırmada boyle bı sonuc cıkardım sıtede tabı cok da anlamam motordan bu motorun tıpı kıng'e gore cok daha hosuma gıttı fakat 120 bayır asagı falan yazmıs mengu arkadasımız tabı 2300km'dekı zamanlarıymıs dahasını okuyamadım su an ayakta uyuyorum bu motorun en son halıyle son hızı kaç ve 0-100'e kac sn'yede cıkıyor ? 0-100 cok onemlı degıl fakat son hızını zorlayıp yapılan ve bayır asagı gorulen olarak ıstıyorum. bunları yazabılırsenız cok sevnırım bu arada viper arkadasım motora performans egzozu ve fıltresı eklemıssın bunların cok etkısı olur performansa, eger yazabılırsen modıfıyeden oncekı hızını ıstıyorum.. he bi de 150mg king mi yoksa bu mu ? bunun da yorumunu yapabılcek bırı varsa cok sevnırım sımdıden tesekkurler iyi geceler herkese ben yattım *gelıcek yorumlar bu motor ve 150mg king arasındaki seçimimi çok etkilicek. bunu dıkkate alarak yapmanızı ıstıyorum *
    Drift al

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Drift çok hoşuma gidiyo imkanım olsa hiçbişşeyi düşünmeden alırım ama 400lira bile benım ıcın cok fazla bu zamanda.. sen cevap verebılırsen sorularıma cok sevınırım

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    bu kadar ölü olmak zorunda mı bu forum ya.. yok mu bu motoru kullanan veya kullanmıs olan ? aah mengü aah naptın da uzaklastırma aldın anlamadım ki..

REKLAM ALANI
34. sayfa BirinciBirinci ... 24323334353644 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)