Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Mondial 125 MX - Grumble

Motovento
    REKLAM ALANI
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam gaz giderken yüksek devirde baya ses var. Rölantide de eski egzoz fıtı fıtı çalışırken bu egzoz pıtı pıtı diye çalışıyo.
    Orjinal egzozu gerçekten hem kalite olarak hem ses olarak kötü

Açık hava filtresi takmak istiyorum fakat yardımına ihtiyacım var. Usta bu motora küçük filtre olmaz büyük lazım dedi önerebileceğin filtre varmıdır ?

Açık filtre takarsam ayar tutar mı ? Rölanti vs de sorun olur mu ? Bu motor senin cub kadar olamıyorsa atlasın denize
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orjinal egzozu gerçekten hem kalite olarak hem ses olarak kötü

Açık hava filtresi takmak istiyorum fakat yardımına ihtiyacım var. Usta bu motora küçük filtre olmaz büyük lazım dedi önerebileceğin filtre varmıdır ?

Açık filtre takarsam ayar tutar mı ? Rölanti vs de sorun olur mu ? Bu motor senin cub kadar olamıyorsa atlasın denize
    Ya ben şahsen açık filtrenin bu motora bişey katacağını düşünmüyorum benim cub'un filtresi aşırı küçüktü bide hava alması zor bi yerdeydi o yüzden çıkardım ama mx'in filtresi güzel. Rölantide sorun olmaz ben bu motoru filtresiz de çalıştırdım ama piyasadaki açık filtreler harbiden açık yani neredeyse hiç filtre takmasan motora zararı açık filtre ile aynı.
    Bu motor benim cub'u baya aştı artık yani açıkcası yaktığı benzine acımıyorum aradaki hız farkı baya büyüdü.

Ya ben şahsen açık filtrenin bu motora bişey katacağını düşünmüyorum benim cub'un filtresi aşırı küçüktü bide hava alması zor bi yerdeydi o yüzden çıkardım ama mx'in filtresi güzel. Rölantide sorun olmaz ben bu motoru filtresiz de çalıştırdım ama piyasadaki açık filtreler harbiden açık yani neredeyse hiç filtre takmasan motora zararı açık filtre ile aynı.
    Bu motor benim cub'u baya aştı artık yani açıkcası yaktığı benzine acımıyorum aradaki hız farkı baya büyüdü.
    Kaliteli filtre yok dediğin gibi. Biraz da olsa rahatlatır bence.

Motosikleti
    Kaliteli filtre yok dediğin gibi. Biraz da olsa rahatlatır bence.
    Sen de motoru 150'lik yaptır kurtul tamirciler motoru indirmeden de yapar bu işi, ben acemisi olduğum için çıkardım masaya koydum motoru rahat rahat yaptım. öbür türlü belim çatlardı ya.

Sen de motoru 150'lik yaptır kurtul tamirciler motoru indirmeden de yapar bu işi, ben acemisi olduğum için çıkardım masaya koydum motoru rahat rahat yaptım. öbür türlü belim çatlardı ya.
    Yapcam yapcam ufak tefek değişiklerle pistlere geri döncem

Motosikleti
    Yapcam yapcam ufak tefek değişiklerle pistlere geri döncem
    Aman fazla gaza gelme kaza gelmesin ön lastiği değiştirince fark ettim geçen ekim başı motoru ön lastiğin adiliği yüzünden devirmişim gibi. yanaklarda hiç diş yok sadece incecik düz çizgiler.

Aman fazla gaza gelme kaza gelmesin ön lastiği değiştirince fark ettim geçen ekim başı motoru ön lastiğin adiliği yüzünden devirmişim gibi. yanaklarda hiç diş yok sadece incecik düz çizgiler.
    Lastikler aşırı ultra süper hiper dandik biliyorum

Motosikleti
    Şu ince siboplardan buldum da ön lastiği tubeless yapma konusunda kararsızım biliyosun motorla atlamayı zıplamayı çok severim trafik sıkışınca da kaldırıma kafadan dalarım böyle durumlarda ön lastik tubeless olunca birden poff diye iner belkide diye düşünüyorum.

Şu ince siboplardan buldum da ön lastiği tubeless yapma konusunda kararsızım biliyosun motorla atlamayı zıplamayı çok severim trafik sıkışınca da kaldırıma kafadan dalarım böyle durumlarda ön lastik tubeless olunca birden poff diye iner belkide diye düşünüyorum.
    Sanmıyorum o kadar basit şekilde insin. Tel jant lazım sana hemde kırmızı

Motosikleti
    Sanmıyorum o kadar basit şekilde insin. Tel jant lazım sana hemde kırmızı
    Deneyicez görücez o zaman artık. Yok ya o kadar apaçi değilim böyle kalsın iyidir Bu arada Unilli bence güzel lastik yani bu motora bundan iyisi şamda kayısı falan bence. Bide şu michelin pilot sporty lastikler var ya dişsiz, scooter lastiği gibi ara sıra çizgi atmışlar lastiğe. O lastikler ıslak yolda michelin olmasından dolayı güzel yol tutsa bile böyle tozlu çok ince kum parçalarının yola yayıldığı virajlı yollarda çok da güzel kayar çünkü dişsiz o kum parçaları lastiği bilye gibi kaydırır.

