Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Mondial 125 MX - Grumble

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göstergelerin rengi çok mu açık ne

41T;

http://www.rialli.com/ara/9229__arka-disli-41t-ybr/
    Resimde 45T yazıyor ama öyle olsun
    Benim MX aldığımdan beri garajda duruyo garaj motoru yani, her gün garajda çalıştırıp 15-20 km gezerim garajda. O yüzden göstergeleri solmaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimde 45T yazıyor ama öyle olsun
    Benim MX aldığımdan beri garajda duruyo garaj motoru yani, her gün garajda çalıştırıp 15-20 km gezerim garajda. O yüzden göstergeleri solmaz
    Kendi dişline bak o zaman Benimki 41t garip bencede

Ortalık şenlensin biraz

Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Motosikleti
    150'lik silindiri yarın takabilirim sanırım. Motor çok benzin yakıyor haybeden 1000km daha kullanamam böyle, 150'lik olsun da biraz daha çekişi artsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

Kendi dişline bak o zaman Benimki 41t garip bencede

Ortalık şenlensin biraz

Abi ne yaptın zaten ben ankarada yaşıyorum bunlardan sürüyle var her yerde bitsin bu şahin kültürü diyorum ama mümkün değil.

Çok yakıp az giden bizim motor var sanırım sadece

Bu standart şahin değil ama ayrı bi olay eğer modifiye işiyle ilgileniyorsanız

Modifiye derken; soba borusu egzoz ve hava filtresini söküp kadın çorabı takmaktan bahsetmiyorum

Motosikleti
    Çok yakıp az giden bizim motor var sanırım sadece

Bu standart şahin değil ama ayrı bi olay eğer modifiye işiyle ilgileniyorsanız

Modifiye derken; soba borusu egzoz ve hava filtresini söküp kadın çorabı takmaktan bahsetmiyorum
    Valla onu bilmem. 2 metre yol almak için 50 kere aragaz çeken her türlü şahine karşıyım. Arabam var ama ses sistemine bile dokunmadım öyle arada bi çıkıp geziyorum. Yaptığım tek modifiye orjinal lastiklere dokunmadan alaşım jant takma ile yan camlara cam filmi yaptırma Öyle kurcalayacak çok yeri olan bi arabam olsa daha çok gezerdim.

Valla onu bilmem. 2 metre yol almak için 50 kere aragaz çeken her türlü şahine karşıyım. Arabam var ama ses sistemine bile dokunmadım öyle arada bi çıkıp geziyorum. Yaptığım tek modifiye orjinal lastiklere dokunmadan alaşım jant takma ile yan camlara cam filmi yaptırma Öyle kurcalayacak çok yeri olan bi arabam olsa daha çok gezerdim.
    Boş ses çıkaran herşeye karşıyım 1.6 mercedesin arkasına amg yazıp, sanayide 4 egzoz taktırıp, parkederken gazı kökleyen insana benzeyen biri var bizim okulda

Bu şahinin hareketi saçma fakat üstünde çok özenle hazırlanmış turbolu bir motor var

Motosikleti
    Boş ses çıkaran herşeye karşıyım 1.6 mercedesin arkasına amg yazıp, sanayide 4 egzoz taktırıp, parkederken gazı kökleyen insana benzeyen biri var bizim okulda

Bu şahinin hareketi saçma fakat üstünde çok özenle hazırlanmış turbolu bir motor var
    Vergi oranları yüzünden C220 CDI fiyatına 2 tane C160K alabilen vatandaş değil devlet utansın bence O arabanın otomatik vitesi nedense yürümeden önce motoru çok bağırtıyo sanki scooter gibi. Egzozu orjinal olsa bile yokuşta kalkarken ivmelenirken falan baya bağırma sesi geliyo.

