Bugün yine biraz uzun yol yaptım 200km kadar. Yeni silindirle 830km oldu artık rodajı pek takmıyorum ama uzun süre 80'i geçmemeye çalışıyorum. Yeni ön lastik de güzelmiş sanki virajlarda ve slalomda yol tutuşu iyileştirdi. Arka lastiği değiştirirken ikisini de tubeless yapıcam ince sibop bulursam.
Değiştir artık şu yağı
Vizeler bitti viper17 geri döndü
Dostum neler yaptın ben yokken
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Değiştirdim yağı, motor 5930km'de şuan. Sonraki gün de sol kapağı açıp statörün oraları kontrol ettim biraz yağ sızmış ama acil müdaheleye gerek görmedim ve kapattım kapağı Bir de ön dişliyi 16 yaptım ama sadece mahallede bi tur attım garaja koydum motoru, yola çıkıp denemedim henüz. Dişliyi 16 yapınca dişli kapağı sürttü ben de çıkarttım 1-2mm tıraşlamak gerek çok hafif sürtüyo. Yalnız apaçiler bu cg'ye 18 ön dişli nasıl takıyor anlamadım, hele bide ona rağmen dişli kapağını takıyo çoğu.
Hava ayarıyla oynayacam da vida yerini bulamıyorum elcik korumaları takması kolay, aynaları söküp korumayı gidona geçiriyosun sonra aynanın vidasını aynadan ayırıp aynayı elcik korumanın deliğinden sokup elcik korumanın içine elini uzatıp aynanın ayar vidasını geçiriyosun. Toplamda 15 dakkayı geçmez takması. Motorun kullanılışını pek etkilemiyo kornayı bulmak zor oluyo sadece bazen o kadar. Elleri sıcak tutması da yani hiç üşümüyo diyemem eldiven olmasına rağmen ama yağmur olduğunda çok fark edecektir sadece eldivenle resmen donuyo yağmurda eller.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)