Deneyicez görücez o zaman artık. Yok ya o kadar apaçi değilim böyle kalsın iyidir Bu arada Unilli bence güzel lastik yani bu motora bundan iyisi şamda kayısı falan bence. Bide şu michelin pilot sporty lastikler var ya dişsiz, scooter lastiği gibi ara sıra çizgi atmışlar lastiğe. O lastikler ıslak yolda michelin olmasından dolayı güzel yol tutsa bile böyle tozlu çok ince kum parçalarının yola yayıldığı virajlı yollarda çok da güzel kayar çünkü dişsiz o kum parçaları lastiği bilye gibi kaydırır.
    Denemek lazım aslında teoride öyle olabilir fakat hamuru çok yumuşak

Bunlar nasıl sence ?

http://www.camgoz.com.tr/asp/product...0-18-DESEN-356
    http://www.camgoz.com.tr/asp/product...5-18-DESEN-339

Motosikleti
    Denemek lazım aslında teoride öyle olabilir fakat hamuru çok yumuşak

Bunlar nasıl sence ?

http://www.camgoz.com.tr/asp/product...0-18-DESEN-356
    http://www.camgoz.com.tr/asp/product...5-18-DESEN-339
    IRC'den hallicedir diye tahmin ediyorum. Bu arada camgöz'deki fiyatlar kdv hariç haberin olsun bu fiyatlara bir de %18 kdv ekleniyo, lastikleri sepete at da gör sepette kdv'li fiyatı.

IRC'den hallicedir diye tahmin ediyorum. Bu arada camgöz'deki fiyatlar kdv hariç haberin olsun bu fiyatlara bir de %18 kdv ekleniyo, lastikleri sepete at da gör sepette kdv'li fiyatı.
    Deseni hoşuma gitti, 103 tl yazıyor kdv dahlil.

Sepet toplamı : 86,94 ¨
    KDV toplam : 15,65 ¨
    Genel toplam : 102,58 ¨

Motosikleti
    Deseni hoşuma gitti, 103 tl yazıyor kdv dahlil.

Sepet toplamı : 86,94 ¨
    KDV toplam : 15,65 ¨
    Genel toplam : 102,58 ¨
    Pardon ya şimdi bi daha inceledim de sepetteki birim fiyatlar sayfadakilerden düşük, toplamda bakarsan sayfadaki fiyatlar kdv dahil oluyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

http://www.camgoz.com.tr/asp/product...ESEN-344-CROSS
    http://www.camgoz.com.tr/asp/product...ESEN-341-CROSS
    Benim de şu lastikler hoşuma gitti, crossçu ruhumu yansıtıyo unilli'leri almamış olsam almayı düşünürdüm

Pardon ya şimdi bi daha inceledim de sepetteki birim fiyatlar sayfadakilerden düşük, toplamda bakarsan sayfadaki fiyatlar kdv dahil oluyo.
    Saat yine geç oldu

Yuh onlar ne öyle tank lastiği gibi

Motor ortadan ikiye ayrılmasın fazla cross yapma

Motosikleti
    Saat yine geç oldu
    Sizde vize haftaları mı oluyo ? ben okurken kasım başı vizeler bi başlardı final bitimine kadar rahat yok. Vize, quiz, proje üçgeninde dolanır dururduk.

Sizde vize haftaları mı oluyo ? ben okurken kasım başı vizeler bi başlardı final bitimine kadar rahat yok. Vize, quiz, proje üçgeninde dolanır dururduk.
    Evet, 1 haftaya sıkıştırmışlar tüm vizeleri. Ödevler oluyo sorun yok fakat projeler daha başlamadı. Yinede rahat değilimde özledim mt yi

Motosikleti
    Evet, 1 haftaya sıkıştırmışlar tüm vizeleri. Ödevler oluyo sorun yok fakat projeler daha başlamadı. Yinede rahat değilimde özledim mt yi
    Ben geçen sene hem mt'ye girip hem motora binip hem de okul derslerini hallediyodum. Böyle boş boş oturmak hiç güzel değil, askere gitmeden adam akıllı iş yok askere de gitmeye yemedi bu ara tecil ettirdim. Ama inşallah toefl'dan en az 80 alırsam fransaya yüksek'e gidecem seneye eylülde 14 aralıkta toefl'a giricem ankara tobb üniversitesinde

Ben geçen sene hem mt'ye girip hem motora binip hem de okul derslerini hallediyodum. Böyle boş boş oturmak hiç güzel değil, askere gitmeden adam akıllı iş yok askere de gitmeye yemedi bu ara tecil ettirdim. Ama inşallah toefl'dan en az 80 alırsam fransaya yüksek'e gidecem seneye eylülde 14 aralıkta toefl'a giricem ankara tobb üniversitesinde
    Başarılar En iyisini yapmışsın. Neden Fransa ? Rusya neden değil

Motosikleti
    Başarılar En iyisini yapmışsın. Neden Fransa ? Rusya neden değil
    Fransa'yı seviyorum ya Paris'e 3 kere gittim 5 kere daha giderim sıkılmadan. Hem okuduğum bölümün üzerine değer katacak bi yüksek lisans programı buldum

REKLAM ALANI
32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)