Vergi oranları yüzünden C220 CDI fiyatına 2 tane C160K alabilen vatandaş değil devlet utansın bence O arabanın otomatik vitesi nedense yürümeden önce motoru çok bağırtıyo sanki scooter gibi. Egzozu orjinal olsa bile yokuşta kalkarken ivmelenirken falan baya bağırma sesi geliyo.
    Yok yok manuel Vergi oranıyla egzoz takmanın ne alakası var onu da anlamadım C180 alıp egzoz takman mı gerekiyor c220 alamadım diye

Bu ülkede vergi yüksek falan değil, ortalık araba kaynıyor. Alan alıyor mercedesi, ferrariyi. Halk ta kendin yiyor vergi var vergi var diye

Motosikleti
    Yok yok manuel Vergi oranıyla egzoz takmanın ne alakası var onu da anlamadım C180 alıp egzoz takman mı gerekiyor c220 alamadım diye

Bu ülkede vergi yüksek falan değil, ortalık araba kaynıyor. Alan alıyor mercedesi, ferrariyi. Halk ta kendin yiyor vergi var vergi var diye
    Egzoz takması gerekmiyo ama almanyada c55 amg türkiyedeki c220 cdi fiyatına falan olabilir diye tahmin ediyorum. Bu kadar uçuk vergiler olmasaydı alabilirdi gerçek bir amg belki. Gerçi c160k'yı da amg paketi ile satıyolar ya.

Motosikleti
    Bugün silindir değiştirme işi yattı. dün hyena'nın orjinal egzozunu taşlamaya başlamıştım onun işini bitirdim. Yarın yaparım artık hem motoru falan indiricem altına kriko dayayıp, yoruldum neredeyse 3 saat egzoz taşladım

Merakla bekliyorum

Motosikleti
    Yeni pistona sekmanları taktım yarın iş başı hadi hayırlısı yapabilirsem işçilikten kârla bi depo benzin parası cebimde kalacak.

Yeni pistona sekmanları taktım yarın iş başı hadi hayırlısı yapabilirsem işçilikten kârla bi depo benzin parası cebimde kalacak.
    Yaparsın sen

Motosikleti
    Katliam tadında görüntüler, olay yerinden canlı bağlantı ayrıntılar gelmeye devam edecek.

Motosikleti
    Motoru 4 saatten anca yerinden çıkardım, 2.5 saatte yeni silindiri taktım topladım. Motoru yerine takma artık yarına kaldı.
    Fotoğraflar eskiden yeniye

Eski piston ve silindir

Mondial 125MX oldu 150MX
    drumstar bunu beğendi.

Motosikleti
    Motorumuzun krank deliği de 70mm. 200cc garanti olur torna işlemsiz. 250cc için de ümit var ama krank kutusunun dibini taşlamak gerekebilir 250'lik krank sığsın diye belki.

Motosikleti
    Montajın son aşamaları

Test sürüşü sonrası. Titreşim sıfır çekiş 10 numara

Güzel olmuş eline sağlık

Yorumları alabilirmiyiz aceba ilk izlenimler nasıl oldu ?

Motosikleti
    Güzel olmuş eline sağlık

Yorumları alabilirmiyiz aceba ilk izlenimler nasıl oldu ?
    Süper. balansör galiba 150cc'nin miş silindiri 150'lik yapınca titreşim sıfır oldu. Silindir hacmi yüzde 20 arttı ama bence düşük devirlerdeki çekiş yüzde 50 arttı gaz koluna dokunur dokunmaz fırlıyo daha bunun rodajı var ama şimdiden harika. Subab ayarına hiç dokunmadım ama motoru çok dikkatli topladım o yüzden subab ayarı değişmemiş olabilir. Hatta eskiden soğukta jiklesiz çalışmayan motor şimdi jiklesiz çalışıyo

Süper. balansör galiba 150cc'nin miş silindiri 150'lik yapınca titreşim sıfır oldu. Silindir hacmi yüzde 20 arttı ama bence düşük devirlerdeki çekiş yüzde 50 arttı gaz koluna dokunur dokunmaz fırlıyo daha bunun rodajı var ama şimdiden harika. Subab ayarına hiç dokunmadım ama motoru çok dikkatli topladım o yüzden subab ayarı değişmemiş olabilir. Hatta eskiden soğukta jiklesiz çalışmayan motor şimdi jiklesiz çalışıyo
    Bende mi 150 yapsam ne çok fena gaza geldim

27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)